Sinan ogan hakkinda ne dusunuyorsunuz
Iyi
Kotu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muharremle ikisi oy bölmek için ve dolayısıyla Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanmasını engelleyebilmek için oluşturulmuş saray projeleri. Zaten muharrem defalarca kez bunu ağzından kaçırdı. Benim asıl amacım Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanmasını engelleyip seçimi 2. tura taşıyabilmek dedi. Bunlara oy verilmez asla.
Bu seçimde 2 taraf var, biri bu ucube tek adam sistemiyle devam edecek ve dahada kötüye gidecek olan cumhur ittifakı
Diğer tarafta ise Parlamenter Demokratik sisteme geçmek için protokol yapmış ve aday olurken bunu YSK ya vermiş olan Millet ittifakı
Tuzağa düşmeyin
Şu tek adam sisteminden kurtulalım, parlamenter demokrasi gelsin, ondan sonra sinanamı ahmetemi mehmetemi... kime verirseniz verirsiniz ama şu an öyle bir lüksümüz yok
Cevap
7Cevap
Çok kaliteli eve akademik olarak çok da yetkin bir aday. Ancak şu durumda ne yazık ki başkan olamaz. Bir sonraki seçim için belki
Kendisi hemşerimdir ama alacağı oy max %8 bilemedin 9 dur
Konuşma ve uslup bakımından iyi birine benziyor bir kaç projesi de mantık çerçevesinde ancak devlet yönetebilecek otorite ve ciddiyet yok diye düşünüyorum
Kariyeri iyi akademik olarak ama böyle sivri uçlu bir karakteri seçmezler
hiç bir şey düşünmüyorum. gündeme alınacak kadar önemli değil
Anca meclise girer onun dışında boş
Truva atı. Seçim ince ve oğan yüzünden ikinci tura kalacak bu gidişle. Bu sadece akp’nin işine yarar.
Gerçek lider tek beğendiğim siyasi adamdır kendisi
kaliteli adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?