Muharrem İnce' ye de oy verilebilecekmiş. Geçersiz Sayılmayacakmış. Oyunuzu nereye vericeksiniz?
R. T. E
K. Kılıçdaroğlu
Sinan Oğan
Muharrem İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hic bir zaman yuzustu birakmadi ince. Dogruya dogru demek yarim biraktigi anlamina gelmiyor. Cumhurbaskanliginda Erdogan kazandiginda adam kazandi dedi. Bunu demeseydi Erdoğan kaybetmis mi olacakti? Ki secim gunu binlerce sandikta Chp gorevli bulundurmamis. Bunu heryerde anlatti İnce. Adayliktan cekilmesi ise keyfi değil. Secim kaybedilirse eger İnce yi günah kecisi ilan edecek milyonlarca yobaz chp li vardı. Sanki Kilicdaroglunun onlarca kaybettigi secimin sorumlusu İnceymiş gibi. Ayrica kaset manipülasyonu, sahte dekontlar vs adamın uzerine sagdan soldan gitmeyen mi kaldı? Yani yarı yolda birakti derken gercekten 2 kez dusunulmesi gerekir. Her neyse ben hep İnce ile Oğan arasında kaliyordum. İnce adayliktan cekildigi icin Oğan ı destekleyecegim.
Cevap
12Cevap
Daha ilk sıkıntıda böyle bir tavır sergileyen kişiden hiçbir şey olmaz.
Bu seferlik mecburen KK ya sonraki seçimlerde sinan oğana
1 oy Kılıçdaroğluna 1 oy inceye verebilirsin. Meclis çoğunluğunu hafife almayın.
Ağaya devam. Ne işim olur sütü bozuk mundarlar ve çetesi ile
Aday olmayan adama verince ne olacak? Kilicdaroglu tabiki
ben yine de muharrem inceye verecem. en azından şiir kitabı yazıp satmışlığı var.
Aciklama geldi ama Muharrem ince sozde cekildi oy kullananlar vermis gibi sayilio
bir kadın olduğun halde hala bu soruyu nasıl sorabiliyorsun? Garip?
Ben aklini kullanan gercekleri goren ve Allah korkusu olan bir vatansever olarak. Sana soz diorm
Tayip erdoğana vereceğim
Rte diyenler ülkeyi batıracak
Sinan oğan yan çizmez
Adam gecmişte yüzüstü bırakmadıki
Rte diyenlere sövmek isitiyorum içimde kalıyor
kılıçdaroğluna
Mecbur kılıçtaroglu
Bülent Ersoy a ver yaşatsın seni
Puhaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?