Sinan ogana vereceğimi soyledim ne kadar vizyonsuzsun dedi ne demek bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle siyaset işlerine girme 👍
Eşine karşı ılıman ol gönlünde kim varsa oyunu ona kullan ve konuyu kapat. Sorarsa onunla aynı fikirde olduğunu varan millet için hayırlı olmasını dile, zaten eşler arasında bir çok sorun oluyor artı birde bu tür saçma sapan şeylere takılmaya gerek yok 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pazar akşamına kadar evlerde siyaseti yasaklamak lazım. Hep bu yüzden boşanma derecesine gelen eşler var. Gerek yok bunlara. Herkesin siyasi görüşü kendisine özel guzel
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
+1 yılyani 20 yılda adam 80 yıl ülkede onca kisi gelmıs onca seyi 20 yılda 3 katından fazla yapmıs üstüne uzay ajansı borkarbür fabrikası savunma sanayısı gibi teknolojık hamlelerı togg aracı lazer balistik füzeler cipler yazılmlar gibi teknolojık seyler yapmıs alt yapıyı barajları enerjide hamleleri felan saymıyorum bile
1103 Yorumla- +1 yıl
Ayranı yok içmeye şey yapmaya gider tahterevalli ile die bı laf var. Seninki de o hesap. Ülke ekonomisi berbat millet ülkeden kacio adalet sıfır. Tek lafınla herşeyi yapabilecek bir insanken gel sen hcbisi yapma hcbir seye yeteme seni desteklemeyenleri bi de PKK olmakla sucla ondan sonra oy bekle.
- +1 yıl
@seyda028 cok ilginc aynı muhalefet gibi konustun ekonomı berbatsa 1999 da 291 milyar dolar buhar olup ucmustu bir sürü bankalar battı bütün sirketlerin yüzde 50 kapandı burada tam tersi hic bisey olmadı pahalılıgı herkes kabulk ediyo ama onca dogal gaz gibi rezervleri kabardaki petrol rezervlerini onca yapılan seyleri bedava yapabilen bi hükümet vardıda bizmi biliyoduk ülkeden kacıyo diyosun ne hikmetse ukraynaya gidenler geldı ermenistana gidenler geldı rusyaya gidenler geldı niye acaba kacan insan lafa geldimi mültecilere sölüyo atıyo tutuyo senin surıyelıden farkın ne yok bi insan ülkesinden niye kacar yani biz 85 milyon insan kacmıyoruzda kacan kendini cokmu akıllı sanıyo madem kacıyolar muhalefet ekonomiyi düzeltsin diye niye yabancı ekonomıst getiriyoda kacmasın diye iyi bi ekonomisti basa getirmeye ccalısmıyo neden yerli serrmayeye izin vermiyoda teknolojı olarak ameerikan sirketlerini getircem diyo bu celiski degilmi adalet sıfır diyon ben yıllardır bu ülkede yasıyorum bana ne dokunan var ne bisey diyen adam gibi yasadınmı kim sana bisey desin ama gelıp insan hakları diye özgürlük diye pkkyı savunursan devlette bunu unutmaz gerekeni yapar hayırmı 45 yıllık pkk ne ara bi örgütten teröristlikten cıktıda masum oldu demezlermi zaten pkklıdan ya da pkk yandascısından oy istemiyoki adam bu vatanın birligi dirligi iicin calısan türk vatandasından istiyo mümkünse bu vasıflara sahip degilsen verme
- +1 yıl
Bizden oy istedgi kadar Türkiye de yaşayan vatandaşlık verdg Türkçe bilmeyen Suriye lilerden de istiyor hatta arapçayi sokmuş ki arapça mesj atarak istemiş oyunu.
Bn eskilerdeki şeylereg ore değil şuanki zamana göre secimimi yapıyorum. İlk kez aday ciktgnda oyumu verdim o zamandan bu zamana ülkenin hali içler acısı.
Deprem olur yetemez yangın olur yetemez o olur yetemez ona buna yetemeyecekse nie var neye yarıyor bu adam. Seçime kadr bişey yoktu ortada birden seçime yakın ülkenin her tarafnda birden doğalgaz rezervi bulundu seçime yakın maaşlara zamlar da yapıldı o yapıldı bu yapıldı demekki bu zamana kadr yapılmak istense her şey yapilabilrmis ama yapilmamis koltug birakmamak icn tüm tuslara basio ama nafile. Hadi bunları geçtim bn hür dava partisinin seçim vaatlerini aç bak ya neler dio onu arkasına almış. Küçücük cocuklarn yaşından büyük adamlarla evlenmesine okey dio neye göre küçük 15 yasndaki kız dio kurtce Türkiye nin Anadili olacak dio türk milelti ndeki türk kalkacak dio. Andımız bı yerlerine battı onalrin kaldırdılar smdide bunları kaldırmaya calisiolar. Atatürk ün biz kadınlara verdg hakları elimizden almayı söylüyor kadınları degersizlestirmwyi planliyor ve akparti bu partiyi arkasına aldı millet s@lak değil sadece sizler körsünz - +1 yıl
birincisi bu güne kadar 30 bin surıyelı vatandas olmus bunların icinde doktoru mühendisi gibi akıllı insanları vatandaslık almıs lafa gelınce beyin göcü amerikaya kacyo dersiniz türkiye toplayınca niye gelıyo surıyelı diyosunuz önce celismeyin kendinizle depremlere yangınlara herseye yetisti onca insan depremde ölmesin diye kentsel dönüsüm dedi chp tip gibi partiler rantsal dönüsüm diye ev sahiplerini kanıdrdı mahkemeleik ettiler sonra hepsi göcük altında kaldı bir sürü önergeleri var sana videolarını atarım 11 il yıkıldı dünyada 300 yılda bi olan deprem ona ragmen yetismeye calıstı
- +1 yıl
@seyda028 birden dogal gaz rezervi cıkmadı 5 yıl oldu aranıyodu bulundu cıkarmak icin eger arastırsaydın bi dogal gaz kac ıyılda denizden cıkarılır diye ögrenirdin türkmenistan 8 azerbaycan 6 yılda cıkardı senin gözün kör olmus biz hüdaparın hangi sölemlerini secim bildirgesi olarak cumhurittifakı yayınladı 1 tane hüdaparın maddesini söle söleyemessin ama ben milet ittifakının acık acık özerk yerel yönetimi getircem diye bagırarak söledigini ibiliyorum seloyu cıkarcaz dedigini biliyorum kavaalayı fetöcüleri pkklıları cıkarcaz dedigini biliyorum sen ne diycen gelelim 15 yasa onu anlatayım sana 12 yasında bi kız biriyle sevgili olup birlıkte olunca modern 15 yasındakı kız evlenince yobaz neden hepsini gectim dinledim onu ne diyo hüdaparlı genel baskan 20 yasındakı kızda cocuk olabilir hazır olmayabilir 15 yasındakı kızda hazır olabilir keza cezaevlerinde bir sürü madur insan var geriye dönük kücük yasta evlenmis cocuk sahıbı olmuslar aradan yıllar gecmis cezaevlerinde kadınlar kocalarını istiyo devlet cezaevine atıyo madurlar diye
