Malum seçim zamanı vaatler havada uçuşuyor. 2 taraftan da seçim için yoğun şekilde gençlerin oyunu alabilmek için çalışmalar var. Öteki yandan Bazı kesimlerin hala varlığına inanmadığı Togg araçları için 7 yılda 1 milyon Togg yolda sözü verildi. Sizce neler olur?
Erdoğan'dan gençlere vergi muafiyeti ve 7 yılda 1 milyon Togg sözünü beğendiniz mi?
ya istetlerse 1 yilda 5 milyon ürtelisin ülke insansi 8.500 tl maaşı var araba bu gun 1.500.000 TL nakit fiyatı ya kim neyden bahsediyor bu yerli üretim fiyatı ki alsak bu defa onun senelik vergisi ayri bir konu bu bir vaad degildir benim gözüm de önce yaşam standrdimı yükseltecek ben yaşadığım ülkem de alın teri ile kazandığım para bir şey alamıyorum insnalar evlenemiyor düğün geleneğimizi yerine getirmez oldu insnalar bir nikah ile aile yuvasını kururyorlar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten togg muş ev miş bilmem neymiş 8.500 tl gelirli insanlar düşünülmeden yapılıyor. Bana göre tr de x5 vergisi ile en az 700k a satılan araç dan daha ucuz olmalıydı bu togg mesela yerli ya hani 600 bandı iyiydi. He o zaman da alamazdık o ayrı bi mesele.