Arkadaşlar AKP'nin 11.241.230 CHP'nin 1.369.430 MHP'nin 464.092 bunun gibi bir sürü parti var eğer böyleyse her 4 insandan biri partilere üye demek. Ülkede 10 milyon da mülteci var her 9 insan biri de mülteci demek?
Asıl sen sallama Suriyelilerin sayısı bile 3.500.000 milyon. Afganı, paskintaslisi, İran, ırak, Filistinlileri saymıyorum bile kayıtsız olarak geçenlerle 10 milyon civarında olduğu söyleniyor bununla ilgili kaynaklar atabilirim
@reklamvemarka gece gece sinirlendirme beni seni kim fonluyor kaç paralıksın isminden bile belli ne olduğun. Profilini AKP'ye yaratmak için oluşturmuşsun. Kaç paralıksın? 14 Mayıs için yurt dışı biletlerini aldın mı? Nasıl kaçacaksınız
Siz kazanırsanız asgari ücret 200 dolara kadar düşer, dolar 50 lira olur. İnsanları sırf kendinize ters diye öldürürsünüz ülkeyi Arapların üstüne yaparsınız. Çocuk evliliklerine izin verirsiniz. Yandaşları zengin edersiniz.
O dediğin kanalların hepsi AKP'nin ben TRT'ye neden vergi veriyorum. Sizin yüzünden millet televizyon izlemiyor ya hep akp reklamları, cumadan kaçıyorlar akp reklamları Allah size hesabını sorar ama.
Araştırabilirsin kardeşim istersen kaynağını da atarım link olarak. Ama eleştiri yapmıyorum bunlar gerçekler eleştiri yapsam bu yanlış bana göre falan derim ama bunların hepsi %100 doğru
Akp de hüda parla hüda par PKK, PYD, IŞİD'den daha beter olan bir terör örgütünün Türkiye'deki siyasi ayağı. Akp ile ittifak gelirse Kürtçeyi anadil yapmak istediklerini, bakanlık almak istediklerini, kız çocuklarının 15 yaşında evlenmesi gerektiğini açıkça söylüyorlar. En azından CHP gelirse HDP ile direkt birlik içerisinde değil. Zaten Meral Akşener çok iyi bir hanımefendi milliyetçi HDP ile aynı masada oturmaz. O yüzden millet ittifakı daha iyi geliyor hem akp temellerini devlete iyice attı göndermesi daha da zorlaşmadan göndermemiz lazım.
Masaya sövüp geri gelmesi onu bitirdi insan düşünüyor haliyle neyin kafası bu diye ayrıca tek başına seçime girse %20 yi bile aşabilirdi terör ile anılınca barajaltı kalacak demedi deme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
11 milyon akp üyesi az bence en az 20 milyon olmalı
Dimi
tabiii
Sen uyu kardeşim mülteci sayısı 4 milyon civarında sallama :)
hayır 35 milyon mülteci var arkadaş yalan söylüyor iktidar yanlısı ondan sayıyı küçük veriyor
Asıl sen sallama Suriyelilerin sayısı bile 3.500.000 milyon. Afganı, paskintaslisi, İran, ırak, Filistinlileri saymıyorum bile kayıtsız olarak geçenlerle 10 milyon civarında olduğu söyleniyor bununla ilgili kaynaklar atabilirim
Mantıklı doğru eleştiri kabul lakin Fox TV ağzıyla gelme bana :)
@reklamvemarka gece gece sinirlendirme beni seni kim fonluyor kaç paralıksın isminden bile belli ne olduğun. Profilini AKP'ye yaratmak için oluşturmuşsun. Kaç paralıksın? 14 Mayıs için yurt dışı biletlerini aldın mı? Nasıl kaçacaksınız
Sende a haber ağzıyla gelme
Benim Allah ve Resulü dışında kayıtsız şartsız kimseye itaatim yok eleştiri bile duymaktan aciz olmayın yazık :)
Eğer öyleyse tayyibe tapmayın. Eleştiri yapmıyorsun bilmeden saklıyorsun?
Maksimum 500 dolar kazanıyorsun ayda hâlâ Almanya bizi kıskanıyor, Amerika aç, İngiltere bize muhtaç kafasındasın
Mesela tam olarak bu herkes herkesi eleştirebilmeli ama sen çok agresifsin
Paylaşımlarında belli kafan hep bel altında, bide siyasi paylaşımlar seni de fonluyorlar
Kardeşim benim fon vs ihtiyacım yok siyasi görüşüm belli ama bu taat değil
kardeş ne alaka aa sakin ya
Tamam arkadaşlar 14 Mayıs'a bakalım iyi geceler
Bakalım kardeş biz buradayız ölümüne :)
14 mayısa 14 22 saat kaldı hayırlısıyla seçime gideriz
Siz kazanırsanız asgari ücret 200 dolara kadar düşer, dolar 50 lira olur. İnsanları sırf kendinize ters diye öldürürsünüz ülkeyi Arapların üstüne yaparsınız. Çocuk evliliklerine izin verirsiniz. Yandaşları zengin edersiniz.
Halk TV izlemekten beynin sulanmış kardeşim arada TRT NTV CNN türk falanda izle
O dediğin kanalların hepsi AKP'nin ben TRT'ye neden vergi veriyorum. Sizin yüzünden millet televizyon izlemiyor ya hep akp reklamları, cumadan kaçıyorlar akp reklamları Allah size hesabını sorar ama.
Süleyman soylu neden 15 TL'lik ilacı 1000 TL'ye SGK'ya satıyor
Kim çalmışsa torpil yapmışsa Allah hesabını sorsun babamda olsa sorsun
Neden dünyada en çok devlet ihalesi alan 5 şirketin beşide Türkiye'de
İşte bu yüzden AKP'ye vermemen lazım
Eleştiri yap sıkıntı yok ama iftira atma bu konuda fikrim yok gerçek mi değil mi bilmiyorum yorum yok
Araştırabilirsin kardeşim istersen kaynağını da atarım link olarak. Ama eleştiri yapmıyorum bunlar gerçekler eleştiri yapsam bu yanlış bana göre falan derim ama bunların hepsi %100 doğru
Peki ne yapalım pkk ya sessiz kalan üç maymun oynayan chp ve iyi partiye mi oy verelim?
Akp de hüda parla hüda par PKK, PYD, IŞİD'den daha beter olan bir terör örgütünün Türkiye'deki siyasi ayağı. Akp ile ittifak gelirse Kürtçeyi anadil yapmak istediklerini, bakanlık almak istediklerini, kız çocuklarının 15 yaşında evlenmesi gerektiğini açıkça söylüyorlar. En azından CHP gelirse HDP ile direkt birlik içerisinde değil. Zaten Meral Akşener çok iyi bir hanımefendi milliyetçi HDP ile aynı masada oturmaz. O yüzden millet ittifakı daha iyi geliyor hem akp temellerini devlete iyice attı göndermesi daha da zorlaşmadan göndermemiz lazım.
Katıldığım kısımlar var lâkin Meral hanım kısmına katılmıyorum ona vereceğime boşa atarım
Neden
Masaya sövüp geri gelmesi onu bitirdi insan düşünüyor haliyle neyin kafası bu diye ayrıca tek başına seçime girse %20 yi bile aşabilirdi terör ile anılınca barajaltı kalacak demedi deme
Masadan tepki olarak ayrıldı ancak kendi başına kazanması çok zordu sonra yönetimde sözü geçmesi için yeniden katıldı hem her insan hata yapar.
Yapmaması lazımdı diye cevap bekliyordum senden yapıcı bir eleştiri
👍👍👍
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!