Arkadaşlar şimdi diyelim ki Erdoğan cb seçimini kazandı ama cumhur ittifakı meclis çoğunluğunu elde edemedi. O zaman ne olur? Erdoğan kritik kararları tek başına alıp uygulamaya sokabilir mi, yoksa meclis çoğunluğunu elde edemediği için önemli kararları tek başına alamaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Lütfen sadece siyasetten gerçekten anlayanlar sorumu cevaplayabilir mi?
Yani Erdoğan cb seçimini kazandığı halde meclis çoğunluğunu alamazsa onun için baya kötü bir durum olur mu bu? Meclis çoğunluğunun başkanlık sisteminde hala baya önemi var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
b şıkkı
Yani Erdoğan cb seçimini kazandığı halde meclis çoğunluğunu alamazsa onun için baya kötü bir durum olur mu bu? Meclis çoğunluğunun başkanlık sisteminde hala baya önemi var mı
evet dedıgın gıbı olursa ole tek basına karar yok kazanacak kesın erdogan ama dedıgın gıbı olabılır bende ole dusunuyorum
Ben Erdoğan ya da kk'ye hiçbir turda oy vermicem de o yüzden merak ettim. Bence erdogan cb yi kazansa bile meclisi alamayacak
benım yazdıgımı okumusun ama anlamamısısn ama normal chplıden baska bısey beklenmezdı neyse byeee
Anlamadığımı nerden çıkardın? ayrıca chpli de değilim. Mevcut chp'yi sevmiyorum. Bence sen paranoyaksın
hüdapara at ozaman sana uyar
Yok hiç uymaz. kapatılmalı o parti. Bir oy Sinan Oğan'a bir oy zafer partisi'ne
aman aman tersledıgım kadar varrsın sinan oğan ddıgın adam fetöcü meralının eskı sılah arkadası yalakası aynı beyındeler neyse byeee
Amca sen uçmuşsun ya.
Sinan Oğan görüp görebileceğin en vatansever siyasetçilerden şu an
Amca 42 yaşındasın ben 18 yaşındayım. Kan akışın bile yavaşlamıştır senin. Fazla gaza gelme kalp kırayzı geçirirsin 😄😄
en son ole dıyen bırı vardı hakkaten gtnu dagıtıım
Amca senin andropoz zamanın yaklaşıyor hala kendini genç sanıp palavra atıyorsun 😄😄