Gündem Kızlar, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yakışıklı mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence en yakışıklı aday kendisi. Hem yakışıklı hem zeki hem de uzun boylu 😄 Güncellemeler+1 yıl Kızlar dedim hep erkekler yorum atmış ya asjdfks Kızlar, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yakışıklı mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Crazyboy_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yakışıklı, genç, karizmatik, zeki, okumuş, milliyetçi 1 0 Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl uzun ama eli uzun değil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gönlü uzun başkanımın ❤️ Yorumla Desmond_G +1 yıl benim de gönlümden geçen isim ama diğer adayı destekleyeceğim rasyonel düşünüp Yorumla Soran +1 yıl Bu lafı çok kişiden duyuyorum. İnsanlar istediği, güveneceği adaya değil de kazanacağını düşündüğü adaya oy veriyor. Ne acı bir durum. Yorumla Desmond_G +1 yıl mantıklı düşünüp duyguları kenara bırakmak lazım. ülkenin vaziyeti şaka kaldıracak durumda değil Yorumla Soran +1 yıl Ben mantıklı düşündüğümde en iyi adayın sinan oğan olduğuna karar verdim. O yüzden ona vercem oyumu Yorumla Desmond_G +1 yıl yakışıklıysa tabii mantıklı evet Yorumla Soran +1 yıl Karizmatik evet ama bundan ziyade diğer adaylara göre daha bilgili ve beyefendi biri. Yorumla
birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl tek uzun adam vardır o da RTEdir 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı değil Yorumla Soran +1 yıl Gençken de değilmiş Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl tontiş dedem o benim Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl gençken karizma Nikola Teslaya benziyor Yorumla Soran +1 yıl Yok benzemiyor. Daha fazla da bisey demeyim ayak üstü başıma iş almak istemiyorum 😂😂 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl yooo benziyor sen Nikola Tesla falan bilmiyorsun cahılll Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum. Ben de Erdoğanı birilerine benzetiyorum ama söylersem suç mu değil mi onu bilemiyorum işte. Hakkında konuşmaya korkuyorum o yüzden 😄 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl Hitler mi Yorumla Soran +1 yıl Yok değil ama erdogan hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Ne desek suç sayabilirler o yüzden basim agrisin istemiyorum durduk yere Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl biş ey olmuyorda sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yok ben risk almiyim. Bir şey falan olursa Annem üzülür sonra Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl hadi bys Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yakışıklı değil çirkin bu, zihnide çirkin. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 586 cevap paylaştı. Evet kriterimiz yakışıklılık olmalı bencede ….. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden ona yüruyeceksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Adam evli çocukları var ve benden çok büyük. Sadece soru olsun diye sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha mantikli sorular lütfen Yorumla Soran +1 yıl Sitede sorular mantıklı olsun kuralı yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıksız olsun kuralına yok Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. tamam sen ona ver 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yook be 0 5 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Kk dede nasıl Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Çirkin Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Ee kime verecen Yorumla viopiaylin2 +1 yıl boşa gitsin diye sinana veririm belki Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Yapma yaw dede ver kurbanın olayım birşeyler değişsin artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yakışıklı, genç, karizmatik, zeki, okumuş, milliyetçi
uzun ama eli uzun değil
Gönlü uzun başkanımın ❤️
benim de gönlümden geçen isim ama diğer adayı destekleyeceğim rasyonel düşünüp
Bu lafı çok kişiden duyuyorum. İnsanlar istediği, güveneceği adaya değil de kazanacağını düşündüğü adaya oy veriyor. Ne acı bir durum.
mantıklı düşünüp duyguları kenara bırakmak lazım. ülkenin vaziyeti şaka kaldıracak durumda değil
Ben mantıklı düşündüğümde en iyi adayın sinan oğan olduğuna karar verdim. O yüzden ona vercem oyumu
yakışıklıysa tabii mantıklı evet
Karizmatik evet ama bundan ziyade diğer adaylara göre daha bilgili ve beyefendi biri.
tek uzun adam vardır o da RTEdir
Yakışıklı değil
Gençken de değilmiş
tontiş dedem o benim
gençken karizma Nikola Teslaya benziyor
Yok benzemiyor. Daha fazla da bisey demeyim ayak üstü başıma iş almak istemiyorum 😂😂
yooo benziyor sen Nikola Tesla falan bilmiyorsun cahılll
Biliyorum. Ben de Erdoğanı birilerine benzetiyorum ama söylersem suç mu değil mi onu bilemiyorum işte. Hakkında konuşmaya korkuyorum o yüzden 😄
Hitler mi
Yok değil ama erdogan hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Ne desek suç sayabilirler o yüzden basim agrisin istemiyorum durduk yere
biş ey olmuyorda sen bilirsin
Yok ben risk almiyim. Bir şey falan olursa Annem üzülür sonra
hadi bys
Sonra niye ülke böyle s*k gibi oldu
Yakışıklı değil çirkin bu, zihnide çirkin.
Evet kriterimiz yakışıklılık olmalı bencede …..
Zihniyeti ve düşünceleri kirli
Valla oy vermem ama karizma adam
Neden ona yüruyeceksin
Adam evli çocukları var ve benden çok büyük. Sadece soru olsun diye sordum
Biraz daha mantikli sorular lütfen
Sitede sorular mantıklı olsun kuralı yok.
Mantıksız olsun kuralına yok
tamam sen ona ver
Yook be
Kk dede nasıl
Çirkin
Ee kime verecen
boşa gitsin diye sinana veririm belki
Yapma yaw dede ver kurbanın olayım birşeyler değişsin artık
P evet tek geçerim
Saf saf paylaşımlar
Yakışıklı
Ona mı yapışcan 😜