- +1 yıl
@seyda028 islamdan önce kız cocukları diri diri gömülüyomus kadınlar köle olarak satılıyomus bunu kaldıranda peygamber efendimiz olmus hatta cennet annelerin ayakları altındadır diye hadisi vardır hz haticeyle muhabbetlerini konu alır oakdar güzel iliskileri olmuskı sizler maalesef cıplaklıgı modernlik aile kavramını yok etmek isteyen lgbptye evt diyenlere özgürlük diyen sapık ideolojılerı olan insanlara arka cıkan tuhaf bi toplumsunuz pedofılı olanlarada küfür edersiniz lgbtlıye alkıs tuarsınız ikiside sapkınlık hastalık
- +1 yıl
Reşit olmuş insanla 15 yaşındaki cocug bir tutup normal mi bu diosun yani 😐😐
Bizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı olup da mitinge her ciktgnda akp yi desteklemeyenleri PKK olmakla suçlama hakkını vermez ona bu durum. Kendisi zamanında aynı sofrada oturduğu fettullah in sonradan ne oldgnu herkes gördü hala bile adam yurtdışında gününü gün edio daha onun cezasini veremedi burada mitinglerde anca sallar. - +1 yıl
@seyda028 mesele secim yatırımı izmiri b.. k götürüyo bi zahmet İstanbul'da İzmir'de Ankara'da calısma yapsı9nlarda onlarda secime yakın bi kac proje bitirselerdi 11 büyük sehir belediyesi ellerinde oakdar para oakdar yer belediye lelerinde yapsalardı bi kac icraat niye yapmadılar hükümette secim yatırımı icin togg da cıkarırı bor karbür tesisinide acar nükller enerji santrallerini acar tünelleride acar kültür merkezlerinide acar dogal gazıda cıkarır hani nerde yılarca belediyeleri alıp hic bi halt yapmadan tatillerde gezen seffat belediyecılık dieyip ihalleri kapalı kapılar arkasında tek kisiye verenler nerde 5 li cete diye bagırıpta sonra taziyelerinde ilk sırada olan imemoglunun cengiz holdıngının kücük kardesiyle iş yapması onu ne diycen
- +1 yıl
Akp li belediyeler çok mu çalışıyor sank yasadgm şehirde akp ye ait ve kaç defa haksızlık yaşandı kanıtlarla davalar açıldı akp kazandg bulundg şehre sahip çıkmadı bı kere. Akp CHP farketmiyor belediyesi yapan bazı yerleri çok güzel yapio yaomayan yerleri de b@k goturuo belediye ne alaka ülkeden bahsediyoruz burada. Erdoğan 7/24 işinin başında mı hc mı tatil yapmio bu adam da tatil yapio edio diosun.
Erdoğan in yapmadg yspamadg şeyleri söylüyorum bn gelmissn şunu yaptı bunu yaptı togg var falan diosun milelt yemeye ekmek bulamıyor togg çıksa köprü yapsa bu adam neye yarayacak. Bütün ülkelerin liderleri yol hastane köprü fabrika vs yapio sank kendi ceplerinden mi yapio ihaleyle yapiolar abartma bu kadr. Erdoğandan sonra gelecek kişiler de yapacak bunu ama ihaleyle yapiolar bunu kendi cebinden babasının hayrına yapiomus velinimetmis gbi bahsetmwn saçma. - +1 yıl
@seyda028 bizim toplum 14 yasında 15 yasında evlenenlerle dolu analarımız babalarımız gemiste öyle evlenmis savundukmu hayır lakın bi madurıyet ortada var adam evlenmmis aradan 10 yıl gecmis cocukları olmus adama tonla ceza veriyosun kadın kocamı istiyorum diyo cocukları babasını istiyo diyo biz gecinemiyoruz diyo magduruuz diyo sen tutumus 15 yas felan fıstık anlatıyosun aleyna tilki 17 yasında iken 40 yasında sevgilisi olurken normal kardesinini 30 lu yaslarda sevgilisi varken normal babasının arkadasıyla sevgili hayatı yasayan kız normal amcasıyla sevgilisi olmus jet sosyete normal cinsellık yası 12 lere düsmüs ülkede hamile kalan bir sürü kız cocugu ne edep ne adap bilmeden yasamaları normal cagdaslık ama ne hikmetse 15 yasına gelmıs 16 17 yasında anne babasının rızasıyla kendide istiyosa evlenmesi anormal sen yasalardan haberin yok heralde bu yasayı kim cıkarmıs bi ögren istersen ben ona oy vermeyenleri pkkyla ilişkilendirdigini duymadım kanıt göster sadece pkklyla is birligi yapan hdpnını sözde yöneticileri kapalı kapılar arkasında ne konustu acıklasın diyen hdplılerın yalancısıyım onlar diyo biz chpyle anlastık diye millet ittifakının adayını destekliycez cumhurbskanı adayı cıkarmıycaz dediler ben demedim simdi onlar onu desteklıyo hadi olabilir chpnın sucu ne diycen hdpnın 11 maddesini alıp tüzügüne koyan chpye ne diycen örnek istersen söleyim bı kac tane yerel özerklık sartı ikincisi kayyumlar ücüncüsü selo ve pkklıların cıkarılması yani khklılar iclerinde fetöcülerde var yetermi bunu bizzat kılıcdaroglu demedimi yalansa videolarını paylasıyım istermisin
- +1 yıl
@seyda028 peki bunları bildigin halde özerk yönetimin icinde neler var bi bak istersen hdp ne istemis özerk yönetim olunca nolcak adamlar ne diyo bi ögren kendi silahlı kuvveterimizi askerimiz polisimizi kürdistanda kendimizi koruyxaz diyo kendi madenlerimizi cıkarcaz diyo kendi dilimizi konuscaz diyo özerk kürt bölgesel yönetimimi ilan etcez kendi valimiz kendi kaymakamımız olcak diyo yani 10 yıla bagımsızlıgımızı ilan edecegiz dediklerinde nolcak hic düsndünmü bu gün tutuklu gazeteci dedigin insanlar yarın binlerce belki milyonlarca türk kürt savasına sebep olcaklar beynini zorla biraz
- +1 yıl
Türk Kürt ayrımı yokmu sank andımızı bu sebepten kaldirmadilar mı sank.
Ülkede özgürlük adı altında her türlü ahlaksızlik yapılıyor zaten ve herkes buna tepkili herkes karşı ünlü olsun olmasın buna kimse hoşgörüyle yaklaşmıyor ve bunlara RTE mı engel olacak. Lan adam Cumhurbaşkanı farkindasn dmi ülkede tek lafiyl a herşeyi yapabilecek herşeyi değiştirebilecek konumda adam ve ilk secildg yıldan bu zamana kadr ülkeyi b@ka götürdü yapacak olsaydı kendini gosterecek olsaydı gösterirdi.
