AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Chp kazanacak. Son mitingi efsaneydi.
Peki atıyorum yönetemedi, o zaman ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum.
5 yıl süresi var. Yeniden seçim olur sen baska partiye verirsin ben yine CHP ye veririm. Chp yönetemi diye bir şey yok. Fırsat verilmedi ki yönetsin. İlk 5 sene enkaz toparlayacak zaten öyle hemen yönetim bekleme. Daha vatana millete hainlik yapanları deşifre edecekler. Kimleri içeri alacaklar belli değil. İşleri cok
Chp in kendine hayrı yok 🤣🤣🤣 neyi kazanıyor
Cumhur ittifaki sandikta oyun yapmazsa ki bu adamlardan her sey beklenir chp kesinlikle kazanicak artik dini somurme olaylarini cogunluk yemiyo 20 yildir yiyen yedi şiştiler artik
Bir elde kuran bir elde yalan ile 20 yıl geçti :D
Ya üzüluyorum valla insanlar Müslumanliktan sogudu onlar yuzunden nasil bi kafa var onlarda cozemedim
He gidelim PKK ile hdp ile ittifak yapmış teröristleri çıkaracağım diyen e mi atalım bende öyle bir dava yok size oy atacak kesimde belli zaten Aleviler sözde Atatürkçüler koministler hakiki Atatürkçü milliyetçi inançlı insanlar atmaz Kürtlerin bile çoğu Erdoğan’a atar
@Tatliprenses_hchdh Kuranın türkçe mealini objektif şekil de okuyan ve körü körüne inanmayan herkes müslümanlıktan uzaklasır zaten :D
Ne alaka Müslümanlıktan soğumuş Muş sizinkilerin zamanında yıllarca inançlı insanları aşağaladılar başörtüsü olanları ünv sokmadılar vs vs onlara yazık değilmiydi sözde demokrasiciler özgürlüktüler rahatlık popon battı tabi şimdi
@Sehzade_Selim3 kime atarsan at laf anlatamicam sana isteyen itsedigini atsin
@Sehzade_Selim3 Baş örütüsü takmak hiç bir zaman yasak değil di bazı ünivlerde bölücülük yapmak için bunu yaptılar. Bu olayların chp ile hiç bir zaman ilgisi olmadı. Chp kazanmasın diye hep üstüne ihale yıkıldı cünkü CHP kazansa ülkeyi kimse soyamaz
Ya benim de içim şisti artik hele son zamanlarda artan su pislik cemaatlerde cocuklara yapilan istismarlar ve kadinlari aşaglamalari igrenc
seninle muhattap olan yok ben arkadaşa yaziyorum
@Tatliprenses_hchdh Cemaat ve tarikatlar bu cesareti diyanetten ve hükümetten alıyor. Hepsinin temizlenmesi lazım
@Sehzade_Selim3 Konumuz chp ve chpnin bu dediklerin ile bağlantısı yok :D
Bu ülkenin toprakları inançlı müslüman insanlardır 21 yıldır bu adam çalışıyorki rekorla kazanıyor yoksa kimse oy atmazdı zaten yapılanlar ortada bende eskiden CHP’yi destekliyordum ama şimdi vazgeçtim böyle Atatürk’ün CHP si olmaz asıl CHP in değişmesi lazım
Atam o kadar ileri gorusluymus iste bu uoke hic bi zamn tarikatlarin seyhlerin mursidlerin devleti olamaz demis halki onlar yuzumuden basimiza gelmeyen kalmadi abe soysuz 11 yasindaki cocuktan ne istedin seref. siz adam
@Sehzade_Selim3 müslümanlık çalıp çırpmak mı? Milletin hakkını gasp etmek mi? depremzeedeler için milyar dolarlar geldi nerde hani bu paralar? soma felaketinde aynı şekil? herkes önce kendi önündekilere bakacak. CHP iktidar olmadı ki suç işlesin
Sendenvazge kardeşim senmi anlamıyon ben mi anlatamıyorum ben izmirdeyim burada kimin ne yaptığı belli menemen belediyesine pkklıları soktular it köpek çakalı kim varsa belediyeye aldılar sonrada yolsuzluk çıktı tutuklandı Başkan ben bunlarj görecem PKK’nın desteğini görecem CHP ye Atacam ha 😂😂
CHP en son Ecevit’te oldu 😂😂😂😂 1950 de gidince halk 3 gün ezan okutmuş be sen neyin kafasını yaşıyon
Devlet çalışıyor oda Elazığ da İzmir'de konut yaptı yapıyor o 11 ile de yapacak herkes sözde para bağışladı ama kim ne kadar gönderdi belli değil sen kolay mı sanıyon 11 şehri hemen düzeltmek
@Sehzade_Selim3 seçimlerden sonra CHP gelince ve her şey düzelince beni bul aslan parçası. Siyasi bilgin yetersiz. Sürekli akpnin yaptığı yanlışları chp üzerine atması gibi sen de ne duyduysan chp ye suc buluyorsun :D
İzmir de belli bi yol kazarlar o kazılan yol 1 yıl sonra asfalt atıldı bu nasıl çalışmak 😂
@Sehzade_Selim3 Sen %300 zamlı yaşamaya, fatura ödemeye devam et.
Boş yapma Aslan parçası kimin ne olduğu belli bu Anadolu insanı hainlerle el ele olanlara oy atmaz 😂🇹🇷
@Sehzade_Selim3 Feto tarafından kandırılan chp değil, hdp yi meclise sokan chp değil. Hainlerle oturan da , içimize sokanda sizlersiniz aslan dalağı. :D Daha neyi savunduğunu bilmiyorsun neyse cehalete boyun eymiyorum
@Sehzade_Selim3 size anadolu insani atmiycak ki suriyeli aticak ahahah
Sende mi suriyelisun yoksa ulke bu haldeyken onlari savunan ya akildan noksandir ya suriyelidir ya da torpilli hangisu dogru soylee
Sendenvazge bu kadar bilgilendirme yeter 20 yildir açilmamis bi kafayi sen acmaya calisrak hata yapiyosun boş ver herkes istedigine atsin
@Tatliprenses_hchdh dostum cahil cühelaya engeli vurdum. Konu kapansın da bana bildirim gelmesin
Evet simdi de bana yaziyo sabahtir ugrasiyorum bu insanlarla enerjim kalmadi
Kılıçdaroğlu kazanacak
Sizce Kılıçdaroğlu ilk turda yüzde kaç oy alır?
@Levent3465 %52-53 tahmin ediyorum
Peki Erdoğan bu seçimde ilk turda yüzde kaç oy alır sizce?
@Levent3465 %45 düşünüyorum.
Ben bu sefer rte ye atacağım kazansın diye hainlere fırsat vermemek lazım