Gündem Seçim günü herkes oy kullanmak zorunda mı? kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklımda biri yok o gün gitmek de istemiyorum oy kullanma zorunluluğum var mı? Güncellemeler+1 yıl Aklımda biri yok fanatik olduğum bir parti yok doğru düzgün bir aday çıkana kadar oy kullanmak istemiyorum Seçim günü herkes oy kullanmak zorunda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Herkes kullanmak zorunda değil 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Önemli bir seçim. Vatanı hangisine bırakmak istemiyorsan onun karşısındaki en güçlü adaya oyunu vermelisin 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 666 cevap paylaştı. Oy kullanmayanlar icin konusiyprum. Oy kullanmamak sizi farkli biri kilmiyor aksine sorumluluk almaktan kacan bireyler olarak gosteriyor 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kullanmayanlar ne yaşıyor acaba çok merak ediyorum 1 2 Yorumla kalpsizsjnzalimm +1 yıl Ortada iyi Bir aday yok da o yüzden fanatik olduğum bir parti yok Yorumla khaixx +1 yıl Ben de fanatik değilim ama oy kullanmak vatandaşlık görevi ve aslında çok önemli ülkenin geleceği söz konusu sonuçta Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 361 cevap paylaştı. Zorunda değil ama kullanmak gerekir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 339 cevap paylaştı. Zorunlu değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkes kullanmak zorunda değil
Önemli bir seçim. Vatanı hangisine bırakmak istemiyorsan onun karşısındaki en güçlü adaya oyunu vermelisin
Oy kullanmayanlar icin konusiyprum. Oy kullanmamak sizi farkli biri kilmiyor aksine sorumluluk almaktan kacan bireyler olarak gosteriyor
Zorlunluluk değil ama vatandaşlık gorevi yani
Kullanmayanlar ne yaşıyor acaba çok merak ediyorum
Ortada iyi Bir aday yok da o yüzden fanatik olduğum bir parti yok
Ben de fanatik değilim ama oy kullanmak vatandaşlık görevi ve aslında çok önemli ülkenin geleceği söz konusu sonuçta
Tc vadandasi isen gorevin
Zorunda değil ama kullanmak gerekir
zorunluluk yok
Değil ben kullanmıcam
Zorunlu değil.
Evet zorunda
Zorunluluk yok