Mevcut iktidar kaybederse taraftarları ve kendileri olay çıkaracak gibi hissediyorum. Sizce kim kazanacak, kaybeden taraf nasıl tepki verecek ve neler bizi bekliyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hıç öyle sanmıyorum. Algı algı. Öyle bışe olsa onu muhalefet yapar.
İstanbul Ankara kaybedip yaptılar mı
Yaptılar :D
🤣🤣uydurma yapmadılar. Ne zaman nerde olay çıktı. İstanbul da itiraz edildi tekrarı ıstendı oldu kaybettiler yıne
Laf olsun, soru olsun, karalamak ıcın soruyon 😀😀
Kafan çok boş calışıyor🤣düşünüyorsun. Yorumların verdiğin cevaplar dan belli bu
Size sorarsak karşıt görüşteki herkes akılsız bi siz akıllısınız. Kulağınızı Allah gerçekten boşa yaratmış dinlemiyorsunuz çünkü. Mazbatayı vermeyen babam mıydı😂 Sizi heralde besliyorlar halkın durumunda olsanız böyle m a l olmazsınız
🤣🤣🤣ah sizin şu saçma sapan ön yargılarınız, pis zihniyetleriniz.
Sadece sana dedım senın gıbı düşünenlere de derım hepinize demedim.
Öyle şeyleri genelde sizler yaparsınız senın gibiler yapar böyle soru sorup senın gıbı düşünüp yazan da çok sitede ayrı mesele:)) bak bakıp bana ve aşağidaki erkeğe verdiğin cevaplara 😉🤣🤣boş boş konuşyon saygısz hadsiz. böyle konuşup sa karşıdakinden saygı bekleyenler 🤣🤣 gayet de iyi dinlerim bilmeden anlamadan tanımadan konuşan şahıs kulak yaratılmış hımmm :)) sen dinliyon mu
2 dk yorumlar olsun hakaret, anında da engel yapan zihniyetler.
Bilmem baban mıydı 🤣git bi sor anacı babacı senı eşşek kadar oldun belki ağzından ana baba düşmez. Kazanınca almadı mı basit başkan. Mazbata nın başında MÖ bekledi Akp liler ne boş yapıyon be.
Yok canım benı kimse beslemıyor kendım beslenrbiliyom sizi besliyolarsa bilemem:))
Ben halkım sen nesin.
Mal derken aynaya bak şerefsiz
Cekemicem, boş yapanları, beyin, siz leri. Ü
Kalaları senın gibilerin hayatı yalan dolan
İstanbulu kaybettigimizde olay mi çikti gerci ayni değil siz chpliler seloyu çikaricaz gibi sacma canım sözler verdiğiniz için olay da çikabilir
Çıktı tabiki çirkeflik yapıp mazbatayı vermediniz tekrar seçim diye ağladınız ve sandıkta kaldınız :D ama o zaman yönetim değişmemişti bu seferli seçim çok daha farklı. Seloyu anan mı doğurdu hepiniz böyle saygısız ve küçük beyinlisiniz.
Saygisiz sensin. Biz her zamans sözümüzün de arkasinda olduk elhamdülillah şehit kani dökenlerle beraber de yürümüyoruz onlara vaatler de vermiyoruz veya hastanedeki hapisteki pkk li da olsa ziyaret ediyoruz diyen kk'ye oy vermiyoruz. Ya sizin chpli belediye baskanlariniz çok açik ve net "biz bir sey yapmiyoruz ama gene bize oy veriyorlar" diyor ben size daha ne diyiyim gözünüz açilmasi için. Allah size firsat vermeyecek ülkeyi kimseye satmiycaz.