Kafan almiyor ısrarla onun yüzünden TL nin değeri düştü. Yurtdışında mülteci sınıfına düştük okul okuyamiyoruz ekmek alamio milelt ekonomiden dolayı. Ülkeye Suriyelileri doldurdu bizim insanlarimiza tecavüz teciz edio ifadesi alınıp çıkıyor haberlere konu oldu bu. Bizden daha rahat yaşıyorlar bizim ülkemizde gelmissn hala yok sanayi yk köprü yk belediye lafı ediosun. Sen soğan ekmek yemekten memnunsan ki artk soğan da lüks oldu o senin sorunun sn yemeye devam et bn kendim böyle bı hayat yaşamak icn gelmedim dünyaya ve inşallah bu secimde de kim olursa olsun ama RTE olmasn. Zaten kaybedecg o kadr bwllik kazanmak icn yirtinio ama nafile - +1 yıl
@seyda028 bak meclis kapanır herkes tatile cıkar ekrem bey sel uyarısı olur tatil gider dönmez kar olur gelmez biz idare ediyoruz tatil bana yakısıyo der belediye diyosun elbet dogru yönetılmez ama hic yoktan bi bak kentsel dönüsümü en cok hangı belediye yapmıs hangi partı yapmıs neye yemege ekmek bulamıyo haırdır ekmek bitti unun fiyatı 5 bin oldu bizimmi haberimiz yk ekmek 100 tl oldu bizmi bilimyoruz bos konusma acıtasyonda yapma erdoagandan sonra gelcekler yapcak diyosun öncekilerin yaptıgının 80 yılda yapılanın 3 katı 4 katını yaptı diyorum 20 yılda sen diyosunki kendi cebindenmi yaptı peki erdogan yapabiliyoduda niye digerleri yapmadı dedelerimiz atalarımız sefillik icinde yasadı avurpa 1960 da alt yapıyı yaparken agır sanayiyi yaparken arabalını üretirken bu ülke niye yapmadı neden hep dısardan altı ithal etti bu ülkeyi aldıgında nufüs 64 milyondu simdi 85 milyon 11 milyon artmıs bi düsün bakalım eger bu adam bisey yapmasa 11 milyon insana n bugday ne arpa ne saman yeterdi demi demekki neymiş üretiliyo sen ozamanın asgari ücretiyle simdikini kıyasla kac ekmek alınıyo kac kılo et alınıyo kac kılo zeytin yag alınıyo kıyasla ozaman kac dolar ediyodu simdi kac dolar ediyo asgri ücret bide ozamanın saglık sisitemi ile simdikini kıyasla ozamanını savunma sanayisiyle simdikini kıyasla ozamanın ic borcla dıs borcu kıyasla simdi kıyasla ozaman enerji ne kadardı simdi enerji ne kadar ozaman fabrika sayısı ne kadardı simdi ne kadar ozaman turıst ne kadar gelıyodu simdi ne kadar gelıyo bos konusuyosun
- +1 yıl
Erdoğandan öncesi bni nie ilgilwndrsin ya bn şu an seçime gidiyorum ve şuanki Cumhurbaşkanı ne yapmış yapmamış ona bakarm. Gelmissn taa ne zamanki şeyleri söylüyorsun eskiler yapmadı bu yaptı bravo mu dim yani eskiden fakirlik coktu teknoloji yoktu da yapamadılar smdi her şey var da yapmio ha pardon ekonomi bu durumda eğitim yerlerde Atatürk ün biz kadınlara verdg hakları elimizden almaya çalışanlar yanında adaletsizlik esitsizlik hat safhada tamam
- +1 yıl
@seyda028 türk kürt ayrımına hic girme güzel kardesim erdogandan önce kütce konusmak sarkı sölemek yasaktı erdogan geldı kürtce konusmayı serbest etti sarkı söler oldular kürtce anadılde egitim üniversitede kürtce secmeli ders kürtce trt kürdi kurdu andımızdaki ne mutlu türküm diye bagırtıyolardı cocukları kaldırdı ki kürte ne mutlu türküm varlıgım türk varlıgına armagan olsun demediler neticede hani kürtlerya hani siz cok cagdassınızya pkknın hdpnin devsirdigi insanları kandırdıgı bütün argumanları elınden aldı hdp özerklık haric devlet kurcaz demesi harıc gercek yüzünü göstermesi an meselesiydi kürtleri kandırıp dilinizi konusamıyosunuz kürtce anadılde egitiminiz yok sarkı bile söleyemiyosunuz diye kanıdırp daga cıkarıyodu simdi kandıramıyo bütün ellerindeki kara propaganda araclarını aldı okul okuyamıyoruz iyosun komik olma kitaplar bedava kalemleri bedava serbest elbise istedigini giyiyo cocuk bi tekte yemek parasını ve yol parasınıda bi zahmet anası babası versin yoksa devlet okutacaksa sen cocuk dogurt devlet baksın oh ne güzel cocuga iyi gelecek hazırlamak ailenin görevi devlet sadece o imkanı saglar ana baba ona ulasacak birikimi saglar sen oh devlet kitap versin kalemine kadar versin herseyini versin cocuktan 1 kurus para almasın cocugun okula gitcek yol parası ve haclıgını bi zahmet koy ya da beslenme cantası gibi koy ekmek arası ver nese seni ben hep cürütürümde uyuycam ne desem bos sana gecmisi cok iyi bilmedigin icin almıyo kafan
- +1 yıl
@seyda028 daga kacan varsada pkk kacırıyo hdp aracılıgıyla hdpyle chp is ibrligi icinde millet ittifakına oy veriyop 11 tane hdpnın maddelerini kabul etti simdi anlamadım ben bu sarmalda sen hükümetimi destekledin yoksa millet ittifakınımı vurdun anlayamadım
- +1 yıl
@seyda028 illaki herkes ölümlü ama sen ne dersen de recep tayip erdogan son kez yine secilcek sonra kim gelır kim degisime acık olur ozamn görürüz ama ülkenin kaderi bu oyuncak degil sen sıkındın diyede ülke bütün zincirlerini kırmıs güclenmişken kusura bakma bi heyecana bi maceraya atılmayız
- +1 yıl
@seyda028 görcez bakalım kim kazancak iyi olan kazansın demiycem vatanın en cok seven bayragını devletini ezanını milletini en cok seven kazansın
- +1 yıl
