Yeni 18'e girdim sayılır ama kararsızım.
Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir abi tavsiyesi vermek isterim. Bu seçimde KK çünkü değişimin gelmesi şart. Bır sonraki seçimde de kime atarsan at hiç önemli değil ancak bu seçim değişim gelmezse birdahaki seçime din baskısı sebebiyle oy kullanamayacaksin belki de
KK teröristleri destekliyor ki bende ülkücüyüm.
Ben iyi parti ve Mansur Yavaşa güvenerek veriyorum oyumu bende ülkücüyüm milliyetçiyim
Sinan ogana vermeyi istiyordum ancak ilk turda bitmesi lazım bu durumun
Apoyu salıcam diyor adam kk ya veresim yok sanırım oğana vericem
Apoyu hiçbir güç salamaz. Onlar AKP'nin uydurması bakma sen onlara sen benim dediğimi düşün kkye ver devam et
Sinan seçilemez çoğunluktan taraf olmak en iyisi
neden iki farklı kullanıcı aynı yorumu yaptı? fakat katıldığım bir yorum. Ben de milliyetçi bir kadınım ama ülkemi ne ter*stlere veririm ne de araplara. bu yüzden ben milliyetçi ve Atatürkçüyüm asla ülkücü ve akp ci olmam.
Benim yorumu kopyalamış arkadaş. Şimdi şöyle aciklayayim Sinan ogani çok istiyorum ancak mecliste yeterli çoğunluğu yok. Haliyle istediklerini akp ve mhp oylarıyla reddedilme kapasitesi yüksek. Akp ve mhpden sonra en büyük cogunluk CHP ve bunu gerçekleştirebilecek tek parti. Haliyle mecburen bu seçimde KKye vermemiz gerekiyor
Evet ben de senin gibi düşünüyorum. Ama Atatürkçü, bilgin ve adaletli ve vatanına ülkesine bağlı bir aday kazansaydı daha güzel olurdu.
Bir abi tavsiyesi vermek isterim. Bu seçimde KK çünkü değişimin gelmesi şart. Bır sonraki seçimde de kime atarsan at hiç önemli değil ancak bu seçim değişim gelmezse birdahaki seçime din baskısı sebebiyle oy kullanamayacaksin belki de...
Cevap
7Cevap
2 tane aday var zaten diğer ikisi stepne lastiği, mahatma gundi kemale bas geç
Ataturkun verdiği özgür hür kararların kalmasını alınmamasını köle gibi yaşamak istemiyorsan chp ye vereceksin.
Bak balık benim ülkemde insanlar intihar ediyor neden yokluktan sen o intihar edenleri gordun mu ama onlar sarayda altin varaklar içinde yaşıyorlar gerçek Müslüman sarayda yaşamaz. İnsanlar böyle rezil durumdayken hala kendini bu kadar iyi savunamaz. Bu ülkeyi dinsiz biride yönetebilir. Ama vicdanlı olmalı birazcıkta millet düşünülmeli. Dinsiz kendinden sorumlu Allah ile onun arasında bize ne haşa
Ya kilicdaroglu veya baska bir siyasi lider gelse o ayni sarayda yasamayacak mi saniyorsunuz? O rte nin sahsina ait bir yer degil orasi cumhurbaskanligi kulliyesi, sarayi. Yani kim gecerse orada kalacak zaten. Ne yapacak ulkenin baskani kulubede mi yasayacak dış ulkelerin gozunden bakmaya çalışın biraz şu duruma tabiki şaşalı ve güçlü gözükmesi gozukmek zorunda. Kilicdaroglu gibi yabanci baskanlrin yanlarinda ezik ezik durarak mi ulkemizin bagimsizligini koruyacak? Ulkedeki pahalilik son yillarda cok fazla artti ve küresel bir sorun bu baska bir lider olsaydi deprem, pandemi gbi kuresel sorunlari daha kötü yönetir ve ulkeyi daha cok batirirdi. Kimse sorun olmadigini soylemiyor zaten ekonomide. Ama olabildigince batakliktan cikarmaya calisiyor zaten bu yapilan icraatlarin ulkenin ekonomisine ne kadar katki saglayacagini bilmiyor musunuz? Ulkenin ekonomisi duzelsin ve sonrasinda halk normale dönsün boyle olur bu iş ve böyle ciddi problemlerden sonra birden her seyin normale dönmesi her ulke icin imkansiz bir durum. Bir Müslümanın dini açıdan dinsiz bir insanin ulkenin lideri olmasini istemesi kul hakkina girer kardeşim. Islamin son kalesi bizken bizim de elimizden kayar giderse biz de diğer cogu musluman ulke gibi dinimizi ozgurce yasayamayacak hale geliriz. Bu tehlikenin biraz farkina varın müslüman olarak. Inancsiz insanlara hicbir sey soyleyemeyiz tabiki ama muslumanlar bunlari düşünmek zorunda
Hicbirseyi denemeden göremezsin insanların ne yapacağını hiç kimse bilemez. Ayrıca sakın deprem konusuna girme oradaki insanların ahı hep üstünde olsun bu devletin. Ne yardımı ne desteği başkası olsa böyle mi olurdu bilemem ama şu an rezillik içinde savaşıyorlar. Hiç kimseninde bir yardımı falan yok
Nasıl yok Allah askina ya zor durumda olan insanlar elbetteki var Allah onlarin cok cok yardımcısı olsun. Ama devlet olmasa boyle mi olurdu eski depremleri bir araştır devlet gunlerce ortada yoktu. Simdi binlerce konteynir yuzlerce koy evleri teslim edildi insanlara yakînen takip ediyorum ordaki haberleri beni ilgilendiren bir durum çünkü yaşadıgim yerden dolayi. Inan cok da yardim geldi. Yemeginden kiyafetine kadar.
