Gündem Gündemi nereden takip ediyorsunuz? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gündemi nereden takip edersiniz Gazete İnternet Sosyal medya Çevremden Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gündemi nereden takip ediyorsunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 885 cevap paylaştı. Genelde internetten takip ediyorum ama özellikle ciddi haber sitelerinden çünkü o kadar çok yalan haber yapılıyor ki güvenemiyorum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. İnternet 0 0 Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl zaten akşama kadar herkes konuşuyo vaktimi gündeme ayırmıyorum. hiç bakmamama rağmen herşeyden haberim oluyo 😀😀😀 2 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde sosyal medya üzerinden Twitter ve Instagram üzerinden takip ediyorum Bir de televizyon kanalları üzerinden 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ağırlıklı olarak sosyal medyadan takip ederim. Akşam vakitleri de akşam haberlerinden takip ederim. 0 0 Yorumla
Sevgiyrlmz Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 91% +1 yıl bıraktım takip etmeyi uzun zaman önce harcadığım vakite değmiyo 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 829 cevap paylaştı. KızlarSoruyor’dan hsjs :D en son haberler burada 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Pek takip etmem ama internette denk geldiğim ilgi çekici şeyleri okurum 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gündemi pek takip etmiyorum ama edersem internetten. 0 0 Yorumla
sheeher Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 77% +1 yıl Sosyal medya da internet oluyoHangisini seçeyim 0 0 Yorumla
Aquarium_Delu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ruh sağlığım için hiç takip etmiyorum 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 370 cevap paylaştı. İnternet ve sosyal medyadan 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl KS sağolsun herşeyden haberim oluyor 😬 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. İnternetten takip ederim güvenilir siteler den 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 590 cevap paylaştı. internetten bütün haberleri okuyorum 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Gündem konusunda 620 cevap paylaştı. Internet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Genelde internetten takip ediyorum ama özellikle ciddi haber sitelerinden çünkü o kadar çok yalan haber yapılıyor ki güvenemiyorum...
İnternet
zaten akşama kadar herkes konuşuyo vaktimi gündeme ayırmıyorum. hiç bakmamama rağmen herşeyden haberim oluyo 😀😀😀
Genelde sosyal medya üzerinden Twitter ve Instagram üzerinden takip ediyorum Bir de televizyon kanalları üzerinden
Ağırlıklı olarak sosyal medyadan takip ederim. Akşam vakitleri de akşam haberlerinden takip ederim.
bıraktım takip etmeyi uzun zaman önce harcadığım vakite değmiyo
KızlarSoruyor’dan hsjs :D en son haberler burada
Pek takip etmem ama internette denk geldiğim ilgi çekici şeyleri okurum
Gündemi pek takip etmiyorum ama edersem internetten.
Sosyal medya da internet oluyo
Hangisini seçeyim
Gszete okuyan kaldı mı bea
Ruh sağlığım için hiç takip etmiyorum
Internetten takip ediyorum.
İnternet ve sosyal medyadan
Sosyal medya çok pratik
Twitter a bakıyorum daha cok
TV den takip ediyorum.
Televizyon veya internet
Babam ve KS sağolsun.
Ksden ediyorum
Haber siteleri ve kanallri
Etmiyorum ilgilenmiyorum
KS sağolsun herşeyden haberim oluyor 😬
İnternetten takip ederim güvenilir siteler den
Daha çok sosyal medyadan haberim oliyor.
internetten bütün haberleri okuyorum
ksden haberim oluyor :D
a Haber'den takip ediyorum.
İnternetten. Daha kolay ve ulaşılabilir.
İnternet ve sosyal medya.
Sosyal medya
Diğer tv
Tweet
İnternet en iyi secenek
Twitter
Internet
Sosyalik medyadan
İnternet
Sosyal medya
Sosyal medya
İnternet