Muharem ince seçime 2 gün kala adaylıktan çekildi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Madem çekilecekti neden başta çekilmedi yurt dişin da ona oy verenlerin oylarini çöpe ati ikinci kez tekrar dan ona inananları yarı yolda brakti. İnceye oy verecek olanar şimdi kime oy verecek?
Hayir değilim ilk deva oy kulanicam bu seçim de inceye verecektim ama şimdi zafer partisine ve Sinan oğan'a oy vericen 2 tura kalira da kimsye oy falan vermicem
mantıklı olalım gerçekten sinan oganın kazanacağını mı düşünüyosun 2 tane dev aday var kazanması imkansız çok istiyosan milletvekiline girsin diye ver önce akpeannın gitmesi gerek
AKP gitsin CHP gelsin diyorsun yani CHP de kimler var acaba Suriyelileri sınırdan içeri alan başbakan babacan var onar AKP li değil mi? şu an ülke bu durum daysa onarin suçu yok mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başta çekilseydi oyun bozanlık yapıyor
Size katılıyorum. Yorumunuz İçin Teşekkürler
Gurbetçiler oy kullanmasın bir zahmet ztn
Chpye
Yorumunuz İçin Teşekkürler. Hak eden kazansın diyelim kim ülkeyi daha iyi yöneticekse o kazansın
oyum cehapeye
Kendi Kararınız için size saygı duyuyorum. Ama CHP trolleri yüzün den adama atılmadık iftira kalmadı. Yorumunuz İçin Teşekkürler
Hayir değilim ilk deva oy kulanicam bu seçim de inceye verecektim ama şimdi zafer partisine ve Sinan oğan'a oy vericen 2 tura kalira da kimsye oy falan vermicem
ama yanlıs dusunuyosun sinan ogana milletvekili için ver cb için CHP ver
Valla kusura bakma ama ülkeyi 7 kişinin eline bırakamam ben
mantıklı olalım gerçekten sinan oganın kazanacağını mı düşünüyosun 2 tane dev aday var kazanması imkansız çok istiyosan milletvekiline girsin diye ver önce akpeannın gitmesi gerek
AKP gitsin CHP gelsin diyorsun yani CHP de kimler var acaba Suriyelileri sınırdan içeri alan başbakan babacan var onar AKP li değil mi? şu an ülke bu durum daysa onarin suçu yok mu?
suriyeliler gidecek
Evet gidecek zafer partsi onari 1 yıl için de geri gönderecek inşallah. CHP 2 3 yıl diyor😅
sonuçta gidecek zafer özdağ kazanamaz boşuna birbirimizi kandırmayalım chpye ver gitsin sinan oğana zaten bakanlık verir cehapede