Ben her zaman oyumu hdpye verdim ve hdpye oyumu vereceğim ya siz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kılıçdar
senin kararın ne diyelim. keske bir yol olsada değiştirebilsem kararını ama. ben cbaskanlıgına karar verdim m vekilliğine ise karar vermedim. hani bakıyorum secenekler neler. Ankara 3. bölge icin. buluyorsan bana atarsan sevinirim
Benim kararımı neden değiştirmek istiyorsun ki
sebebi malum yazmaya gerek yok. ki boş ver senin kararın bu yastan sonra değişmez zaten. kalp istiyor o ayrı.
Türk musun
elbette
O zaman biz Kürtlere dusmansin
yoo. ülkenin gerçeği bu. gönül isterki tüm ülke aynı düşüncede birleşebilse. öyle yapan milletler zaten dünyada güç elde ediyorlar. ingiltere birleşik kırallıklardan olusuyor 4 tane. abd o kadar federe devleti bir araya getirebilmiş. ab birlik kurabilmiş. rusya keza bi federasyon. ayrılıkcı gruplar olunca ise enerjisi ülkenin oraya gidiyor. iran misal suriye. ayrıca her ülkede etnik gruplar var. insanları kazanmak lazım. ne kadar da olsa bizim insanımız. atsan atılmaz satsan satılmaz.
mesele insanları bir araya getirebilmek bir olmasını sağlamak. dünyada bakacak olursak geniş topraklar böyle elde tutuluyor. ve bunlar güclü oluyor. minik arazisi olan devletler konjenktür gereği yasıyorlar sadece. her insan değerli.
O sözde olan cumleler topluluğu ama iş gerçeğe gelince Kürtlerin dilini yasakla müziklerini çevir ve Türk müziği gibi piyasaya sür, Kürt kültürünü yok et Kürt kelimesindeki ü harfinin yerine yıldız köy maksat küfür. Insanların bazı davranışlarında sen Kürt müsün gibi cümleler kurulması (burada Kürt müsün demek hakaret amaçlı) Kürtleri maymuna benzetmek ölü olan Kürtlere leş deyip tekmelemek ( Kürt köyleri terörist denilip köylüleri katledilerek tekmelenmesi buna örnek) ben milliyetçilik yapan bir ailede büyümedim ama ben turklerin içinde aslında kendi milletimin değerli olduğunu anladım. Müslümanlık adı altında Kürtler sömürürdu Müslümanlık adı altında Kürtler katledildi asit kuyularında atılan Kürtleri unutmadık zehirle katletdilen Kürtleri unutmadık Rojava dersim Amed Zilan avasin bölgelerinde binlerce Kürt katledildi baş sorumlusu da Atatürktur mekanı cehennem olsun amin herneyse dilerim Allah'tan Kürtlere güç versin ki düşmanlarından intikam alsın.
Kardesiz diyorsunuz ama İngilizceyi öğrenmeye hevesliyken aynı toprakta yaşadığın insanın dilini bilmiyorsunuz kardeşlik safsataniz batsin
Bi kere sectiğin kelimeler ve iletişim kurma konusunda kendini düzeltmelisin. Ben bi düşman grup lideri değilim. Bu zihniyete sahip olarak zaten karsındakileri de daha hırslandırıyorsun. En güzeli düşüncelerini paylaşmamanız. Benimle en azından. Rica ediyorum. Biliyorum zaten okumama gerek yok duymama ya da bilmek için
kime olmasından ziyade kimin kaybetmesini istediğime eminim :) malum şahıs git artık
Same here 💐
Ben chp ye vercem ve kemal kilicdarogluna
Adamın dibine yani REİS
🤣🤣🤣
hdp yok seçimde onu bi öğren
CHP ama milletvekili hdp
@İskandinavSevici, yeşil sol parti olacak hdp yerine.
Oo İskandinav. Gelmişsin yine.
Evet geldim de sen kimsin
Senin takipçin.
Işte kim
Kim olduğumu boş ver şu an takipleşmiyoruz
Mesaj at bana
Mesaj atamıyorum bebiş takipleşmiyoruz şu an. Ben seni takip ediyorum.
Hangisisin
İstek attım şimdi
Bir sürü istek var diyorum gizliden cik
Zorunne388 bul ve kabul et İskandinav.
İyi halt ettin
Yaşça büyüğüm senden edebini takın!!!
hdp girmedi seçime
CHP o zaman
@İskandinavSevici, yeşil sol parti hdp nin yerini alacak parti.
Hiçkimseye
Erdoğan...