AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kılıçdar.
Erdoğan kazanacak gibi duruyor. Umarım huzurlu sakin bir seçim olur. Saygılarla.
Bence Kılıçdaroğlu kazanır kaldı ki kazanması da gerekiyor yoksa Türkiye için kötü sonuçlar olabilir.
Evet çok haklisin. Bu seçimde oyum zaten seve seve chpye
Asıl kazanırsa vatan elden gider.
Hiçbir şey bildiğin yok gelmişsin konusuyorsun
@yasayanbjri bunu 21 yaşındaki biri mi söylüyor hahahahaahah peki bacım
Kotu sonuçlar derken?
👍
@Yamahamotocross hüda parın akp ile ittifak kurarken seçim şartlarını okumadın sanırsam
@yasayanbjri yine baharlar gelecek :)
Peki sen hdpnin neden kkyi desteklediğini biliyor musun? Bilmiyorsan anlatiyim
Kazanırsa ne gibi iyi sonuçlar olacak hevalleriniz içinmi endişeleniyorsun
@Yamahamotocross megri megrilerle karşılanırken çok ciciydi çok iyiydi değil mi hiçbir sorun yoktu?
@Türkmenkaptan mi ayrı olacak :)
Evet sorun yoktu
Hdpyi masum görecek kadar türklüğünüzü kaybetmiş kişilersiniz kusura bakma
@Yamahamotocross Türklüğünüzü derken
t harfi büyük olacak 💅🏼✨
Boşuna tartışmayın AKP kazancak 😂✨
Allah göstermesin eğer kazanırsa aradan biraz zaman geçtikten sonra emin ol şimdi olduğu gibi sevinemeyeceksin özellikle akpnin kazanmasını isteyen kadınlar asla ama asla mutlu olamayacak
Hahahahaaha kazanacak boşuna uğraşmayın 😂😂
Yanılıyorsun çünkü bu kez oy çalmasına müsaade etmeyeceğiz :)
Gaffar okanı hüdaparın öldürdüğünü sanan cahiller hüdapar 2012 de kuruldu gaffar okan 90 li yıllarda öldürüldü
@Yamahamotocross yazık size söyleyeceğim tek şey bu ama başaramayacaksınız ne ülkeyi sömürmelerine izin vereceğiz ne de ülkeyi araplaştırmaya çalışmalarına
Allah da sizin gibi terör sempatizanlarina izin vermeyecek sırtımızı kardeşimiz dostumuz arkadaşımız pkk ypg pydye dayadık diyen pervin buldan tarafından destek alan kemal kılıçdaroğluna allah nasip etmeyecek iktidarlığı.
https://youtu.be/QnG8IkUgzAY
@Yamahamotocross diyeceğim tek şey yine baharlar gelecek
Allah çocuklarından çıkarsın şehitlerimizin acısını inşallah çoluğunu çocuğunu hdpkklılar katleder eğer chpye oy atarsan
Kanı bozuk adi seni
@Yamahamotocross işte sizin üslubunuz bu siz anca küfürden şiddetten başka bir bok bilmezsiniz çünkü insanlıktan nasibinizi almamışsınız gerçi kabahat bende ki sizin gibi boş zihniyetleri ciddiye alıp yazıyorum umarım bir gün tayyonuzu da alıp arabistana defolup gidersiniz
Hakediyorsun çünkü kardeşim şu videoyu izleyip de hala chpye oy atarım diyorsun bu adamlar hdpden destek aliyor buna razı olmamalısın türksen
Ben insanlıktan nasibimi aldım senin gibi pkklı olacak kadar kanımı soyumu bozmadım allaha şükürler olsun
@Yamahamotocross ben Atatürkçüyüm zaten akpli olmayan herkes pkklı terörist "biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" diyen kim acaba bu kadar da kör olunmaz ki yok ya siz hak ediyorsunuz ama işte sizin yüzünüzden biz de mağdur durumuna düşüyoruz adam daha mecliste önünde kağıt olmasına rağmen istiklal marşını okuyamıyor ve bu daha en küçük örneği
Korkak sönmez bu şafaklarda yüzen alçak!!!( kemal kılıçdaroğlu)
Atatürkçü olmuşsun ama kendini pkk sempatizanı olmakdan kurtaramamışsın. Atatürk ilkelerinde terörizm diye bir ilke var mıydı da şu an hdpden medet umuyorsunuz?
