Ülkü Ocakları tarafından asıldığı iddia edilen pankarta CHP ve İYİ partililer ile Millet İttifakının diğer partileri tarafından tepki gösterildi.
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in yüzleri ile Selahattin Demirtaş ile Pervin Buldan’ın yüzlerini yanyana gösteren pankarta iki parti mensupları ile halk tepki gösterdi.
Giresun'da bugün açılan pankart gerginliğe sebep oldu, seçime kadar ülkede bu tarz olaylar mı yaşayacak?
Görünüşe göre doğru açıklamalara bakılırsa hep hdp bastırıyor emrediyor sanki seçime giriyormuş gibi aksine aday da çıkarmadı hergün millet ittifakına talimat tehdit modunda e artık ittifak tepki göstersin yani bi zahmet cezaevleri kapıları kırılacak tutuklular salınacak filan falan noluyoruz kime güveniyorlar böyle atar gider yapıyorlar ortada kendi adayları bile yokken nasıl iktidar oluyorlar 🤔
Bunu yapanların kendilerinin o kafada olduğunu ve içindeki kötü duyguları baskalarina çamur atarak dışarı vuruyorlar iktidar onlar yıllardır o partinin adamları yöneticileriyle gorüsenler kandile ve imraliya adam gönderenler onlar bu tür yalanlarla çamur atanlar çamura baktıklarını gösterir resimler kızım sana söylüyorum gelinim sen anla anlaminadir
Siyasetten o kadar nefret eder oldum kı s sini konusmak ıstemıyorum ya... şu seçim bitsinde ne olursa olsun. Biz yaşamak için bunlarn hıc bırıne muhtac degılz. Bır sekılde yıne kazanırız ekmegımızı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of bnde nefret ettim biran önce gelsin geçsin yani. Daha bunun aylarca muhasebesi yapılacak bı de
Malum liderin ortagi acikladi antalya havalaimanindan 1 milyar usd rusvet almis yani eski parayla 20 kattrilyon bunun anlami 2 milyon kisiye 10 bin tl dagitilacak para ve bu 1 ihaleden indirilen para. sen ekmegini kazanirsin ama alim gucun dusuyor. bu hirsizlardan kurtulmak lazim.
@unfaithful2002 alt sınıfsin işte zorlama gelip bana satasan sensin ben gelip sana satasmadim. Alt sınıf olduğun için ne diye gelip senin gereksiz yorumunun altına yorum yapayım. d