Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kılıçdaroğlu şu çapsız egoist herifin partiye çökmesinin önünü aldığı için dahi saygıyı hak ediyor.
Bakın arkadaşlar, bu adam o Kılıçdaroğlu'nun yerine aday olsun istediğiniz Mansur Yavaş Ankara 'da aday gösterildiği zaman Kılıçdaroğlu'nu ''Chp'nin evlatları varken partinin kuruluna gelmeyenlere makam veriyor'' diye atar gider yapıyordu taa 2014 seçimlerinde.
ABB adayı olmayı da kendisi istiyordu Melih Gökçek'i yiyeceğini düşünüyordu o zamanlar da yapabilirdi belki. Ama Mansur Yavaş'a Baykal zihniyetiyle yaklaşımını hatırlayınız, çoğunuz o sıralarda oy veremiyordunuz belki ama arayıp bulabilirsinz
Kılıçdaroğlunun seçimi ilk turda kazanamaması için muharrem ve sinan saray tarafından görevlendirildi. Zaten muharrem defalarca kez ağzından kaçırdı "benim asıl amacım Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanmasını engelleyip seçimi 2. tura taşıyabilmek" diye.
Muharremin halkta karşılığı yok, akp nin yandaş medyası ve sosyal medyada ki aktroller tarafından pompalanan biri. Sakın düşmeyin bu tuzaklara. Muharreme oy vermek demek rte ye destek olmak demektir
Cevap
4Cevap
Esasen ikiside haketmeyen birisi gadası
Anketlere göre kilicdsroglu önde. Muharrem ince en fazla yüzde 10 alır. Bu secim erdogan ile kilicdaroglu seçimi gibi Bi şey bence.
İkiside bir * yaramıyor. Dini degerlerimizi alt üst edip bolecekler bizi haberiniz yok..
Kim arkadaşım din üzerinden bölünecekler? Mevcut hükümet ülkyei bölmek için seferberlik ilan etti, hatta yetmedi Afgan, Pakistanlı vesaire dünyanın bok çukuru yerlerden bir sürü ne idüğü belirsiz tip doldurdu hala ''Bözö bölöcöklör''
Bizden kasıt kim? Bence sen zaten bizden değilsin
Kendi isminle milli değilsin.. siz sadece bir kaç basının sunduğu haberlerle konuşmaya alismissiniz. Bizim ulkemizde 3 4 yabancı uyruklu ülkeden göçmen varken Almanya gibi yerde Bulgari sirpi romeni cinlisi japonu ceklisi suriyelisi afgani iraklisi pakistanlisi Arabi polonyalisi ukranyalisi daha bir sürü yerde göçmenler var ve oralalri kendi ülkeleri gibi tamam cevirmisler sen halen bir kaç gocmene kafayı takmissin AB üyeliği anlaşmasına göre onlara ab den gelen ödenekle onlara ödeme yapılıyor. Ben din den girdim sen gocmene kaçtın işte siz hiçbir zaman asıl soruna odaklanmiyorsunuz kalkıp hemen başka birşeyle saldırıya geçiyorsunuz..
Senin annen baban dini nikahlı değil mi?
Bunlar dini nikahlı herkesi yobazlikla suçluyor dini nikahi kıyan hocayı asmakla idam etmekle tehdit ediyor? İstanbul'da dini sembollerimiz olan camiilerin resimlerini isimlerini ayaklar altına alacak şekilde dekorlar yapıp yerlere montaj etmişler sen nasıl dininin simgesi olan kutsallarimizi ayaklar altına alırsın.. Ayasofya'nın tepesine hangi Zihniyetle Hac işareti koyabilirsin? Soruyorum sana bunların cevabını ver diğer konulara sırasıyla geçeriz haklıya haklı haksiza da haksız derim.
Ya bi zittir git! ALmanya'nın sınırından açık kapı politikasıyla mı geçiyorsun? Mültecisini bile seçiyor, hatta bize geri kabul anlaşması imzalattılar Erdoğan'ın cebine para koyup, beğenmediklerini ülkemize dolduruyorlar
Ulan gözünüzü izanınızı ziksinler! Git Beyoğlu'na etrafa bak, bundan 10 yıl önceki profille aynı mı? Her taraf Afgan kaynıyor, bunlara hesap soran, sınırda kontrol eden bile yok, üstelik bu adamların çoğunun açık biçimde uyuşturucu falan taşıdığı haberleri dolaşıyor
Bir değil iki değil 10 milyonlara dayandı, Almanya'da hele böyle 3-4 senede böyle bir şey olmaya kalksın Naziliği yeniden kurarlar. Almanya'da en çok göçmen nüfusu Türk, onlar bile toplamda 3 milyon mk çoğu da orada doğdu, senin ülkendeki mülteciler bunun 4 katı, hiçbirinin de kaydı kuydu yok
Ab kaç para gönderiyor sanıyorsun? 3-5 milyar dolarla mı döndürüyorlar? Ayrıca biz AB'nin mülteci çöplüğü müyüz?
Benim anam babam dini nikahlı da değil çünkü İslam'da dini nikah diye bir şey yok. Onu bile bilmiyorsunuz bak
Yani sinirlenmemek elde değil. Şu dinci taifesinin bu memleketi satılık, mezata çıkarılacak pazar gibi görüp sonra sana bana vatanseverlik satması kadar öfkelendiğim bir şey yok
Lan çocuk birşeyi konusuyorken küfür etmeden üslubuna sahip olarak konuş senin çıktığın deliğe kendimle birlikte sokarım asabimi bozma benim...
Ne alakası var şimdi? Kim ulan hoca asmakla itham edenler yalancı itoğlu?
Bu arada Ayasofya bri müzedir, geçmişi de katedraldir, dini sembol arıyorsan git karşısında Sultanahmet var
Dinci kısmısı ancak it sürüsü gibi kalabalık olduğunda birilerine bir şey yapabilir. Boşuna atarlanma o yüzden. Pek etkisi olmaz
Aynen haklısın yanımda olsan it kelimesini kullanamayacagin için gerçekten haklısın.. yürek yemişsin. Neyse senin gibi ne olduğu belli olmayan bir ateiste cevap dahi vermiyorum bundan sonra. Konuşacağın bir şey varsa şu an Yalova'da yım atla gel yüzüme karşı erkekliğini göreyim..
Evrimin daha ileri bir halkasında olduğum için ahraz iftiracı dincilerle fiziksel yarışa girme ihtiyacı hissetmiyorum.
İnandığın dine göre sen cehennemde yanacaksın bu arada.
Çünkü açıktan yalan söylemek, insanlara çamur atmak en son baktığımda günahtı
Sadece RTE.
KK: Zaten Pkkcı
kılıçdaroğlu
Uzun Adam tabi ki
Muharrem İnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?