Gerçekten kafayı yiyeceğim iki ara bir de arada kaldım Sinan oğanın kazanacağını düşünmüyorum oyları çok düşük AKP'ye asla oy atmam O konuda kesin kararlıyım ülkenin anasıni ağlattı bütün hayallerim suya düştü geceleri düşünmekten uyuyamıyorum ve mide ağrısından gençliğimizi yaşayamaz olduk ama HDP ile ittifak yapması da beni bir nebze olsun düşündürdü ama ben kim kazanırsa oyumu ona vermek istiyorum ülkenin karışacağını tabii ki de düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Deden bunamış ve cahil belli. Sen onu dinleme pkk ile birlik olan yok hepsi uydurmaca bok atıyorlar. Akapeden kurtulmak istiyorsan millet ittifakına oy vermek zorundasın
CHP HDP ile ittifak yapıyor, parti içinde bir sürü PKK sempatizani var
Gözlerinle gördün mü? Siyasi ortamlarda herkes birbirine bok atar bu öyle Bi durum. Pkk ile birlik olan akapedir.
Ya kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum ama şehitlerden vurmasında doğru bulmuyorum çok hassas noktam ben de ittifak yaptıklarını düşünmüyorum her seçim öncesi aynı şey oluyor genellikle O kadar hükümet geldi geçti hiçbir şey olmadı ama AKP değil de CHP kazanırsa ülke batacakmış Yok canım ülke zaten batmış
Nereye gözlerimle gorucem kusura bakma da mallık var mı sende gidip teker teker hepsine sen PKK'lı mısın diye mi sorayim sg araştır öğren hicbisey soylemiycem
Pkk ile birlik olan akapedir. Neden sürekli olmuyor da ara ara gündem değiştirmek için şehit haberleri geliyor? Bunlar planlanmış durumlar. Akapeden önce şehit sayısı yok denecek kadar azdı. Akapeden sonra sayısı o kadar çok ki..
Awk hiiiç! seni seni havada karada hoplatırım mal oğlu mal. G ö t ü nden element uydurmaya benzemez öyle. Bilmediğin ıspat edemeyeceğin şeyler hakkında konuşma
Ya yemin ediyorum senin gibi insanlarla konuşurken benim beynim yanıyor ag ulan o kadar çoluk çocuk herkes ölüyor, benim kardeşim dağda bu oc lariyla mücadele edicem derken şehir oluyor yazdığın şeye bak senin bak kafanı sss
Senin o suratında ki sivilceleri zikerim çocuk. Pkk örgütü var olabilir bunu g ö tten uydurma şahısların dolduruşuna gelerek bana burada savunamazsın. Ulan kafanıza kuş sıçsa CHP yaptı dersiniz. Sen bu kafayla oy verme anca babandan haftalık 20 tl çay harçlığı almaya devam et
Sen o küçük cukunle bi çiçek yapamazsın yağ torbası vatan haini
Kimseyi karıştırma gördüğün kendi kendi doğrular üzerine kullan
Kimseyi karıştırmıyorum zaten sadece yanlış bir şey yapmak istemiyorum neyin ne olduğunu bilmiyorum yaşım 21 ilk kez oy kullanacağım
deden sonuna kadar haklı tüm şehitlerin vebali üstünde bunu bil
Saçmalama bence asıl AKP HDP ile işbirliği yapan hdp'yi meclisi o soktu bu benim düşüncem
Kürt açılımını kim başlattı ondan sonra çoğaldı
Hdp meclise akp doneminde girmedi ecevit doneminde girdi ayrica
Hayır akp zamanı girdi
Hadep adi altinda girfi parti kapatilinca hdp ismini aldi
Benim istediğim tek şey şu anki iktidarın gitmesi Sinan oganın kazanacağını bilseydim ona verirdim ama zannetmiyorum o yüzden CHP'ye vermek istiyorum eğer beceremezse farklı biri geçecek parlamenter sisteme geçeceğimiz için otomatik olarak ben bu diktatörden çok sıkıldım çoğunluk çok s ikildi aslında
Sen hala vatani bolecegini soyleyen ozerklik getirecegini soyleyen birine oy verecem diyorsun kisacasi senin derdin vatan degil kizim suna acikca kanim bozuk sadece bahane ariyorum desenr
Benim adıma neden konuşuyorsun manyak mısın şizofren öyle bir şey yok öyle bir şey olsa kimse oy atmaz manyak
Bu konularda çok hassas olduğumu söyledim zaten öyle bir şey olsa neden onu oynatayım o düşüncede olsam
Her şey çok güzel olacak. SAAT 08:05 İTİBARİYLE OYUMU; ÇİFTÇİYE “ANANIDA AL GİT DENMESİNİ”, SOMA MADEN KAZASINDA ATILAN TEKMEYİ, DEPREMDE 3 GÜN ENKAZ ALTINDA İNLEYEREK SOĞUKTAN ÖLEN VATANDAŞLARIMIZI DÜŞÜNEREK KULLANDIM. HAYIRLI OLSUN.
Senin tuzun kuru belli
Secim sonuclansin cevabimi o zaman verecem
Kimseye oy vermiyorum
Boş oylar hükümete gidiyor haberin olsun
Umrumda değil toplumlar hakettiği şekilde yönetilir
Halinden memnun demek ki bu ergen
Sen önce konuşmasını öğren moruk