"Ben Türklükten, Türk bayrağının isminden rahatsız oluyorum. Türk Medeni kanunu, Türk ceza kanunu... denmesi bana problemli geliyor. Neden ismi Türk bayrağı? Siz buna Türk bayrağı derseniz Kürt gelip benim bayrağım nerede der?" diyen Hüda Par ile ittifak içerisinde olan millet ittifakına hala oy verecek olan var mı? Atatürk'ün yolundan devam eden Sinan Oğan'ın izinden gideceğim sonuna kadar. Peki sizin oyunuz kime?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu,
Sana bir tavsiye. Sinan Ogan değerli bir insan ama deger para etmiyor. Şu anki durumu kimin düzelteceğine inanıyorsan ona oy ver.
İlk tur sinan oğan'a ikinci tur daha belirsiz.
Senin gibi Kürt dusmanlarının ihtiyacı yok ztn ayrıca ismini düzgün yaz hüda pat degıl
Kürt düşmanı değilim. Benim ülkemde "Türk" kelimesinden rahatsız olanlar varsa ben kabul etmem. Benim de Kürt arkadaşlarım var. Gayet de Turancılar Türk bayrağının altında ömür sürüyorsan türklüğe borçlusun bunu
Türk Kürt Alevi birlikte bu ülkede savaştılar sende bu bayrağın altında Önür sürüyorsan Kürtler sayesinde bir tek Türkün kanı akmadı bu ülke uğruna
Türk kelimesini lugatımızdan kaldırıcaz diyen bir partiyse bu bizimle savaşanlar da karşı çıkacak o zaman sen Türk bayrağı altında yaşayıp burası Kürdistan diyemez kimse.
Kürdistan bir bölge adıdır Osmanlı zamanında bile belgelerde o bölge Kürdistan olarak geçer bazı provokeciler bu ismi kullanarak insanları kışkırttığı İçin Kürdistan kelimesine karşı bu kdr nefret dolusunuz
Tekrar diyorum benim Kürtlerle bir sıkıntım yok ülkenin Türkiye değil Kürdistan olduğunu iddia eden kimseye de saygım olmaz. Hiç kimse de lugatımızdan Türklük kelimesini çıkaramaz. Damarımı kesseler Türk diye akar. Kimse kusura bakmasın.
Birimde Türklük ile ilgili nir sıkıntımız yok
Aynı şeyin lacivertini söylüyoruz ama farkında değiliz. Neyse iyi akşamlar.
Sana küfür ede ede okumuştum sonda bi rahatladım 😅😅
Tabiki Sinan Oğan'a. İnce çekildi inşallah inceyi destekleyenler Oğana verir
Bi an sövdüm sonra anladım jddjdj
Ya küfür yemiyim diye o kadar tırnak işareti kullanıp başlamıştım yine de küfür yedim ya slşskfmasö
Kusura bakma jsjsj
Kemal Kılıçdaroğlu 💪.
Kız aklım çıktı başta ya ayahzbwkakd
Sinana atıcam kazanamsa da içlerinde en adam o
kılıçdaroğlu
R, T ve E diyorum.
Sinan Oğan