@seyda028 haklısın mülteci dedigin insanlar hani su aşık oldugunuz batı cok sevdiginiz ingilizler fransızlar almanlar canakkalede bizi bombalarken topragımızda sehit düsen halepli afganlı pakistanlı kardeslerimiz canakkale sehitliginde ismi olanlar pakistan ve hindistan dan gelen müslümanların gönderdigi altın ve parayla is bankasını kuran sonra bi miktarıyla fabrikalar kuran kamal atatürk sora ismet inönü var boraltan köprüsünde 40 küsür azerbaycanlıyı staline verip sonra katledilmesini izeleyen siz alıstınız demi dostlarınızı satmaya düsmanlarınızın kanunlarını yasalarını hukuklarını ticaret hukuklarını almaya onların sapkalaırını takmaya giysilerini giymeye onların yasam tarzlarına alıstınız ama biz alısamadık bizim türk örf adetlerimiz var islamla yasıyoruz biz anadolu cografyası mayası degismez bi kac mayası bozulmuslar karısmıs olabilir ama hala bizim mayamız saglam
- +1 yıl
@seyda028 arkadasım surıyelı deyince sadece aklına araplar gelmesin orada bulunan türkmenlerde var bos konusma etnik temizlık yapılıyo orada benim orada görev yapan bir sürü arakdasım var türk ordusu olmasa 1 tane ne türkmen ne arap ne yezidi ne kürt kalmaz hepsini öldürür yerinede pyd ypg gücleri gecerdi bilmıyosan bu toplara girme mesele mülteci meselsi degil ha bi yere gidilecekse lütfen sende ingiltereye git burası müslüman türk yurdu ingiliz yurdu degil
- +1 yıl
@seyda028 mesele tacizse adamlar aile yapsını bozarak zaten ilerde cocuklarını rahatca soyundurdular kendilerine meze ettiler en azından biri anama bacıma iliştiginde gerekeni yaparım sütcü imam fransız askerini bu yüzden öldürdü tanımadıgı kadının carsafına el uzattı diye biz serefli milletiz ya simdi o kadın carsafı cıkarıp geziyosa bunu hic tanımadıgı bı kadının namusu icin fransız askerlerce öldürülmeyi göze alan sütcü imama anlatamayız diyemeyiz simdi carsafa el uzatmalarına gerek kalmadı bütün bacılarımızın carsafını üniversiteye gittiklerinde kendi devletimiz cıkardı diye anladınmı bana biseyler giydircegine dön tarihine bak sen
- +1 yıl
@seyda028 tamam inmeyelimde basörtüsüde sen dogmadan evvel degildi diye düsünüyorum neticede 15 yasında degilsin demi 20 yıl öncesini bahsediyorum düsün demokrası nekakadar ilerlemisti
- +1 yıl
@seyda028 cözdü zaten ama cözmeden önce parlementer sistem vardı cözmek icin cok ugrastı simdi olsa tek lafta cözerdi ayasofyayı actıgı gibi
- +1 yıl
@seyda028 mesela bi sorun söle bizde bilelım sag sol davasımı var alevi sünni davasımı var kürt türk davasımı kaldı ne kaldı bi ülkeyi bölmek isteyenler bide ülkenin bütünlügü icin karsısında duranlar var eger buna kutuplastırma diyosan evet biz ülkemizi cakala ite böldürmeyiz
- +1 yıl
Bunların hepsi hala sorun farknda dglsin. Gündemde ağzından düşürmüyorlar ki konu bu değil konunun dışına nie cikiosun sn dedgm şeylere nedn cvp veremiyorsun gelmissn şunu yaptı bunu yaptı yapmadg yapma ihtimali varken yapmadg yetemedg şeyleri nie konusmuyorsun da gelmiş başka konular a giriosun
- +1 yıl
@seyda028 yahu neyi yapmadı söle acıkca söle su eksıklerı var diyelim elestirelim tartısalım sunu böyle yapsa iyi olur diyelimde adamın ülkede nerdeyse yapmadıgı hic bisey yok ha yeterli gelmedi cok iyi olmadı deriz düzeltelim derizde sizin düzeltecek ya da iyi olanı alkıslayacak hic bi durusunuz yokkki arkadasım iyiyede iyi demiyonuz ama kücük bi eksık buldunmu hükümeti devirelim cabasındasınız baska bisey yok seninle tarttısılcak ne var at gözlügü takıyosun varsa yoksa saman yapılanları görmeyip en ufak aksaklıklarda hükümete cezayı kesersen işimiz var daha iyisi varsa büyüksehir belediyelerinde neden uygulanmıyo diyorum bende
- +1 yıl
Tek lafıyla herşeyi yapabilecekken nedn depremde yetemedi
Kızılay çadır satarken bundan sorumlu adam nedn dışarda serbest gezio da ceza almadi ülkeye doldurdg mülteciler bizim insanlarımızı taciz ederken nedn dışarda serbes gezio ceza almıyor Atatürk ün biz kadınlara verdg hakları elimizden almayı vaat eden partiyi nedn arkasına aldı atalarımızın savaşarak kazandg bu topraklar parsel parsel Araplara satılıyor nedn satıyor buna izn veriyor. Yol hastane yaptı dip duruyorsun ihaleyle yapio satilio onlar sank kendi cebinden mı yapıyor bunalri ekonomiyi düzeltme şansı varken nedn bsi yapmio adalet i nedn saglayamiyor tek lafıyla herşeyi yapabilck olan ama yapmayan kişi - +1 yıl
@seyda028 arkadasım depremde yetemedi deyip durma dünyanın en büyük depremini yasadık 300 yılda bir olan deprem recep tayıp erdoganın sihirli gücleri felanmı var sanıyosun bütün herkesi seferber etti noca yıkıntı onca moloz onca yollar hava alanları hasar görmüs kim canlı kim ölü belli degil yıkıklar öyle hassas calsılmalıki altında birini kurtaırken biri ölmesin hem hızlı olmak hemde hassas calısmak asker polis madenciler afad kızılay yardım kurulusları kamu görevlleri ögretmenler memurlar vinc kullanmayı bılenler oakdar büyük depremki marasa antep yardım etcek antep yıkık antepe hatay yardım etcek hatay yıkık hataya anada yardım etcek adana yıkık cevre illerden yardım gelır onormalde onlarda yıkılmış en uzak depremden etkilenmemis sehirler yardıma geldi onlarda en az 3 saatte 5 saatte ulastı kızılay cadır satarken diyosun kızılay cadır satmadı kızılay alt kurulusları cadırı sattı 15 binlik cadırı 8 binliraya sattılar devletin kızdıgı nokta faturayı kes parasını sonra al olmalıydı kızılaya yahu sorumlu arıyosan depremde tip chp iyi parti saadet gibi partilerin kentsel dönüsüme 2015 den beri hayır demeleri kentsel degil rantsal diye milletin aklını karıstırdılar ve mahkemeye tasıdılar yoksa bir sürü insanın hayatı kurtulurdu toi evleri hala sapa saglam duruyo kimse ölmedi neden aynısını hükümete yaptırmadılar katil arıyosan kensel dönüsüm degil rantsal dönüsüm diyenlere bak sana binlerce video atarım isityosan atayım hemen
- +1 yıl
TV de toplanan milyonlar nereye gitti ya. 2000 yılından beri deprem vergisi kesiliyor o paralar nereye gitti. Bı kaç gece önce yardım gecesi düzenleniyor milyonlar havada ucuo bı hafta sonra gene yardım dileniyorlar TV den milletimizn gönlü zengin milletimiz şöyle böyle bizden yard bekliolar onca toplanan para nereye gitti bunun açıklamasını yapan yok. Haluk levent i yolsuzlukla suclamasini biliyorlar adam kanıtlarla konusunca sesleri bı yerlerine kaçtı daha sesi çıkmadı ama kendileri toplanan milyonlarin nereye gittgni sorgulayan insanlara kanıt sunmak yerine bunu engellediler başkalarına iftira atmaya geldi mi çene yarışına giriolsr iş kendi yaptıklarına gelince sesleri bı yerlerine kaçıp engel oluolar. Ve yukardaki yorumda depremden hariç başka konulara da degndm
- +1 yıl
@seyda028 bak mültecileri doldurdu felan diyosun arkadasım biz türkiye kuruldugunda 300 bin yahudıyı ispanyadan atatürk getirmedimi 15 milyondu nufüsü orana vur bakıyım kaca gelıyo bir sürü ermeniyi ülkeye getirdi vcatandaslık verildi onlara ses yok bugün mültecileri yok taciz yok bilmem ne diye kırletiyosun 12 yıldır savas sürüyo 10 yasında bi cocuk gelse 22 yasında oluyo 5 yasında gelse bi erkek bebek 17 oluyo yahu ben sizleri anlamakta güclük cekiyorum 1 tane fakire 1 kurus vermessiniz onca surıyelının mültecinin canını namusunu ırzını kurtardı müslümanların izzeti nefsini kurtardı bu adam avrupa gibi kapıları kapatıp aclıktan sefalaetten ölmelerinimi beklıycektı nasıl avrupa ukraynalıları aldı kendi hrsitiyan tebalarına sahip cıktıysa türkiye cumhırıyeti devleti müslümanlarına sahip cıktı biz baska müslüman ülkeler gibi olamayız biz osmanlı bakiyesiyiz biz dünyaya 600 yıl hükmetmisiz biz müslümanların ve türk devletlerinin bayraktarlıgını liderligini yapıyoruz bi sunu anlayın yeni dünya düzeninde türk yılı olcak etrafına bi bak ırak kan gölü surıye öyle libya desen öyle afganistan öyle azerbaycan yıllrdır karabag isgalındeydi bi zorla eskiyi söleme diyosun son 200 yılda hep isgal hep zulüm hep sömürge afrikalıların 150 yıl önceki resimlerine bak hepsinin giysileri var gayet güzel yasıyolarmıs taki ingiliz fransız gelene kadar etmeyin yanlıs dünyadan bakıyosun pencereye daha büyük düsün türkiye yıardır pkkyla icimizdeki fötücülerle ugrastı 45 ıllık pkkyı 45 yıllık fetoyü bitirme noktasına geldi etrafındaki bütün terör yapılanmalarını bitiiriyo kuzey ıragı temizledi gabarda petrol cıkıyo eskiden kapara bi tabur asker gitse kaparda gezemezdi bu kadar basitlestirme
- +1 yıl
@seyda028 yahu arkadasım atatürkün verdigi diyosun atatürk ne verdi bi önce onu düsün üstüne recep tayıp erdogan ne koydu üstüne onu düsün bide hüdaparın hangi maddesini kendi secim bildirgesine koymus bu adam onu söle anca arkasına sunu aldı bunu aldı diyosun yahu hangi araplar arkadasım kime neyi satmıs borsa İstanbul ingilizlerdeydi kimse ses ediyomuydu hayır katara gecince niye hopladılar tank palet fabrikası ihale edilmeden israile verildi kimse ses ettimi etmedi ama katar geldi ihaleyle aldı herkes hopladı deniz yetki alanı mavi vatanda libyayla anlasma saglandı yunan mısır israil güney kıbrık rum yönetimi cıkarcagı dogal gaza izin vermedi türkiye savas gemileriyle cırıt atıyoruz gecirecegi dogal gaz boru hattından pay almak isteyen türkiyeye niye isgalci yayılmacı der bi muhalefet güzel arkadasım gözünü ac türkiye akdeniz karadeniz ege türk denizleridir yukarda kırımı almak isteyen rusya karadenize ortak olmaya calsıyo yanda bulgaristan yunan egeyi akdenizi mısır israil güney kıbrıs rumları hakim olma derdinde sen hala tutmuş neyi tartısıyosun
- +1 yıl
@seyda028 hastanelere gelınce ihaleyle yapıldı kiralama dönenimden sonra artık kac yıl bilemem neticede türkiye kiralaması bitince geri alcak bizim kazanımımız sattı kelimesini kullanma yanlış satmak demek mülkü ve bütün herseyini vermek demek hic bi yer satılmadı verilmedi kiralandı zamanı gelınce kiralama süresi bitince devlet alacak kamuya kullanıma acıcak hala cebindenmi yapıyo diyosun siyasi irade koyuyo adam onca yatırım gelıyo üşkeye döviz gelıyo elbette yatırımcıyı cekıcek yatırımcı gelmesse karlı bi iş olmasa gelırmı gelmez gelmeyince bu hizmetler yapılırmı yapılmaz arkadasım var ben ekonomi okudum isletme mezunuyum bunları takip ederim böyle mantıkla ülkeye hükümete ayar verdigini sanma düzen böyle yürümez bak sana en örnegini vereyim eskiden hükümet ımf haric borcc alımını yüzde 13 lerde yapardı faizi bu adamlar yüzde 5 ila 8 arası borclanır yılık bu yıl enerjiye 95 milyar dolar verdik düsün dogal gaz petrol cıkması oakdar iyi biseyki bunun yüzde 20 bize döndü nükller enerji santrallının ülkeye katskısı yüzde 10 cıvarı yenilenebilir enerji yüzde 12 lerden Şu an yüzde 36 lara cıktı petrol eskiden 80 bin varilken Şu an 200 bin varile cıktı günlük ihtıyacımız 800 bin varil 200 binini biz cıkarıyoruz yani 4 biri yani para dısarı cıkmamıs olcak okey
- +1 yıl
Kirletiosun mu Allah aşkına makarna yemekten beynin mi kuflendi senin Suriyeli mülteci dershaneden dönen kıza cinsel saldırıda bulundu bişey yapamayacagni anlaynca kafasını taşla ezdi kız aylarca yoğun bakımda yattı ve ona bunu yapan serbest kaldı ve kız öldü hani adalet nerde mülteci Suriyeli Afganlı istemiyoruz bu kadr net. Sen hangi sınıfa giriosun da savunuosun bunalri Suriyeli misn Afgan mı sonuçta taciz tecavüz e yeltenmis kişileri savundgna göre vardr bir sebebin. Zaten Erdoğan dan önce Türkiye die bsi yoktu Erdoğan la var oldu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kime ne anlatıyorum ki. Allah beyin vermiş ama kullanacak insan nerde
- +1 yıl
@seyda028 adalete gelınce adalet kime neye göre işler selo 51 kürt vatandasın ölümüne sebep oldu bir sürü fetöcü icerde bir sürü pkklı icerde bide bir sürü pkklıya yandaslık edenler icerde onları siyası olarak savunup alan acmaya calısanlar icerde üstelik kayyum atandı belediye baskanları tutuklandı niye biilyomusun belediye araclarında tonlarca bomba tasındı belediye araclarıyla yolun altına bomba dösendi üstüne asvalt atıldı askerimiz gecerken patlatıldı belediyenin bütün imkanlarını pkkya tahsis ettiler ve belediyenin parasını calısanların parasını pkkya aktardılar devlet napsaydı tutuklu gazeteci ar diyolar sölesene bana 5 isim ver kimmis tutuklu gazeteci osman kavala diyolar kim bu osman kavala bu serveti nerden gelıyo neen geziyi finanse etti hic düsündünmü kim bunlar bu ülkede kimi desteklemisler osman kavala meral aksenerin kuzeni olur bi düsünün meral aksener ermeni kökenlıdır kocası solcudur kuzeni yahıdı kaynaklı cok zengin biridir meral aksenerin ailesini zamanında osmanlı selanike sürgün etmistir yahu düsünmeden birilerine oy veriyosunuz osman kavalaının videoları ac izle kime destek veriyo kime kaynak yaratıyomus ögren keske senin kadar basir düsünse bu insanlar öyle degil seytanla masaya oturursan her hamlesine karsılık vermelisin biz türkiye türkler müslümanlar dünyanın tek ve en güclü süper gücüydük bi zamanlar mogollar vardı ama müslüman degildi fazla sürmedi geri kalanını hep romalılar bizanslılar ingilizler yahudıler yönetti biz önetince agırlarına gidiyo 100 yılda kan gölüne cevirdiler müslümanlara ac gözünü orta dogu diye afrika diye kafkaslar diye asya diye ayırdıkları hepsi müslüman ya da türk yurtları bizim cografyamız güclü oldugumuz alanlar düşün 780 bin kilometreye sıkısma hata edersin
- +1 yıl
@seyda028 ben kimsenin tacizine tecavüzüne savunmak gibi niyetlenmedim taciz tacavüz edilirse cezasını hukuk verir sen biz ddegil binlerce türkiyede taciz tacavüz ediliyo insanlara yani bi kac sapık var diye ubun bütün mültecilere baglamak dogrumu dünyanın neresinde olmuyo bu tür olaylar mültecilermi yapıyo insanların icindeki sapklar varsa bunu birilerine baglamak dogrumu bunu türkte yapsa kürtte yapsa mültecide yapsa suc farkı mültecimi olması yoksa insan olmamasımı sen birine surıyelı diye bakarsan türk gelır tecavüz edince nasılsa türk bisey olmazmı diycez suc suctur spıklık sapıklıktır bunu bi topluma yapıstırmassın ben senin yaxdıklarına yorum getirdim sen hala cevap atıyosun bi dinle nefeslen haklılık payı var mı yokmu de ben tecavüzcülerim tacizcilerimi savunuyorum bütün müslümanlar dünyada terörist gözüyle bakılıyo bizde pkk kürtlerden olusuyo gözüyle bakılıyo sence dogrumu bütün kürtler pkklımı teröristmi hayır bütün müslümanlar teörristmi hayır sen avurpada potansiyel teröristsin ama gercekte ölemi degil algılara kapılma bi topluımda tacizcide cıkar tecavüzcüde sapıkta psikopatta hersey cıkar ama bu genelıne sölenmez sen genelleme yapıyosun butün surıyelıler tacizci tecavüzcü öleyse bütün müslümanlar terörist sen bende dahiliz icimizde sen kabul edermisin bunu etmem etmem ben müslümanım ve terörist asla degilim batı bunu böyle görüyo napcaz bütün müslümanlar terörist deyince teröristmi oluyoruz algıya kapılma tekrar ediyorum zararlı cıkarsın
- +1 yıl
@seyda028 bak cidden aklın bulanmıs senin bizler müslümanız ne kadar müslümanca seriatın gerektirdigi sekılde yasamasakta müslümanız türkiye cumhurıyetı vatandasıyız ben türküm digeri kürt digeri cerkez birisi ermeni biri yahudı biri bosnak ama trkiyede türk vatandasıysan bu ülkenin ekmegini yeyip suyunu iciosan bayragının altında yasıyosan bu ülkeye ihanet etmiyosan vatandassın okadar ne olursan hangi ırk olursan hangi dinde olursan ol vatanı bölenler gibi ayrıstırmak icin cabalıyıp bu ülkenin menfaati icin calısmıyosan benim gözümde türkte olsan kürtte olsan yahıdıde olsan ermenide olsan hainsin yok vatan millet bayrak ezan türkiyenin menfaati diyosan kim olursan ol bu ülkenin vatandasıısın ve öz evladısın oakdar
- +1 yıl
@seyda028 allahım bu cahile akıl fikir ver nolur hala sattı diyo kimi nereyi sattı bi örnek verde özür dleyeyim hangi tecvüzcüyü tacizciyi savundum bi yazılarımdan bulda söleyeyim yahu görmüyomusun avrupa amerika dedigin düsmanlık yaptı yıllarca bize hep yanımzda oldu surıyelısı ıraklısı afganlısı ben bunu diyorum arkadasım canakkaleye git sehitlik anıtlarına bak isimlerine bak halep kerkük musulu sarıkamısa git diyorum
- +1 yıl
Yanımızda oldu dedgn adamlar kendi ulkelerindeki zorlug görünce arkasına bakmadan kaçtılar bizim ülkemize yapar mı öyle seyelr ya şaka misn sn. Gelmiş bı de onları savunuosun. Daha on gün olmadı Arap gelmiş benim yasadgm yerden satın almak icn yer baktı satın almak için bilmiyorsun boş yapma bari. İstanbul da o kadr yer satın aliolar Akdeniz'de o kadr oteller yazlıklar babamın değil herald onlar parsel parsel ülkeyi satın aliolar neyin kafasndasn sn bana cahil diyene kadr gr internete bak.
