Sizce korktuğu şeyler mi var dı Muharrem İnce'nin..
Sizin oyunuz kime?
Sizin oyunuz kime?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır onla hiç ilgisi yok. Bak sana Nagehan Alçının 27 Nisan 2017 tarihli yazısını aktarayım, anlarsın o zaman muharremin neden çekildiğini daha doğrusu çekilmesi için talimat verildiğini...
"Millet İttifakı cephesinden Muharrem İnce’ye ve nispeten de Memleket Partisi’ne akan oyların önemli bölümü CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na geri dönmeye başladı. Bir bölümü de dediğim gibi Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı olarak da Sinan Ogan’a doğru akma eğilimine girdi. Bunu Mayıs'ta açıklanacak araştırma verilerinde göreceksiniz.
Fakat ilginç biçimde Cumhur İttifakı’ndan ve kararsızlardan gelen oylar geri dönmüyor. İnce’nin yüzde 6-7 seviyelerinde gezinen potansiyelini oradan gelen oylar oluşturuyor.
Yani şu an Muharrem İnce oylarının büyük çoğunluğunu iktidar kanadından diğer deyimle rejim blokunu destekleyen vatandaşlardan alıyor!
Memleket Partisi’nin muhalefetten gelen oyları muhalefete dönerken, AK Parti ve MHP’den gelen oylar bu iki partiye henüz geri dönmüyor. Memleket Partisi, CHP’den değil Cumhur İttifakı’ndan oy vakumlamış görünüyor.
Kısacası Muharrem İnce şu an muhalefete değil iktidara zarar verir duruma geldi. Hakikaten bu 14 Mayıs seçimi çok büyük sürprizlere gebe. Toplum her geçen gün hem siyasetçileri hem de biz gazetecileri ve araştırmacıları şaşırtıyor.
Önüne gelen rakamlarda benim gördüğümü görecek olan Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce’ye yönelik Mayıs ayı içinde beklenmedik bir hamle yapabilir. İnce’nin yarıştan ekarte ya da tasfiye edilmesi şu an Erdoğan’ın işine yarar gibi gözükmeye başladı."
Olabilir. Onun videosundan sonra hemen açıklama yaptı. Olabilir diyorum ama kesin değil bu elbette.
Cevap
2Cevap
Ben hiç rte ye vermemiştim ama bu sefer vereceğim galiba 😕
Neden mesela
Ya muhalefet resmen fetöyü kullanıyorlar, resmen pkkyla beraber yürüyor apo diyor selo diyor. Kaldıramıyorum ya vallahi yazıklar olsun.
Hepsinden soğudum
Hepsi alavere dalavere :)
De mi🤣Vaatler havada uçuşuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar