Çin istihbaratı kalp krizi geçirdi diyor abd istihbaratı ruslar zehirledi diyor hangisi doğru lipton poşet çay gibi ikiside
Abd
Çin
Lipton poşet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çin istihbaratı kalp krizi geçirdi diyor abd istihbaratı ruslar zehirledi diyor hangisi doğru lipton poşet çay gibi ikiside
Kanka adam hasta zaten ne kadardır ilaçlarla tutuyorlar adamı ayakta ecevit gibi bir şey o da şu anda aslında bırakması lazım ama normal bir şey sonuçta hasta kanser diye de biliyorum onu zaten merdivenlerden zor inip çıkıyor dengesini zor kuruyor normal yani
Bir şey olmuşta olabilir, hiç bir şey olmayıp seçim manevrası da olabilir. Söz konusu akp ve rte ise şeytan bile bilemez ne olduğunu, çünkü kazara bile doğru lafları yok bunların.
Neyse bakalım "hiç bir şey olmasa bile, bir şey olmuştur" diyip bekleyelim. Nasılsa illaki ortaya çıkar er ya da geç
Cevap
6Cevap
Fırlattığı çaylardan biri geri sekip kafasına gelmiş
hepsi yanlış :):) onlara ne ztn nıye bakıyorsak onlara yayınları bıle farklı :D
dedıkodu :)) hep olur böyle şeyler , düşmanları cıkartıyor tek bılınen sölenen üşütme halsizlik bu olabilir yoğun tempoda calışıyor , önemli hastalığı da olabilr belkıde.
kriz le zehırlnme komık sacma geldı :D neden ikiside olsa o adam canlı yayından derhal göturulmeliydi olmadı döndu yayın bıtırıldı. bugun twet attı vs vs yarın devm edecem programlarıma inşallah doktor istiharat verdı dıyor. zehirlenen insan hastanede olmalıydı kalp krızı gecırende, dedıkodu yalan uydurma alenı net :D
😃ne o beğenemedınmi
Katılmazsan snn sorunun, sn bilirsin. Şu yapmaya calştığın espri ise yazık. Dalga mı gectın, umursamadım
Yok yok doğuş çay 😁🤣
😃öyle görünüyor
Hepsini sen q@tünden uydurdun
Ne bilgim var nede ilgim
Şeytan görsün yüzünü
Depremzedenin parasina kimse tamah etmemeliydi. Her para olur ama depremzedeye yapilmamaliydi.
Manda yoğurdu bozulmuş galiba😪😪
Aman ne hali varsa görsün
Usutmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?