Seçimde hangi adayı destekliyorsunuz?
Hüdapar'ın desteklediği adayı
Hdp'nin desteklediği adayı
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçimde hangi adayı destekliyorsunuz?
Akp olmadığı kesin 20 yıldır zaten karabulut gibi ülkenin üstüne çöktüler
Muharrem zaten cb den oy bolmek için rüşvet almış
Sinan ogani düşünürdüm ama şansı hiç yok
O yüzden CHP diyorum Onlarda da Mansur Yavaş ve Meral Akşenere güvendiğim için
Halkın iradesini tü kaka görüp kendi cephesini ak pak ilan eden insanlar bu toplumun asıl bölücü partizanlarıdır CB seçim özgür ifadesinde seçmene terörist demek devleti terörist ilan etmektir nokta
Nasiiii
Basbaya devletin savcısına ysk sına terörist diyosun dolaylı yoldan tatlı su kurnazlığı yapma hdp madem öyleydi devletin aday çıkarmasaydı vaktinde milletvekili koltuğu vermeyecekti ne yani senin devletin iş bilmiyo öyle mi?
Ülkede adalet olsa zaten aponun heykelini dikeceğiz diyen terör sevici bırak cumhurbaşkanı adayı olmayı bu ülkede nefes alamazdı neyseki tutuklandı da şehit ana babalarının vicdanı bi nebze olsun soğumuştur Atatürk döneminde olacaktı istiklal mahkemelerinde çoktan idam edilmişti..
İşte şimdi orta yolda karşılaştık, halka ölümü gösterip sıtmaya razı bırakmaktır bu yapılan chp sahasıda akp sahasıda aynı kirlilikte ben mesela tarihin en olumlu ülkücü başkan adayının oğan olduğunu düşünüyorum ideolojimiz zıt ona rağmen donanımı akademik yaklaşımları Tr toplumu için aslında olması gereken CB kişisidir ama nedense halkın istekleri futbol takımı tutar gibi bireyleri kutsallaştırmak oy kullanmayacaktım sırf bunun için geçen hafta yurtd çıktım
Cevap
2Cevap
Hdp'nin desteklediği adayı
Ce ha pe diyorsun yani
HDP nin desteklediği aday
Kemal bey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?