Gündem Oyunuzu kimden yana kullanacaksiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor rte kk ince Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyunuzu kimden yana kullanacaksiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. kk sadece 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sinan Oğana vermek istiyorum ama kazanma olasılığı çok düşük 0 5 Yorumla Soran +1 yıl guzel siyasetci fakat kitlesi yok Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Bu yüzden CHP ye vericem sanırım Yorumla Soran +1 yıl dogru secim fikrimce. Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl En azından birşeyler degişmeli artık teşe4 Yorumla Soran +1 yıl kessinlikle Yorumla
sefaaa92 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Reisden baska bu ulkeyi yonetecek kapasitede bir adam goremiyorum. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl reis de yonetemiyor ama Yorumla sefaaa92 +1 yıl Yok o sizin sandiginiz maalesef. Size kodlanilan bu. Sizin gordugunuz turkiye bambaska. Gercegi bambaska Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Gidecek Yorumla Soran +1 yıl bir turkiye goremiyorum devlet hazinesinde olan bir suru mal mulk yabanci ulkelere satilmis durumda boyle devam ederse araplar sizin evi de alabilir Yorumla sefaaa92 +1 yıl Yazik ya valla yazik ne diyeyim ki :) sadece kulaktan duyma sozlerle hareket etmeyen bir tane muhalefet goreyim artik Yorumla Soran +1 yıl haklisin lutfen 14 mayis gecesi baskaninla birlikte sen de terk et ulkeyi Yorumla sefaaa92 +1 yıl 14 mayistaki yuz ifadelerinizi cok merak ediyorum. Sizlere gercekten cok aciyorum Yorumla Soran +1 yıl hic olmadigi kadar guler yuzlu olacagiz fakat sizlere karsi degil yargilanmadan kacamicaksiniz Yorumla sefaaa92 +1 yıl :)) canim ya yazik Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Elle tutulur bir örnek istiyorsan Dolar kuruna bakabilirsin Gün Geçtikçe Türk Lirası değer kaybediyor ve bu sebep Baştaki nin gitmesi için gayet yeterli bir sebep Adam bildiğin Clash of clans oynuyor Halkını Düşünmeyen bir Lider istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oy kullanmıyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sebebi nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dini inancım gereği. Yorumla Soran +1 yıl anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kk sadece
Sinan Oğana vermek istiyorum ama kazanma olasılığı çok düşük
guzel siyasetci fakat kitlesi yok
Bu yüzden CHP ye vericem sanırım
dogru secim fikrimce.
En azından birşeyler degişmeli artık teşe4
kessinlikle
Reisden baska bu ulkeyi yonetecek kapasitede bir adam goremiyorum.
reis de yonetemiyor ama
Yok o sizin sandiginiz maalesef. Size kodlanilan bu. Sizin gordugunuz turkiye bambaska. Gercegi bambaska
Gidecek
bir turkiye goremiyorum devlet hazinesinde olan bir suru mal mulk yabanci ulkelere satilmis durumda boyle devam ederse araplar sizin evi de alabilir
Yazik ya valla yazik ne diyeyim ki :) sadece kulaktan duyma sozlerle hareket etmeyen bir tane muhalefet goreyim artik
haklisin lutfen 14 mayis gecesi baskaninla birlikte sen de terk et ulkeyi
14 mayistaki yuz ifadelerinizi cok merak ediyorum. Sizlere gercekten cok aciyorum
hic olmadigi kadar guler yuzlu olacagiz fakat sizlere karsi degil yargilanmadan kacamicaksiniz
:)) canim ya yazik
Elle tutulur bir örnek istiyorsan Dolar kuruna bakabilirsin Gün Geçtikçe Türk Lirası değer kaybediyor ve bu sebep Baştaki nin gitmesi için gayet yeterli bir sebep Adam bildiğin Clash of clans oynuyor Halkını Düşünmeyen bir Lider istemiyorum
Recep Tayyip Erdoğan a
Oy kullanmıyorum.
sebebi nedir
Dini inancım gereği.
anladim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!