Yks tabiki
Dgs tabiki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
DGS ile geçeceğin bölüme göre değişir hangi bölüm istiyorsun?
Paramedikten hemşireliğe
Ben hemşireliğe geçtim zor değil bence ama kontenjan az olduğu için max ilk 2000 de olman lazım
Nasıl çalıştın pekii ve hangi bölümden geçtin
Lab teknikerliğinden geçtim düzenli calısıyodum sadece matematiğe çalıştım her gün tekrar yapıp soru çözdüm günde 1 saat de olsa çalışmak gerek çok zor olmadı acıkcası bi dersle uğraşmak
Nerden çalışıyordun peki youtube den mi🥰
Evet youtubeden çalıştım full dershanelerin yaptığı denemelere giriyordum bide bazen o kadar
Hangi kanalı önerirsin? Bir de memnun musun geçtiğin için ❤️
Evet hemşirelik güzel okuması da zevkli bence ama tek sorun 1. Sınıftan başlamış olmam.2 den başlatan üniler de var tabi onu araştırmak lazım, kanal olarak da gerçel matematik ve benim hocam la çalıştım 2 kanaldan da izledim her konuyu üstüne soru çözdüm
Nasıl araştırılabilir ki internette çok kısıtlı bilgiler var. Seni de rahatsız ediyorum kusura bakma ❤️
Telegramda DGS için soru çözüm gruplarıvar mesela ordan DGS ile daha önce geçmiş kişilerle iletişim kurup öğrenebilirsin hangi üni kaçtan başlatıyor vs hem çözemediğin soruları falan da atarsın
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunn. Umarım karşına çıkar en kısa sürede ❤️
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, başarılar 🫶
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar