Saygı çerçevesi içinde yorumlar bekliyorum herkes istedgne verir
Recep Tayyip Erdoğan
Sinan Oğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar Sinan Beyi araştırın ne KK ne Tayyip gerisi hikaye. Teröristten medet ummayan ve tüm engellemelere rağmen her gittiği yerde sevgi seli ile karşılanan, geçmişi temiz, genç, dinamik, tam anlamıyla devlet adamı, uluslararası ilişkilerde ülkedeki en tecrübeli kişilerden birisidir ayrıca üslubu çok güzel. Projeleri ayrı güzel ayrıca ülkemizin mülteci kampına döndürmeye çalışanlara tokat atabilecek tek aday. Çok hızlı araştırıp sevdiklerinizi yönlendirin sosyal medyada paylaşın. Babala Tv de 3.5 saatlik program yaptı izleyin fikrinizi değiştirecek
Cevap
9Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
benım ıcın zaten muharrem bey tercih noktasında değildi bence bu soruyu muharrem beye verecek olanlar cevaplandırmalı
Tayyibe verecem. Nedeni gerzkalıyım. Iq seviyem çok düşük
Oyum hiç bir zaman değişmedi ondan çok, çok daha iyisi çıkana kadar Recep Tayyip Erdoğan.❤️
Neden peki
@sakızlımuhallebi345 başka var mı diğerleri Allah a emanet
Neden diye soruyorum bütün akpliler cevap veremiyor hep Allah kelimesini kullaniyorsunuz
Ülkede ekonomi kötü adam kaç yıldır iktidarda deprem için önlem bilr almadi şimdi noldu resmne dogunun yarısını gitti
Tecavüzler arttı cinayetler arttı hukukun üstünlüğü yok
Madem kasada paramız var o zmn neden deprem zamani bağış toplandı ve Şu an nerde o paralar
Erdogan neden sarayda kalıyor manda yoğurtlarini götürürken neden bizim milletimiz bir ekmek bile alamiyor
Neden bu eğitim sistemi kötü birsuru gencimiz neden bu yüzden intihar ediyor cevap verin lutfen
Aynen ok.
Bende akpye verecem. Nedeni canım. Iq seviyem çok düşük
Kemal Kılıçdaroğlu ❤️
Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu 💪
Kemal dedeme tabiki✨❣️
kılıçdaroğlu tabiki
Recep Tayyip Erdoğan'a
Bay kemal
Bay Kemal
Sinan Oğan'a oy vereceğim
Kemal