- +1 yıl
@seyda028 yahu ben kimseyi savunmuyorum arkadasım suıan ic savas cıksa napcaz biz birbirimzimi ödürcez onumu kastediyosun neticede surıyeye baska bi devlet saldırmadı onlar sadece kendi devlet baskanlarının zulmünden kactı kendi halkını öldürmemek icin üstelikkacanlarda hep cocouk kadın yaslı savasmak istemeyendi bunun nersini anlaımyosun yahu bak emlak konut piyasası vardır yabancı yatırımcıdır yüzde 10 ev almak is kurmak icin yatırım yaparlar bu dünyadaki heryerde böledir yüzde 10 gecemez üstelik bi yabancı ülkede 5 yıl ikamet etmisse oranın vatandası olur surıyelıler 12 yıldır burdalar ve ne ev ne araba satın laalbiliyolar mülteci sınıfındalar bu nek adar kötü sence türkiyeyi terk eden beyin göcleri dediginiz kisilerde orada mülteci üstelik burada savasta yok aclıkta sefalette avrupaya kacma hevesindeler neden avrupaya hizmet etmek hoslarına gidiyo koca osmanlı hanedanına biat etmeyen cumhurıyet kadını ingiliz kralıyet ailesinin ülkesinde calsıyo emrinde yasıyo bu nasıl kafadır osmanlıyı kendi elleirlye yıktırıp koca kiralıyet ailesiyle ingiliz sömürgelerini avrupayı ve dünyayı yönetiyolar bizim cumhurıyetcı kadınlarımız ekreklerimiz onlara biat ediyo madem biat edecektiniz osmanlıyı niye yıktınız kendi kananınızdan kendi cografyanızdan olanı niye kurda kusa yem ettiniz bu nasıl demokrası bu nasıl biat etmemek onlara biat evet bize hayır bu nasıl mantık bu nasıl zekadır
- +1 yıl
@seyda028 yhu söle allah askına söle nereyi satın almıslar almıslarda ülkeyi satmıs diyosun nereye aldıkları yeree bayrak dikmisler bi söle yahu ben bilmiyorum kendi yasalarıylamı yasıyolar kendi bayrakları kendi topraklarımı var türkiyede yahu ne sacmalıyosunuz anlamadım türkiyenin icine satın aldıgı topraklarda ülkemı kurdular varsa bi örnek göstersene yahu mülteciler vatandaslık alamayanlar nerde hangi evi satın almıslar bi örnek söle seninki hurafe öyle bi yasa yok mülteciler gecici statüde arkadasım neyini anlamıyosun yahu arastır bana cemkircegine ben sana yol gösteriyorum dogrusunu sölüyorum sen hala sacma sapan bos yapma diyosun cürüt beni bi yasa göster diyorum yok
- +1 yıl
@seyda028 yahu sokak roportajı nedir iyimisin sen meclis tutunagı var mı arastırma komosyon rapaoru var mı ne diyon ne sacmalaıyosun sokak ropartajlarına inanan masum sehirli oldun cıktın
- +1 yıl
@seyda028 yahu kimse mükkemmel degildir ama 21 yıdlır bu ülkeyi yönetiyo ülke battı yok oldu bitti cöktü bölündü dediler hic bisey olmadı sence dedigin öyle olsaydı bi eskiden tarihlere bakarmısın hep aynı yalanlar suana kadar ülke yok olmus olmazmıydı
- +1 yıl
Bnden önce Türkiye Cumhuriyeti devleti mi vardı yoktu bnden sonra da olmick dien adamı adam yerine koymam bn. Kılıçdaroğlunun eski videolarini ısıtıp ısıtıp da gündem yapildg kadr onunkini de yapsnlar mesela fettullah la aynı masada oturdug zamanları ya da kapalı kadınları asaglafi bunlar hc dile gelmiyor anca rakibini bel altından vurmaya din den ulkeyi vurmaya calissn senin gbielrde yesin
- +1 yıl
@seyda028 tamam oturdugu videosunu göster hadi ben kıcodroglunu ısıtıyorum eskileri hadi eskileri bırakalım bugüne dönelim yerel özerk yönetimi getircem diyosam getircem diyen millet ittfakının secim bildirgesini okudunmu seloyu cıkarcam dedi avalayı khklıları cıkarcam dedi kim bunlar bi arastırsana khklılar kim fetöcüler pkklılar kayyuma izin vermiycem geri hepsini iade etcem diyo kim bu iade edilcekler bi bak günümüze bak darbe kime yapıldı fetö niye cumhurbaskanımıza saldırdı darbe gecesi neden belediye baskanını evinde tvde darbeyi izledi kemal kılıcdaroglu neden fetö saldırmadı muhalefete sadece hükümete saldırdı?
- +1 yıl
@seyda028 bu arada kim dedi türkiye cumhurıyetı olmyucak diye türkiyei bi kopyala yapsıtır ben bu kelımeyı kullandıysam senden özür diliycem nerde sölemisim
- +1 yıl
İktidara ilk çıktığı zaman öyle demiş ama şimdi öyle bsi mı dedi iktira ilk ciktg zaman Erdoğan neler demiş aç bak netten. Süleyman soylu nün feto yapmadı darbeyi PKK yapmadı lafları dan videosundan sonra herşeyi beklerm bn. Sonuçta din den girip de bel altından vurmak icn herseyi yapar ki Muharrem İnce nin kasetini bile yayınlayan onun eski koruması çıktı smdi bunlara inanmayacagneicn aç goofleyi arastr bak
- +1 yıl
@seyda028 sana bisey deyim 2008 kadarkı cumhurtbaskanını hic bir lafına kefil olamam söledikleri hersey devleti ele geciren darbeci fetöcü ve gladyonun adamlarının arasındayken sölenmis sözler taki onları temizleyene kadar neticede recep tayıp erdogan zeki adam ilk cıktıgında bunları söleseydi ya asılırdı ya zehirlenirdi ya da darbeyle indirilirdi ya da suıkaste kurban giderdi devlet senin benim gibi düsünmez bunu unutma
- +1 yıl
@seyda028 evet haklısın ezbercisin cünki
- +1 yıl
@seyda028 nerde kanıt ben istersen ollarım videoları diyorum sende bisey yok ama biseyler yolla videolar yolla belegelr yolla meclis tutnakları yolla biseyler yolla ama bekliyorum hala sözcünün cumhırıyetın hberlerinden alıntı yapmasokak ropartajlarından alıntı yapma
- +1 yıl
@seyda028 valla kolay kopyala yapıstır crtl alt c yap crtl altr v yap yapıstır buakdar ha telefondaysan üstteki girdigin videodan üstüne tıkla genislet kopyala bana yazdıgın yerden link at yapıstır de bu kadar basit
- +1 yıl
@seyda028 emin ol inceliyorum oakdar cok inceliyolrumki sagıda soluda hepsini dinliyorum ama mesele surda kim ne diyo kim ne sölüyo degil kim halka ne yapıyo ne hizmet ediyo ülke icin ne yapıyo herkes konuusuyo ama altı bos laflar yapılmadıkca bi anlamı yok
- +1 yıl
@seyda028 ya arkadas nese onca seyi bosa anlatmısım sen haklısın takıl bildigin gibi
- +1 yıl
@seyda028 cok ilginc gercek neymiş bi anlatırmısın sogana patatese dünyadaki kirizin türkiyedeki ekonomiyı biraz sıkıntı yasattı diye oymu vermiycez peki sen hdpnın özerk yönetimini vermeleri seni hic rahatsız etmiycekmi bu gercekler nolcak para ekonomi kötü olur düzelır peki özerk yönetim alırlarsa sence kan dökmeden geri verirlermi bi zorla kafanı
- +1 yıl
@seyda028 yahu salaga anlatır gibi bidaha anlatcam sana iyi dinle hüdaparla cumhır ittfakı hic bi sartta anlasmadı hüdaparın hic bi seyini kabul ediyorum deyip bildirgesine koymadı yani hüdapar bunu yaparsanız size destek olurum demedi cumhur ittifakıda tamam sunları kabul ederiz gelın demedi neyi anlamıyosun sadece cumhur ittifakına katıldı kayıtsız sarttsız ama hdp 11 maddesini millet ittifakına yqazdırdı diyorum baslı 3 maddeyide yüzlerce kez yazdım cahilmisin anlamıyorum bak herkeste beyin varda insanın bi farkı kullanması ben kullanıyorumda sen ısrarla ben balıgım unutuyorum diyosun seninle gercekten konusmak mümkün degil yarın aksam görelim mesele kimin kazandıgı degil türkiyenin kazancagı önemli özerk yönetim gelırse türkiye kaybedecek bu kesin
- +1 yıl
@seyda028 yahu neyi izleyim simdi bi seyin komplesini izlemeden senin gazınamı gelcem ben kısa bi kelımesini alıp birilerini muhakememi etcem yargıcmıyım hakimmi ben bütün konusmasını dinlerim ona göre karar veririm yarım yarım degil
- +1 yıl
Bn izledim dinledm de konuşuyorum senin daha biseyden habern yk.
Senin gbi boş atıp dolu tutmaya çalışmıyorum
Gündem bu mitingler olsun canlı yayınlar takip et de konuş dedgn şeyin mantig olsun.
Daha biseyden habern yok gelmissn burada ananı babanı savunmazsn şunu savundgn kadr hala habern olmayan şeyi konusiosun ikile hadee - +1 yıl
@seyda028 yahu sen cok zekisin cok akıllısın biz hic bisey bilmiyoruz cahiliz ilkokul terkiz sen süper zekasın yahu ne duydun bilmiyorum yine medyada ne dönüyo kim parazit yaptı kimler aklınıza ne soktu bilmiyorum ama kendi kendinize yazıp cıkmeye basladınız yine
- +1 yıl
Senin gbi boş atıp dolu tutmaya çalışmıyorum diyorum canlı yayın olsun miting konismalari olsun hepsinin dinliyoruz ki senin gbileri aydinlatalm die ama ha sen ha duvar fark yk. Ama snde haklisn hep aynı şeyi söylüyor klasik mitinglerde. Önce bu zamana kadr yapması gereken ve yapmadg güya yapacag şeyi söylüyor sonra akp yi desteklemeyenleri PKK olmakla suçluyor sonra da Kılıçdaroğlu na saydirio bu. Ele avuca sığacak bisyi yk
- +1 yıl
@seyda028 valla hacı bu ne hayranlık ben severim desteklerimde her mitingini dinlemem bu ne gizli hayranlık anlamadım ben bile bu kadar yakından dinlemedim seninki gizli ask olsa gerek
- +1 yıl
@seyda028 yahu ediyoruzda senin kadar adım adım degil ben normal bi vatandasım takıp edebildgim kadar ediyorum işim gücüm oluyo sürekli takip edemiyorum ama belliki sen bayagı net takip ediyosun ve nedenini merak etmiyo degilim bu kadar ilgiliysen üyesi ol siyasete atıl bakarsın sende milletvekili olursun
- +1 yıl
@seyda028 valla herkes takip ediyo ama ne dersen de ben özerklık verecek olana oy vermem 40 bin sehidi bosuna vermedik 45 yıldır pkkyla dagda askeriimiz polşsimiz bosuna sehit olmadı
- +1 yıl
bisey yazmadınkı özerklık vermiycez diye bi video göster kabul etcem
- +1 yıl
@seyda028 bak zaman Şu an neyi gösteriyo 2023 kim pklılarla yan yana Şu an kim özerklık veriyo onu söle
- +1 yıl
@seyda028 tamam cevap ver zoaamn madem ben bilmiyorum
- +1 yıl
@seyda028 tamam tane tane anlatıyorum özrk yönetim sartını getircem demisti kılıcdaroglu seloyu cıkarcam kavalayı cıkarcam khklıları cıkarcam kayyumu ve görevlerinden el cektirilenleri geri iade edicem demisti yani pkklı ve kppya destek olan fetöcüleri felan görevlerine iade edicem dedi bunun hakkında ne düsünüyosun
İstedgn kişiye orly vermek senin hakkn kimse buna müdahale edemez kocannolmasi baban vs. Vs. Farketmez kimse buna müdahale edemez. Vizyonsuzlukla alakası yk saygıyla alakası var saygı duymasını bilsin mal
10 Yorumla
+1 yılYa Allah aşkına gerçekten Hüda partisi ile birleşip ittifak olmuş bir partiye kanımı akıtsalar da oy vermem. Sinan Oğan'ın yolundan devam. Asıl vizyonsuz, bilgisiz olan eşin.
10 YorumlaBence buna karşılık ben olsam kk ye veririm, ama bu konuda ciddiyim tam zittina verirdim. Ben kız arkadaşım ile siyasi düşüncemiz zıt ama birbirimize saygı duyuyoruz ve de duymalıyız.
00 YorumlaGündem konusunda 340 cevap paylaştı. e zaten akpye veriyormuşsun bir şey değişmemiş bari git direkt akpye ver doğru demiş
09 Yorumla
Soran+1 yılChp ye vermek istedim vatan hainimisin dedi bende seçenek olarak Sinan oğana dedim
Soran+1 yılChp ye oy atmak istedim ama dediki terörist ler gelecek ülkenin başına geçecek bissuru şey kafamı karıştırdı lgbt serbest olacak sokaklarda göreceksiniz falan filan
- +1 yıl
ya allah aşkına muhtemelen yaşın benden büyük şu çözüm sürecini hatırlar mısın teröristleri sınırlardan içeri halayla davulla kim soktu peşmerge ile kim miting yaptı askerleri teröristlere kim yuhalattı ergenekon adı altında generalleri içeri tıktırıp insanları orada kim çürüttü kaç komutan intihar etti gururları zedelendi diye, istanbulun ortasına kürdistan bayrağını kim diktirdi hepsini akp yaptı bunların ayrıca hdp seçmeni kaç yıl akpyi destekleri o zaman hdp seçmeni kardeşti şimdi mi terörist oldular
Soran+1 yılYaşım 24
- +1 yıl
hadi çözüm sürecini geçtim en büyük vatana ihanetlerden biri ama onla eş değer bir vatana ihanet daha var bak sınırların yol geçen hanı oldu bir sürü taliban militanı girdi ülkeye afganistandan, bir sürü suriyeli doldu sokaklar insanları bıçaklıyorlar bunlar lglbt üyelerinden daha tehlikeli değiller mi
Soran+1 yılBen zaten sırf suriyeliler yüzünden istemiyorum akp
+1 yılvızyonun akp ıle ne alakası var cahıller ve vatan hainleri ak partıye oy verır ulkeyı cıftlıklerıne donusturduler sinan oganı bende begenıyorum durusu net ama kazanma ıhtımalı cok dusuk hala kararsızım
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyle hayatını birleştirmişsin hem hakaret ediyor hem de kaba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin baya vizyonlu desene, akpye oy verecek kadar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl ne demek? vizyonsuz ne demek bilmiyor musun
00 Yorumla
+1 yılZaten akp secmeyen ya vizyonsuz ya da vatan haini oluyor
. kendi vizyonkukultan ölüyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılOna söylemeden ver CHP ye hahahaah 😎
00 Yorumla
+1 yılEşin ikna edememiş ben ne yapayım
00 Yorumla
+1 yılBoşa at demiş
00 Yorumla- Gündem konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılAKP'ye oy verip vizyondan bahsediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinin ta ben. Yetmedi mi artık
00 Yorumla
+1 yılkocan vizyonsuz
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi