Gündem Seçim 2023'e son iki gün! Sizce oy kullanmadan önce bilinmesi gereken en önemli husus nedir? SarahOneill Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tabii ki oy vermeyi düşündüğün kişilerin kim olduklarını iyi bilmek en önemli husus.Bir şey söylememe gerek var mı? Her şey açık ve net! Seçim 2023'e son iki gün! Sizce oy kullanmadan önce bilinmesi gereken en önemli husus nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kılıçdar oğlu kazanır umarım. oy kullanırken iyice düşünmek gerek. 0 1 Yorumla SarahOneill +1 yıl Neyse neyse
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Gündem konusunda 707 cevap paylaştı. Selo kim ki CB adayını belirliyor inadına reis ya adam gibi sinan oğan gelsin ya da reis abicim. 1 1 Yorumla SarahOneill +1 yıl Reis forever💪🏻🇹🇷 Yorumla
bilgeliksevgisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Onlar zaten bunu bilerek veriyor canım. Bu ülkeyi onlara bırakmayacağız ama 1 2 Yorumla SarahOneill +1 yıl Kesinlikle unnie❤️ Yorumla bilgeliksevgisi +1 yıl 🥰💝 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kime oy vermen gerektiği bence. 0 7 Yorumla SarahOneill +1 yıl Kim olduklarını bilirsen kime oy vermen gerektiğini de bilirsin Yorumla yasayanbjri +1 yıl Biliyorum. Kemal dedeme vereceğim Yorumla SarahOneill +1 yıl Yani yspye Yorumla yasayanbjri +1 yıl Yps derken? Yorumla SarahOneill +1 yıl Yeşil sol parti yani teröristler Yorumla yasayanbjri +1 yıl Yahu beyin yok mu sizde. Biraz düşünün ya. Yorumla SarahOneill +1 yıl Sen de yok terörist Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl PKK'lı değilim 0 3 Yorumla SarahOneill +1 yıl Bunu duyduğuma sevindim Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Yani bu yüzden yeşil sol partiye veya hdpye oy vermem Yorumla SarahOneill +1 yıl Güzel Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl KK amerikanya tarafında fönleniyoooooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kılıçdar oğlu kazanır umarım. oy kullanırken iyice düşünmek gerek.
Neyse neyse
Selo kim ki CB adayını belirliyor inadına reis ya adam gibi sinan oğan gelsin ya da reis abicim.
Reis forever💪🏻🇹🇷
Onlar zaten bunu bilerek veriyor canım. Bu ülkeyi onlara bırakmayacağız ama
Kesinlikle unnie❤️
🥰💝
Kime oy vermen gerektiği bence.
Kim olduklarını bilirsen kime oy vermen gerektiğini de bilirsin
Biliyorum. Kemal dedeme vereceğim
Yani yspye
Yps derken?
Yeşil sol parti yani teröristler
Yahu beyin yok mu sizde. Biraz düşünün ya.
Sen de yok terörist
PKK'lı değilim
Bunu duyduğuma sevindim
Yani bu yüzden yeşil sol partiye veya hdpye oy vermem
Güzel
KK amerikanya tarafında fönleniyoooooo