Erdogandan nefret ediyorum adam vatanımızı satıyor kimse hiçbirseyin farkında değil Türkiye Cumhurbaşkanı ne ya Türkiye'nin adı " Türkiye cumhuriyeti" değil mi

Erdogandan nefret ediyorum adam vatanımızı satıyor kimse hiçbirseyin farkında değil Türkiye Cumhurbaşkanı ne ya Türkiye'nin adı " Türkiye cumhuriyeti" değil mi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır alamaz
Bu sene almayacak. Size söz yine baharlar gelecek 💐
Amacı belli. Ülkenin bütün gelirlerini kendine bağlamak hırsızın. Bu sefer gidecek.
Beni alakadar etmez ama sıyasetçilerin hepsi satılık
Öğreneceğin çok şey var çokkkk tayyip erdoğan başka bir seviye
Neden başka bir seviye açıklasana bana bir a
Bu adamın bu millete ne yararı oldu?
Atatürk gelse Erdoğan'a oy verenlerin yüzüne tükürürdü benim vatanım bu kadar kolay kazanılmadı yazıklar olsun size diye
@unfaithful2002 ben ekonomi ve iktisat mezunuyum bir şey biliyorum da konuşuyorum ama siz cahiller bunu anlamıyorsunuz hiçbirseyi araştırmadan ölümüne reis diyorsunuz ben size bir şey demeyeceğim artık
@unfaithful2002 anlaşıldı sizde o yobaz kitledensiniz insanlara Müslümanlık dersi verirsiniz kendinize gelince her boku yersiniz siz ve sizin gibilere laf anlatmak boşa zaten kafanız ancak buna çalışır
Umarım gider ama gitmeyecek Türkiye artık yeni döneme girecek 20 yıldır halkı buna hazırladılar şimdi ise geçişi gerceklestirecekler
lutfen muhafelete oy ver, gitsin artik yeter
En acı yenilgiyi tadacak inşallah 🙏 yargılanacak
İnşallah artık bunadi gitmesi gerek🙏
Evet
İnadına Tayyip Erdoğan..❤️🇹🇷🇹🇷
Sen nasıl bir türksün ya?
Demirtasi hapisten cikaracagim diyen Dersimli Kemale karsi bir TÜRKÜM
Ya Hüdapara ne diyorsun? 15 16 yaşındaki kız çocuklarının evlenmesinde sorun bulmayan kadınların haklarını kısıtlayan ülkede yeşil Kürdistan kurmayı amaçlayan "Ne mutlu Türküm diyene" sözünden rahatsız olan bayrağımıza türk bayrağı diyemeyen hudapardan
Hüdapar Teröristtir Vatansızdır Alçaktır
Erdoğan Hüdapar ile anlaşma yaptı ona ne diyorsun ilk maddesini gerçekleştirdi hudaparin yıllardır hapiste olan başkanı hapisten çıktı trabzonda Hüdapar çadırı kurdular türk bayrağını kaldırdılar?
Helal olsun Trabzonlulara ❤️🇹🇷
Kardeşim sonra ne oldu biliyor musun hudaparin başkanı Erdoğanı aratti Erdoğan da gerekeni yaparım diyip çadırın önüne çelik kuvvet koydurdu Erdoğan sence vatansever bir insan mı şimdi? Neden hala Erdoğan?
İnadına Erdogan
Pkknın adayı Kemal
Pkkyı sevindirmem
Farkında mısınz bilmiyorum ama Selahattin'in içerde olması hukuka aykırı. Kendisini zerre sevmem ama Avrupa insan hakları mahkemesinin bile defalarca derhal serbest bırakılması gerekiyor demesine rağmen bırakılmıyor. Bu da Selahattinden korktuğunun en somut örneği. Suçlu belki ama ortada ispat yok, adam olsun da ispat etsin. Senin o ne idüğü belirsiz reis bozuntusu müebbet bile gerektiren suçları affetti, saldı. Bir açın artık gözünüzü.
Bak Erdoğan bu sene kazanırsa mülteciler asla gitmez ülkeye şeriat gelir bizim irandan hiç bir farkımız kalmaz anayasayı değiştirirler Atatürk'ün verdiği çaba boşa gider anlıyor musun
Selahattin Demirtaş bir teröristtir aksini söyleyen de teröristtir
Pkk yı sevindirme zaten sinan oğana ver o zaman oyunu
Hadi oradan Erdoğan 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyor ne zaman şeriat gelmiş
Hadi hepsini geçtim ekonomi bitmiş durumda adam paraları kendi cebine atıyor borç batağına geldik sen istediğini yap tamam ama lütfen sonrasında bizlerden helallik isteme çünkü asla hakkımız helal değil sana o kameralara oynayan vatansever gibi görünen ama aslında bir vatan haini olan Erdoğan ile mutluluklar
Teröristse yargılansin artık biz de rahatlayalim reisin de rahatlasın. Ama yargılanamaz, çünkü kanıt yok.
Selahattin Demirtaş belki terörist ama RTE kesinlikle terörist. Yemin ederim ezberlediginiz tek cümle "ama Selahattini dışarı çıkaracak" başka da bir b***k bildiğinz yok. Bu beyinsizlikle bir de fikir yürütüyorsunuz. Ulan merkez Bankandan 128 milyar dolar çaldı çatır çatır yiyor sen peyniri zeytini gramla alıyorsun. Yazık senin kafana ya. Devam et böyle kölelik yapmaya
Haddini bil Bu ülkenin cumhurbaşkanına hem de seçilmiş cumhurbaşkanına vatan haini diyemezsin vatan haini arıyorsan hdp'lilerle el sıkışan fetö'cülere bakanlık veren PKK'lıları aday gösteren Dersimli Ermeni kırması Kemal'e bakacaksın
Ağlayıp zırlayıp durmayın Erdoğan tekrar kazanacak Siz Adam olana kadar bu ülkeyi Erdoğan yönetmeye devam edecek ne zaman adam olursunuz teröristlerle vatan hainleri ile aranıza mesafe koyarsınız yerli ve milli Vatansever bir duruş göstermeye başlarsınız �şte o zaman bu ülkede bir şeyler değişir Ama siz HDP PKK fetö dhkp-c ne kadar vatan haini varsa onlarla ittifak yaptınız şimdi kaybedeceksiniz ağlamayın artık yeter bebekler gibi ağlamayın artık bebekler gibi ağlıyorsunuz
Erdoğanin da o insanlardan hiç bir farkları yok Erdoğan vatanını araplara satmış adam ama sizin gözünüz kör olmuş şu at gözlüklerinizi bir çıkarın Pakistandan Afganistandan gelen adamlar 1 haftada türk vatandaşı oluyor ya bu ülkeye bir şey olmasın diye hergün şehit veriyoruz bu ülke öyle kolay kazanılmadı öyle de kolay SATILAMAZ!
Şehitlerimizin kanı var bu ülkede
Ben zaten Erdoğan'ın yaptığı her şeyi desteklemiyorum ama Kılıçdaroğlu gibi bir vatan haini Cumhurbaşkanı olacağına Recep Tayyip Erdoğan gibi hatalı ama Vatansever bir adam Cumhurbaşkanı kalmaya devam etmeli
ERDOĞAN BİR VATANSEVER DEĞİL KARDEŞİM ANLA ŞUNU ARTIK ERDOĞAN VATANDAŞLARINI HİÇ BİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİ O SADECE KENDİ MENFAATİNİ DÜŞÜNÜYOR
Ulan dedelerinin kanıyla aldığı toprakları satan biri nasıl vatansever oluyor, atanın binbir güçlükle açtığı bütün fabrikaları satan biri nasıl vatansever oluyor, kendi bankasında 128 milyar dolarlık açık yaratan biri nasıl vatansever oluyor, dış borcu milyar dolarları aşan biri nasıl vatansever oluyor. Nasıl bir mantalite bu ya
Kılıçdaroğlu'ndan bin kat daha Vatansever Kılıçdaroğlu Ben Türk'üm diyebiliyor mu Ne diyor Ben dersimliyim diyor Dersim ne demek Atatürk'e karşı olmak isyan etmek demek Seyit Rıza denilen Vatan hainiyim demek zaten Kılıçdaroğlu Türk değil Ermeni kırması kendini Alevi olarak tanıtıyor ama Alevi bile olamaz alevi'den bile daha aşağı bir varlık o Ermeni
TAYYİP BEN TÜRKÜM DİYE BİLİYOR MU KARDEŞİM YA BEN SANA NİYE LAF ANLATIYORUM Kİ ARAŞTIRIN BİRAZ YA ÇOK CAHİLSİNİZ
Türküm diyor ama Türkçüyüm diyemiyor
NEYSE Kİ OY KULLANMİYORSUN YA EĞER BU AKILDA BİRİ OY KULLANIYORSA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SANA
25 yasindayim kullaniyorum
Tamam kız sakin ol kizma
Elif lütfen cevap verme şuna. Attığı her yorumda beynime kan sıçrıyor, tek bir mantıklı cümlesi yok.
Elif senden daha güzel gibi Dilhun
Dilhun niye profil resmin yok
Vatanımızı milletimizi devletimizi bayrağımızı ülkemizi Seviyoruz dedik suçlu olduk yemediğimiz hakaret işitmediğimiz azar kalmadı diyecek bir şeyim yok Size kızlar
Hdp hüdapardan daha beter
@dilhun328 beyin fonksiyonlarım durdu ya gidip bir kahve yapayım ben ne zaman bu akp'lilerle tartışsam böyle oluyor yenilen de hep ben oluyorum cahille tartışırsan yenilen hep sen olursun diye boşuna dememişler
Sizin görüşünüz zihniyetiniz koreltmiş sizi
Kız akpli değil zaten
Biliyorum
İşi bitti alamaz ve yargılanacaklar
Alır
bence yine alır
Alır