Sonunda kurtuluyoruz bu düzenden siz nasıl hissediyorsunuz
Sonunda kurtuluyoruz
Yok ben makarnacıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonunda kurtuluyoruz bu düzenden siz nasıl hissediyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ülkemiz için hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalım
Pazar günü değil mi yarın segil ki
Aynen kanka bugün cuma😂
Of tamam hsjdb
2 saat öncesi cumaydi ama jsjj
Seninde duygularını alalım 🎤
Ben Sinan Ogana vereceğim o yüzden bilemiyorum iki tarafı da sevmiyorum ben umarım Sinan ogan çıkar bir mucize olur da
Akıllı ol bak sen kendin bir mucize bekliyorsun ogan için ama olmayacak bunuda biliyorsun bazıları diyorya en azindan vicdanın rahat yok kardeşim öyle bişey kazanamayacak birine oy veripte tekrar bir diktatörün başa gecmesini sağlama ihtimali yaratipta bu kadar aç perişan milletin özellikle çocuğun hakkına girmeyin
Ben kkya verince de vicdanım rahat olmayacak
Onu diyorum işte ogana verincede olmayacak hiçbir şekilde olmayacaksa sen vicdani bırak aklını dinle
aynen katılıyorum
Daha kötüsü için bu kadar sevinenini de görmedim komiksiniz ya harbiden.
Daha kötüsü yokki en dipteyiz artık silah alıp cepheye savaşmaya gitsek daha iyi cidden
Kemal Kılıçtaroğlundan beklentilerini yazar mısın dürüstçe ne yapabileceğine inanıyorsun? Duygusal karat alıyor bir kesim seçimde, ülke yönetimini emanet ediyoruz başka ülkedeki başkanlarla aynı koltuğa oturabilecek kendi ülkesini utandırmayacak, bir duruşu, güveni olan biri mi kılıçtaroğlu? Hepimiz biliyoruz ki değil! Kılıçtaroğlu aday olmasın diyordular daha düne kadar herhangi bir potansiyel görmüyor kimse ama sırf ekonomik sıkıntı uğruna (evet zor süreç kabul ediyorum. Ama ülkeyi daha kötüsüne emanet etmek için bi sebep değil. Recep Tayyip Erdoğan dan daha iyisi olsa düşünmeden oy veririm. Ama şu an ne yazık ki yok, şu an bu ülkeyi daha iyi bi noktaya getirebilecek potansiyelde bi aday yok, bu yüzden daha kötü olmaması adına oy kullanmalı seçmen en azından.) keşke daha iyileri gelse, daha iyi konumda olsak, partici değilim, insan tutmuyorum sadece karar alırken ülkenin geleceğini düşünerek alırlar umarım. Aksi halde 5 yıl içerisinde kaç sene geriye gideriz dediğin gibi savaşa mı katılıyor oluruz bu sefer iha sihalarımız olur mu meçhul.
Beklentilerim şu en başta şunu söyleyebilirim diktatör olmaması sırf eleştiriliyor diye insanlara zor uygulaması hapis vs yok bu önemli çünkü kim olursan ol eleştiriye hukuksuz bir şekilde işlem yapılmamalı bir diğeri ekonomi yatağa aç giren gerçekten ama aç giren binlerce kişi var ve çocuklar var en önemlisi kötünün en kötüsünü gördüğümüz için bu adam başta kalmamalı Kılıçdaroğlu gelirse en azından görürüz sonuçta görmek için seçmek lazım evet iyi olacağının garantisi yok ama tek şey biliyorum bunaldık ve şunuda soyluyum Kılıçdaroğlu'nun senin dediğin gibi ülkesini utandiracak birimi degilmi bunu görürüz şimdiden bişey söylemek doğru değil millet uygun gormezse bir sonraki seçimde indirir koltuktan ama erdoggani siz çok buyutmusssunuz uluslararası alanda etkin biri değil aman aman biseyi yok hicbirseyden memnun değiliz
Diktatörlük olayına hiç girme çok iyi bir geçmişiniz yok iyi geceleer. Milletimiz için en hayırlısı hangisi olacaksa o kazansın diyorum.
Çok iyi bir geçmiş derken?
Insallah kurtuluruz ya
Bir diktatör geçti
Insallah bunu secimden sonra deriz 🤗
Deriz deriz
Secim gunu burada bulusuyoruz o zaman?
Aynen
Heycanlı degilim
Olsun
Olur zaten
Olur olur
Okey
Sıhırlı ıxır mı var nasıl olacak o iş dur bakalım bunlar gelırse gelen gıdenı aratmayacak mı görelım
Aratamaz daha kötüsü yok :(