Oyunuz kime?
Recep tayip erdoğan
Kemal kılıçtaroğlu
Muhharem ince
Sinan oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah'ın izniyle bu kez oyum, can-ı gönülden Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Çevremde görüyorum, daha önce akp ye oy vermiş olan pek çok kişi bu kez Kılıçdaroğluna oy verecek. Onların çoğu, artık bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile diyor.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir..
Tahminim o dur ki 14 Mayısta daha ilk turda Kılıçdaroğlu kuvvetle muhtemel seçimi kazanabilir
Hdp itifakı olmazda verebilirdim kazanamsı için kazansa da yönetim kalabalık idolojileri farklı sağlıklı bi yönetim olacağını düşünmüyorum ama iktidarın değişmesi de şart gönlümden geçen sinan oğan kazanması zor kafalar karışık
Hepsi kandırmaca. Hdp Emek ve Özgürlük İttifakı içinde, Millet ittifakı içinde değil. Dışardan destek verecekler diye biliyorduk ama o konuda bile herhangi bir açıklama yapmadılar. Bunlar hep diyecek bir şeyi kalmayan akp nin yalanları, iftiraları ve algı operasyonları. Asıl bölücülerle ittifak olan onlardır, hüda par dediğin şeriatçı bir kürdistan kurma derdinde olan bölücüler ortak liste halinde cumhur ittifakı içinde. Maalesef Sinan Oğan da Millet ittifakının oylarını bölerek onlara hizmet ediyor, bilerek ya da bilmeyerek
Sen kalabalığa neden bakıyorsun ki? Onlar neden bir araya geldi? Parlamenter sisteme geçmek için bir araya geldiler. Bu ucube tek adam sisteminden kurtulup parlamenter sisteme geçtikten sonra ki seçimde hepsi ayrı ayrı girecek seçime.
14 Mayısta Mutlaka Millet ittifakı kazanmalı, yoksa felaket olur.
Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye verdi.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez ve daha kötüye gider.
Kesinlikle ama çok farklı görüş var masada anlasmaları zor bide hdp içime sinmiyor sinan ogan donanımlı milliyetçi birisini gelmesini isterim ama oda zor kararsızım ama mevcut yönetim gitmesi şart
Hepsi kandırmaca. Hdp Emek ve Özgürlük İttifakı içinde, Millet ittifakı içinde değil. Dışardan destek verecekler diye biliyorduk ama o konuda bile herhangi bir açıklama yapmadılar. Bunlar hep diyecek bir şeyi kalmayan akp nin yalanları, iftiraları ve algı operasyonları. Asıl bölücülerle ittifak olan onlardır, hüda par dediğin şeriatçı bir kürdistan kurma dersinde olan bölücüler ortak liste halinde cumhur ittifakı içinde ve Sinan Oğan ve satılmış muharrem onlara destek veriyor oyları bölerek. Türkiye iflas etmiş bir devlet, dış basında aynen bunu söylüyorlar aylardır. Merkez bankası eksi rezervde. Dış borç 500 milyar doların üstünde. Hem savunma sanayi bütçemizi yükseltsek neye yarar ki? Biz buğdayımızı, yağımızı, nohutumuzu, mercimeğimizi... her şeyimizi ithal ediyoruz bir şey üretmiyoruz, hayvanlarımızın yediği samanı bile ithal ediyoruz, Rusya Ukrayna savaşıyor diye bile ayçiçek yağında ve buğdayda sorun yaşadık, birde kendimiz savaşa girsek bu durumda ne yaparız? Acımızdan ölürüz ve aç insan savaşamaz. Kimse kusurabakmasın, Türkiye malum parti sayesinde tek bir mermi bile atmadan dış güçler tarafından ele geçirildi, tamamen dışa bağımlı durumdayız.
Sana katılıyorum ama 6 ayrı idoloji nasıl anlaşacak bu konuda da kaygılarım var
Hala anlamadın sen. İşte bunlar hep akp algıları :(
6 partinin anlaşması gerekmiyor. En baştada söyledim, Millet İttifakı Parlamenter Demokrasiye geçmek için Kılıçdaroğlu trafından kuruldu.
Onların anlaşmaları gereken tek konu Parlamenter Demokrasiye geçme konusuydu.
O konuda anlaştılar, protokol yaptılar ve bu protokolü YSK ya verdiler.
Kılıçdaroğlu kazandığında o protokol devreye girecek ve bildiğim kadarıyla 2 seneye kadar Parlamenter sisteme geçilecek yani Türkiye Cumhuriyeti fabrika ayarlarına dönecek ve yargı bağımsızlığı olacak.
Ondan sonra ki seçimde hepsi kendi partileri ve adaylarıyla seçime girecekler
Direk açıklama yapan bi davutoglu var anlaşamazdak hükümeti deviririz diye akp algılarının hepsinin farkındayım emek ve özgürlük itifakındalar ama adayları yok kime oy verecekler görüşmeler yapıldı kılıctar oglu vilayetlere böleceğiz diye açıklama yapmadı mı özerlik vermeye kalksa şaşırmam ki kılıçtar oglunun bi açıklaması var parti liderleri aday olmamalı diye serefli bi insan olmaz diye niye mahsur yavaş ya da imam oglunun önünü açmadı biraz koltuk sevdalısı bi adam geliyor bana açıkcası
Hayır yapmadı, o da akp iftiralarından biriydi
Bak o açıklamanın gerçeği bu işte
www.odatv4.com/.../kilicdaroglunun-soz-verdigi-avrupa-yerel-yonetimler-ozerklik-sarti-bakin-neymis-0609141200-64130
Ben yaptı demedim yaparsa şaşırmam dedim zaten yargıya müdahale edeceğine dair bir çok sözüde var biz zaten bunlardan sıkıldık bıktık senelerce net bi politika istiyorum bilim tarım ekonomi bunları başaracağına inandığım tek aday var oda kazanma ihtimali olmadığı için mecbur kaldiğım için millet itifakına vericem sanırım
Yargıya müdahele edecek tabi ki, müdahale etmeden nasıl yargıyı bağımsız yapabilir?
Akp liyakatsız şekilde bir yığın savcı hakim getirdi. Tek özellikleri akp li olmak.
Baya bir temizlik gerekiyor
Bu ülkenin fabrika ayarlarına dönebilmesi için Millet İttifakına oy vermek zorundayız.
2 yıl içinde bu ucube sistemden parlamenter demokrasiye geçtikten sonra git seçimde istediğin kişiye oy ver ama şu an öyle bir lüksümüz yok
Cumhurbaşkanın kimseyi yargıla gibi bir görevi yok müdahaleden kastım bu şu şahsı yargıyacağım diyemez hakim savcı var yargı bağımsızlığı budur normal vatandaş gibi verir mahkemeye gerekli yerler yargılar ama o dilde konuşmuyor şuanda olduğu gibi tabi ki bir kurtulalım şu sistemden sonrasına bakıcaz elbet
Cevap
2Cevap
Chp hariç herkese veririm
Neden?
Belirli bi nedeni var mı merak ettim
Uzun Adam'a basacağım.
Kemal dedem ilk turda bitirir
Muharrem İnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?