Evet siz şehit kanı dökenlerle beraber değilsiniz o yüzden erdoğan öcalan dünyanın en iyi koşullarında yaşıyor diye övünüyor hıhı aynen
Değiliz tabi. Mahkeme karari ile hapisteler ve evet selo da rahat icinde yasiyordur napalim ekmek su mu vermiycez? Bu zaten elimizde değil her hapisteki insan gibi yasiyorlae iyi misin sen buna erdoğan ne yapsin? Biz gayet de şehit kanina bulanmadik elhamdülillah eren bülbül yasin börü fethi sekin öğretmenlerimiz aybüke yalçin daha yeni atanmiş 20 yasindaki öğretmenimiz ayşenur alkan bunlarin kaninda payimiz yok. Siz hala böyle dalga geçerek konuşabiliyorsunuz. Sizde doğrulari çok net açik görüyorsunuz ama görmek istemeyene duymak istemeyene ne anlatsan boş ama unutmayin ki kabirde yanimizda kimse olmiycak herkes seçiminden sorumlu olucak şehit ailelerinin hepsi "chp'ye oy verenlere hakkımiz helal degil" diyorlar bakalim nasil hesap vereceksiniz? Selahattin cikacak diyor utanmadan KK. Selahattin apo heykelini dikicez diyor pkk silahli bir halk topluluğudur sadece! Diyor. Selonun kardesi dağda terorist başkani. Yani vicdanim öyle rahat ki bir saçma gurur peşine erdoğan düşmanliği peşine asla ülkemi satacağini söyleyen vatan düşmanlarina oyumu vereceğime şerefimle ölürüm daha iyi
Akp kaybederse ülke önce iç savaş sonra iç savaşı gören düşman ülkeler tepemizde binecek net... Eğer iç karisiklik çıkmazsa akp kaybedip zaten savaşsız verecek KK ülkeyi parsel parsel
Ülkenin her yeri çoktan satıldı zaten Kılıçdaroğlunun bir şey yapmasına gerek yok
Ülke kime satıldı sacmalayin yaw satmak ile özelleştirmenin arasında ki farkı anlayamiyorsunuz canlar... Ama KK gelirse bu durumu çok daha kolay anlaşılır yapacaktır zaten
Özelleştirme sözlük anlamı: özel kuruluşlara ya da kişilere satarak kamu iyeliğinden çıkarma işi. Ki bunlar sadece kurumlar topraklar yol yaptı köprü yaptı dediğiniz her şey buna dahil.
Satmak dediğin üstünde söz hakkının da bulunmamasıdir... Sen şimdi o sözlüğe bir daha bak bakalım... Devlet ticaret yapmaz devlet milletini korur ticaret hanelerden vergi alır maaşını öder ülkeyi geliştirir... Senin şu an uçakların tankların arabaların var... Savunma sanayiisinde dünyada göz önündesin... Yaa azcik görün sürücüsüz metroya bindiği için şaşıran kk ve m. a bu ülkeye ne katabilir... Ben öyle takım tutar gibi siyaset parti tutmam... Ama bunlarda bataklık yani...
Ya bunları zaten bu adam yapmak zorunda 20 yıldır iktidarda ülkeye bi şey katmak zorunda. Babasının hayrına değil hiçbir şey. Ülkeden götürdüklerine bakın böyle yapa yapa bizi birbirimize kırdırıyor uçağı da biz mi birbirimize kullanıcaz?
Ülkeden goturdukleri şey nedir... 20 yıldır da CHP muhalefet işte muhalefetinde yapması gerekenler var... Mesela sen 20 yıldır kaybediyosan ve hala o koltukta oturuyosan sen iktidar koltuğuna geçince daha da çok götüreceğini düşünüyorum yani... Birbirimize kirdirmakla alakası yok sadece kk'nin söyledikleri yaptıkları çok saçma yani bir insan hem canım olup hemde muhalefetin lideri nasıl anlamıyorum...
Hangi söylediği saçma adam gençlere umut vaad ediyor bu mu size batıyor ki? Ülkeden götürdüklerini söyleyim torpille sizin bizim hayatımızda göremeyeceği paraları kazanan refah içinde yaşayan insanlar, çocuğuna verecek yemek bulamadığı için komşuya bırakıp intihar eden anne babalar, emek verip çalışıp didinip atanamayan insanlar, suriyeliler ve afganlar tarafından tacize uğramadan sokakta gezemeyen kadınlar, ensar vakfında tecavüze uğrayıp bir kereden bir şey olmaz denen çocuklar, * çürük denen kadınlar … daha neler var sayayım mı?
Ben onun bırak gencleri ülkeyi umut vaad edebileceğini de düşünmüyorum... Eğer etseydi zaten oyumu ona atardım... Bana batan bir şey yok sana hakaret etmeden tartışıyorum hakaret etme ki hakaret bulmayasin... R. T. E'nin meclisdeki konuşmasın da meclisten idam kararı çıksın altına imzamı aticam dedi... Tecavuzculere bölücülere idam yasasinin çıkmasını engelleyen CHP zihniyetidir... Ama torpil ve Afgan konusunda haklısın bunlara çözüm getirilmeli...
Hapisten çıkanların hepsi Soylu RTE ve diğer Akpli insanlarla alakası bulunan kişiler bu arada. Ümitcan Uygun kadın katili önce sevgilisini sonra annesini öldüren şahsiyet buna örnek verilebilir.
RTE ile ne alakası var bunun... Onu içeri atmayan hakimin... Yasa kanununun değişmesi lazım bu hükümette soyluyor neden muhalefet karşı çıkıyor... İşte bu yüzden anladın... AKP'nin yapıyormuş gibi göstermesi için
Her şey olabilir