Yönetim değişirse
Ezanın kuranın Türkce okutulması basörtü yasağı cematlerin kontrol altına alınması değil veya kapatılması
Gibi yasaklar gelecekmi
fikir özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı
İmamhatip meslek liselerine sınırlama gibi yasaklar gelecekmi
LGBT VE MAP nolcak
6 masadaki eski akp liler nolcak
6 masadaki hdp bağlantıları nolcak
?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İslama zarar gelmesin ama, ülkemiz Araplara peşkeş çekilsin, mültecilerle doldurulsun, iç savaş çıksın, ekonomik olarak iyice batalım, elimizde ne varsa satalım vesaire. Bunlar umrunda değil di mi?
Ali Babacan bakanlık artı basbankanlık yardımcılığı yaptı
Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar nolcak
Ertan bas bizi bu hale getiren 2 yıllık yanlıs politikalar değil 15 yılık yanlıs politikalar demedimi
Mülteci sorunu Ahmet Davutoğlu zamanı baslamadımı
Fikir özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı demisim toplumdan kastım ülkeydi
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, AKP'nin çöpüdür. KK'da bu çöpleri çöplükte buldu ve aldı. Yanlış mı yaptı? Evet. Ben bunu inkar etmiyorum. Yanlış bir hamle.
Mülteci sorunu hâlen devam ediyor ve şu an bambaşka bir hâl kaldı. Bilmiyorum nerede yaşıyorsun ama, kaç aydır Avrupa yakasına doğru düzgün gitmiyorum bile, adım başı mülteci kaynıyor ve bu durum beni çok irite ediyor diye. Özellikle Eminönü ve İstiklal.
Senin yukarıdaki saydığın yersiz kaygılar ama, bu benim dediklerim günümüzde yaşadığımız ve devamı olacak kaygılar. İşte o zaman, dinimizi yaşayacak bir vatanımız olmayabilir.
1 Erdoğanı göndereceğiz diye 6 Erdoğanı basımıza getireceksiniz
Erdoğan yapılan yanlış politikalar yüzünden 20 yıldır basımızda gelen kişin yapacağı yanlıs politikalar sonucunda yine 20 yıl dah Erdoğan gibi biri ülkeyi yönete bilir
Adama 2 şarap ikram etmişler, hangisi daha iyi diye. Adam ilkini içmiş ve eliyle 2. şarabı gösterek '' Bu daha iyi demiş ''
Adama sormuşlar, ama 2. şarabı tatmadınız diye.
Adam diğerlerine dönerek ; Bu ilk içtiğimden daha kötü olamaz demiş.
İlk şarap'ın kim olduğunu anladın umarım.
Diğerini belediyele olan davalarımızdan deniyemledim
Ayırıca yukarıdaki sorularıma cözüm değil kendi sorunlarını yazmısın
Ezanın Türkce okutulmaz basörtü yasağı gelemez ama bunu yaşatacak bir toplum olmasa poroplem değil
LGBT nasıl normal görünmeye baslandıysa MAP normal görünmeye baslamanır terör örgütütlerin istediklerini verilir 1 dönem sonunda 20 yıl dah Erdoğan gibi biri ülkenin başına gecer yönetir
Yönetim değişirse öyle pislikler olacak ki
umarım cemaatlerin hepsi kapanır
Cemaatlerin hepsi kapansın düsünce özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı o önemli
Saçmalama
Neresi saçmlalık ezanın Türkce okutulmaz basörtü yasağı gelemez ama bunu yaşatacak bir zemin olmasa gerek yok zaten yasağa