Sen eskiyi neden katıyorsun? Şuana bakacaksın güzel kardeşim doğru söylüyorsun Kızılay bol bol çadır sattı sonrasında milletvekilleri yardım kolilerini miting arabalarına koyarak dağıttı bu ülkedeki insanlar yaptı o yardımı esnaflar yaptı helal olsunda onlara devlet ne yapmış? Benim eşim göreve gidiyor deprem bölgelerine zeytini peyniri zor buluyorlar diyo? Yemek yardım bitti artık milletin gönderdiklerini kendi göndermiş gibi devlet seçim zamanı olmasaydi bok yaparlardı bak ben kimseyi savunmam ama bunlarında savunklacak bir yanları yok
Kabul etmeliyiz ki hiçbir parti kadınlara değer vermiyor. Sadece Atatürk kadınlara değer verdi.
Reise ver tabi tatlım pkk nin fetönün desteklediği kişilerden uzak dur ilerde evlendiğin çocuklarının olduğunda anlayacaksın ve geçmişi iyi araştır derim
Kılıçdaroğlu’na vermelisin maalesef kararsız kalınacak bir zamanda değiliz
AYNEN Bir abi tavsiyesi vermek isterim. Bu seçimde KK çünkü değişimin gelmesi şart. Bır sonraki seçimde de kime atarsan at hiç önemli değil ancak bu seçim değişim gelmezse birdahaki seçime din baskısı sebebiyle oy kullanamayacaksin belki de
@Absürttbirisi
Kilicdaroglu apoyu salcam diye bir şey demedi. İftira. Demirtasin serbest kalmasını istiyor ama o doğru
Net kılıçdaroğlu ülkenin halini düşün.. bi kere de farkli adam gelsin onu deneyelim
bunu aslında kendin düşünebilirsin.. istediğine oy at.. ben recep tayyip erdoğan'a vereceğim mesela.
Anketteki arkadaşlar cogunlukla seni teroriste vermeye sürüklemiş. Vatanının askerini şehit düşüren, onlara destek veren insanlara oyunu verip askerlerimizin kul hakkına girme kardeşim.
Kemal Kılıçdaroğlu.
istediğine at araştır biraz
Kesinlikle Sinan Oğan...
Geleceğin için kılıçdıroğluna ver
oylar kemal dedeme
Bay Kemal’e tabii ki
Rte başka tanımam
Reis
Kapalı mısın açık mı
Açık
kişinin kendi fikrine ne hakla saygısızlık yaparsın sen ya? ne münasebet! herkes kendi inancında mutlu yaşasın. sana giren çıkan ne?
Benim Tanrı inancım yok ve bu ülkeye ne geldiyse ne dinsizden geldi ne dindardan, bu ülkenin başına gelenlerden sizin gibi ötekileştirenler sorumlu!
Terbiyenizi takının ve önyargılarınızdan kurtulun sevgiyi ve saygıyı öğreneceksiniz koskocaman dünyada neyi paylaşamıyorsunuz? Derdin ne senin de insanları açık veya başörtülü olmasına göre yargılıyorsun?
Medeniyet senin savunduğun şeyse kahrolsun ya
@Absürttbirisi Sus melez Orta Doğu Avrupa arasında sıkışmış tipik insan evladı
Kibrinde boğul
Yahu sana ne kardeşim bırak milletin inancına saldırmayı kendi bildiğin neyse yaşa çevrene de saygı duy öğretmediler mi sana bunu
Senin bu yaptığın hangi kültüre sığar?
@Absürttbirisi Sizin dininizde saygı var mı peki gelişen teknoloji gelişen global hayatta din nedir kafanızı kapatarak mutlu nasıl oluyorsunuz kısıtlanmak köle olmak mı iyi git beynini geliştir sonra gel yanıma melez armut yavrusu
Benim dinim yok küfür ettireceksin bana daha fazla kudurma
Bizim kültürümüzde Arap dini yaşanmaz Türk kültüründe islam şamanizmle harmanlanmıştır sevgiye dayanır dine nefretini insanlardan çıkarma
@Absürttbirisi Yazık kafana sen ölsen de gebersen de o din kırılacak bunu kabulleneceksiniz başka çıkış yolu yok din ile bi ülke ne gelişmez
Şaka mısın sen din benim umrumda değil insana saygın olsun insana “dinsizim” diyorum neyi anlamıyorsun aptal mısın
@Absürttbirisi Çağ değişiyor çağ sürekli hayat değişiyor sen bi dini ayakta tutamazsın aynı şeyleri ayakta tutmak insanı sıkıcı noktasına getirir
@xbalikx siz de lütfen yarışa gitmeyin olay din değil saygı birbirimize saygılı bir şekilde yaşamayı öğrenmek zorundayız
@ftktmz ben gidiyorum sen aynı bozuk plak gibi konuş dur
ne saçma bir soru bu tesettür beyni kapatmıyor başı kapatıyor. Herkes gerçekleri görüp bilinçlenebilir. Herkes istediği partiye oy verebilir. Sonuçta hepimiz müslümanız ama açık bir kadın da sağ partiye oy verebilir kapalı bir kadın da sol partiye oy verebilir. Giyimle kuşamla ilgisi yok bunun.
@Ftktmz şahsının dine ve kapalı kapalı kadınlarımıza saygısız biri olduğunu görüyorum. Saygısızlık ve kin senin IQ seviyeni oldukça dibe çekmiş olmalı. Kadınlarımıza dini inancı ve giyimine laf etmeye hakkın yok senin. İsteyen istediğine oy verebilir. Ve isteyen istediği dine inanıp istediği gibi giyinebilir. Sen kendi işine bak kendinde yanlışları bul ve kendini düzelt önce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?