Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yazik bunun icin sogacaksan sog herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil hatta o cocuk yerinde olsam kicina basarim tekmeyi gidip hainleremi oy atacaz ulkeyi teroristlere peskes cekecekler bizde gidip kk ye mi atacaz tabiki rte ye atacaz aferim ona herkes istedigi gibi dusunur fikrine saygi duymasini ogrenin tartisma olacaksa saygili bir sekilde olmali
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece rte ve kemal mi aday. Sinan oğanda bir seçenek. Tabi a haber izleye izleye tek aday ikisi zannediyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
yoo biliyorum rte kk muharrem ince ve sinan ama o kazanamaz yuzde 1 anca alir da ondan mal essek ne a haberi duz mantik yurutme ben fox a da bakarim atvye de sizin gibi at gozlugu takmiyoruz :D :D
Hayatimda bunu diyeceğimi hic düşünmezdim. Direk terket engelle. Ülke beyin göçü vere vere ülkede beyinli insan cok cok az kaldi. Hep amele ya da dandik uni mezunları kaldı.
Ben stres yaşıyorum ama annemle bırak şu işleri ya diyorum hergün tv de aynı kanallar, sıkıldım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bende stres oldum artık yeter. Olsun şu seçim
Cevap sahibi
+1 yıl
Seçimde bir halt değil insanları kullanıyorlar oylamak stres yaratmak, çok gereksiz bir şey aslında diyorum anneme anlamıyor, yok korkuyorum diyor izliyor kendine panik atak yaratıyor. Sanıyor ki savaş çıkacak heralde.
Ahahhaa zaten bir keresinde (4-5 ay önce) o partiye üye olcam dedi. Saçmalama yok daha neler dedim. Geçende öyle dedi. Moralim bozuldu valla. Siyasi görüşünü saklamış benden demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yazik bunun icin sogacaksan sog herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil hatta o cocuk yerinde olsam kicina basarim tekmeyi gidip hainleremi oy atacaz ulkeyi teroristlere peskes cekecekler bizde gidip kk ye mi atacaz tabiki rte ye atacaz aferim ona herkes istedigi gibi dusunur fikrine saygi duymasini ogrenin tartisma olacaksa saygili bir sekilde olmali
Sadece rte ve kemal mi aday. Sinan oğanda bir seçenek. Tabi a haber izleye izleye tek aday ikisi zannediyorsun
yoo biliyorum rte kk muharrem ince ve sinan ama o kazanamaz yuzde 1 anca alir da ondan mal essek ne a haberi duz mantik yurutme ben fox a da bakarim atvye de sizin gibi at gozlugu takmiyoruz :D :D
Benimle aynı siyasi görüşe sahip olmayan biriyle sevgili olmam. Siyasi görüş çok önemli insanın karakterini belli eder.
Kendisi asker olduğu için PKK lı teröristlere oy vermeyeceğini iyi biliyor. O yüzden herhangi bir sorun yaşamadık.
Sevgilim yok ama bana aşırı aykırı düşünceye sahip olan birisi ile sevgili olmam olursamda ayrılırım
Hayatimda bunu diyeceğimi hic düşünmezdim. Direk terket engelle. Ülke beyin göçü vere vere ülkede beyinli insan cok cok az kaldi. Hep amele ya da dandik uni mezunları kaldı.
Onuda yapamam işte :(
Ben stres yaşıyorum ama annemle bırak şu işleri ya diyorum hergün tv de aynı kanallar, sıkıldım.
Evet bende stres oldum artık yeter. Olsun şu seçim
Seçimde bir halt değil insanları kullanıyorlar oylamak stres yaratmak, çok gereksiz bir şey aslında diyorum anneme anlamıyor, yok korkuyorum diyor izliyor kendine panik atak yaratıyor. Sanıyor ki savaş çıkacak heralde.
en başta nasıl aevgili oldunuz
Vatan millet seviyor gibi davrandı. 😅
Böyle olduğunu saklamış demek ki
Hayır siyaset konusmadik
Çok geç olmadan konuş 😅
Tamam 😅
Ben olsam ben de tartisirdim ve sogurdum
biz kavga ettik
Çok gereksiz
Gereksiz evet ama ne biliym yani neden malum parti mal mı bu çoçuk
Seviyor partiyi seni de o partiden üye yaptırır jejrej
Ahahhaa zaten bir keresinde (4-5 ay önce) o partiye üye olcam dedi. Saçmalama yok daha neler dedim. Geçende öyle dedi. Moralim bozuldu valla. Siyasi görüşünü saklamış benden demek ki
Sende oy ver sjsjj
Şimdiye kadar hiç vermedim Allah korusun. Oyum sinan oğana kazansa da kazanmasa da. Vatanımı seviyorum ❤
Hmm
sevgilim yok ki