Bence tam tersi, cidden. AKP'liler çok daha mülayim ve iletişim kurmaya açık insanlardır. Hepsi değil ama oranlarsak CHPlilerden bu bakımdan öndelerdir. Koyun diyorlar ya, biraz onunla ilişkili.
Bak bende bu zamana kadar akpartiye verdim ancak, taaa ki A haberi izlemeyi bırakana kadar. Sadece 1 kereye mahsus. muhaliflerin paylaştığı videoları veya fikirlerinin anlatıldığı videoları izler misin?
Ben a haberi hiç izlemiyorum, inanır mısın bilmem. Habertürk CNN türk gibi daha makul kanallar tercihim. Ben tam tersi halk Fox gibi kanalları izlediğimde AKP'ye olan desteğim ve inancım daha çok artıyor. Çok pis bir muhalefet anlayışları var. Öyle şeyleri AKP'ye bağlıyorlar ki. İzlerken sinirim tepeme çıkıyor. AKP'nin aleyhine kullanamayacakları haberleri bültenlerine almıyorlar galiba hatta. Fark yaratan, bir partinin ya da zihniyetin hatta bir insanın, insanlarda da aynıdır; neresine odaklanıldığı. Bir şeyin sadece iyi taraflarını da görebilirsin, kötü taraflarını da görebilirsin. Dikkat ettiysen Ak parti kısaltmasını kullanmıyorum, AKP diyorum. Çünkü hiçbir parti sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ayrıca kendi kendine övünmek gibi bir şey kendine "ak" demek. Siyaset uğruna, bktan bir tartışma da aman gururum yere düşmesin diye en net şeyleri inkar edilmesi gibi şeyler beni delirtiyor. Örneğin KK'nın "PKK gerçekte AKP'yi desteklediği için onların aleyhine konuşup duruyor kandilden. Bir şey kimin işine yarıyorsa yapanı yaptıranı odur." gibi saçmalıklar. Çözüm sürecini de biliyorum, megri megriyi de biliyorum, AKP ve FETÖ bir zamanlar kankiydi bunların hepsine tamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu tabii ki, daha da Erdoğan diyen varsa ne diyim yani...
iste zeki erkek
@holaskim Teşekkürler (:
Önüne gelene yazma len
sus lan 😁
Sinan Ogan
🐺🐺🐺
Bu ülkenin reisi bellidir.
Gizli yorum yapmandan belli jfdjjd
Oldu mu? Küfür yiyip engellenmemek için gizli takılıyorum. Herkes beni engellerse ben nasıl cevap yazarım sorulara.
İşte neden küfür yiyecegini dusunuyosun? Demekki Tayyibe oy vermenin yanlış olduğunu sende biliyosun
Erdoğan ile devam diyorum. Reis, Erdoğan oluyor tabi açık konuşma gerekirse.
Hayır ondan değil. Muhaliflerde genelde pek tartışma kültürü yok. Düzgün düzgün meramımı anlatmaya çalışsam bile çok oldu engellendiğim.
Yanlış düşünüyorsun, bizde aynı şekilde akplilerle tartisamadigimizi düşünüyoruz
Bence tam tersi, cidden. AKP'liler çok daha mülayim ve iletişim kurmaya açık insanlardır. Hepsi değil ama oranlarsak CHPlilerden bu bakımdan öndelerdir. Koyun diyorlar ya, biraz onunla ilişkili.
Bak bende bu zamana kadar akpartiye verdim ancak, taaa ki A haberi izlemeyi bırakana kadar. Sadece 1 kereye mahsus. muhaliflerin paylaştığı videoları veya fikirlerinin anlatıldığı videoları izler misin?
Ben a haberi hiç izlemiyorum, inanır mısın bilmem. Habertürk CNN türk gibi daha makul kanallar tercihim. Ben tam tersi halk Fox gibi kanalları izlediğimde AKP'ye olan desteğim ve inancım daha çok artıyor. Çok pis bir muhalefet anlayışları var. Öyle şeyleri AKP'ye bağlıyorlar ki. İzlerken sinirim tepeme çıkıyor. AKP'nin aleyhine kullanamayacakları haberleri bültenlerine almıyorlar galiba hatta.
Fark yaratan, bir partinin ya da zihniyetin hatta bir insanın, insanlarda da aynıdır; neresine odaklanıldığı. Bir şeyin sadece iyi taraflarını da görebilirsin, kötü taraflarını da görebilirsin. Dikkat ettiysen Ak parti kısaltmasını kullanmıyorum, AKP diyorum. Çünkü hiçbir parti sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ayrıca kendi kendine övünmek gibi bir şey kendine "ak" demek. Siyaset uğruna, bktan bir tartışma da aman gururum yere düşmesin diye en net şeyleri inkar edilmesi gibi şeyler beni delirtiyor. Örneğin KK'nın "PKK gerçekte AKP'yi desteklediği için onların aleyhine konuşup duruyor kandilden. Bir şey kimin işine yarıyorsa yapanı yaptıranı odur." gibi saçmalıklar. Çözüm sürecini de biliyorum, megri megriyi de biliyorum, AKP ve FETÖ bir zamanlar kankiydi bunların hepsine tamam.
Kemal dedeme vercem ben oyumu inş kazanırrr 🤍🤍
oyum sana asko
Manyak
kemale bascam
Sinana bascam
basma ayrılırız
Bascam