Gündem Seçimi sizce kim kazanacak? KomserBaretta Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu seçimde kime oy vereceksiniz neden? Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kim alacak? Seçimi sizce kim kazanacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mülteciler gitsin istiyorum, İstanbul sözleşmesi geri gelsin, barıştan yana olalım, birlik olalım, umutlu olalım, adaletli olalım. Kilicdaroglu 🫶 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Bay Kemal 3 0 Yorumla
ReklamlarTürkiye Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Dünya görüşüme uygu olan aday Recep bey. 1 7 Yorumla KomserBaretta +1 yıl Öbürünün nesi var? Yorumla ReklamlarTürkiye +1 yıl CHP Müslüman zihninde kötü hatıraları canlandırıyor. Yorumla KomserBaretta +1 yıl Bu arada ben CHP’li değilim. Benim lider Gültekin Uysal Yorumla ReklamlarTürkiye +1 yıl Gönlünüz hangisinde rahat ediyorsa ona rey vermeniz gayet tabii. Yorumla ReklamlarTürkiye +1 yıl Türkiye için en hayırlısını temenni ediyorum. Yorumla KomserBaretta +1 yıl Ama millet bilmeden oy veriyor Yorumla ReklamlarTürkiye +1 yıl Ben milletle uğraşmıyorum oyumu veriyorum. Başkalarını ikna etmek gibi bir maksadım yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir oy Kılıçdaroğluna, bir oy TİP’e…
Mülteciler gitsin istiyorum, İstanbul sözleşmesi geri gelsin, barıştan yana olalım, birlik olalım, umutlu olalım, adaletli olalım. Kilicdaroglu 🫶
tayyip amca alır gibi
Erdoğan olmasın yeter
Bay Kemal
Dünya görüşüme uygu olan aday Recep bey.
Öbürünün nesi var?
CHP Müslüman zihninde kötü hatıraları canlandırıyor.
Bu arada ben CHP’li değilim. Benim lider Gültekin Uysal
Gönlünüz hangisinde rahat ediyorsa ona rey vermeniz gayet tabii.
Türkiye için en hayırlısını temenni ediyorum.
Ama millet bilmeden oy veriyor
Ben milletle uğraşmıyorum oyumu veriyorum. Başkalarını ikna etmek gibi bir maksadım yok.