https://youtu.be/mjClA7vnKWw
youtube.com/shorts/S9XOO-lX2PY?feature=share4
@Yamahamotocross sen hiç mi dil sürçmesi diye bir şey duymadın evet hdpden medet umuyoruz tamam mı lütfen kendi bildiğin doğrularını al ve git daha fazla muhatap olma benimle
Hahaaa dil sürçmesi diye akla hemen başkanını. Hdpden medet umacak kadar işte kanı bozuk it adi soysuz köpek değiliz biz sizin gibi
Sana kanıtlı video attım ama senin kafan basmıyor kalbin mühürlenmiş ki bu kadar körü körüne bağlanmışsın
@Yamahamotocross evet hizbullahtan medet umacak kadar ÇOMARSINIZ
@Yamahamotocross celladına aşık olmuşsa bir millet ister ezan ister çan dinlet itiraz etmiyorsa sürü gibi illet müstehaktır ona her türlü zillet
Hizbullah ne? Kim destekliyor? Pkk kim ve kim destekliyor arada ki farkı sorgula da gel hadi beynin varsa azcık tatlım tamam mı?
Şehit aileleriyle ilgili video izle azcık kalp vicdan kaldıysa zaten chpye atmazsın
Allaha şükür 5 vakit ezan dinliyoruz malum ezan sesi bile batıyor atatürkçülere
@Yamahamotocross senin beynin var ve çok işe yarıyor en zeki sensin zaten bunlar hep dış mihrakların işi oyun çoh böyük yiğenim 🐑🐑
Dış güçlerin etkisi hiç yok aynen öyle san sen onu boş ver de pkkya diyecek lafın da yok bak aç e devleti bir bak yunan ermeni bir akraban var mı?
Senin hakiki türk olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
@Yamahamotocross evet aynen en Türk sensin çünkü
Bu kadar türk düşmanı vatan haini olmak için kanında soyunda başka ırkların artıkları olması lazım çünkü ermeni gibi yunan gibi ırklar mesela
@Yamahamotocross tamammm en Türk sensin aktrol olmayan herkes Türk düşmanı hatta siz Türklüğün yanında suri ve afganlılar da din kardeşiydiniz değil mi?
Trol sensin ermeni yunan artığı pislik
@Yamahamotocross seviyene inmemek için kendimi zor tutuyorum sus artık senden ala pislik mi var beyinsiz kes sesini
Konuşma kürdistanlı pkkcı
@Yamahamotocross kes o sesini
Sen kes hüdapara sesini çıkardığın gibi hdp ye de çıkar çok türksen madem
@Yamahamotocross biz yanlışa yanlış deriz sizin gibi her halta susmayız madem Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarını ele alıyorsunuz öyleyse tayyonun da yanlışlarına ses çıkarız kaç yıl oldu bıkmadınız mı hala sömürülmekten, aptal yerine konulmaktan, onlar lüks içinde yaşarken sizi kuru makarnaya muhtaç etmelerinden...
Yanlışa yanlış diyenler sizler misiniz? Hadi canım be sjsjs
Recep Tayyip Erdoğan 🌷
Recep
Oyun ona mı harbi
@Yamahamotocross hayır ama o kazanır
Bence de
Tayyib
Erdoğan yine alır
RECEP TAYYİP ERDOĞAN TABİKİ HER ZAMANKİ GİBİ 🇹🇷
Kılıçbey
Kilicdarogluu
İnşallah iyi olan kazansın.