İzlediyseniz olumlu, olumsuz kararlarınızı etkiledi mi? Sakinliği, hitabeti, donanımıyla özlediğimiz ve uzun zamandır görmek istediğimiz bi siyasetçi profili bence.

İzlediyseniz olumlu, olumsuz kararlarınızı etkiledi mi? Sakinliği, hitabeti, donanımıyla özlediğimiz ve uzun zamandır görmek istediğimiz bi siyasetçi profili bence.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Izledim oy oranini 10 a katlarsa ki cok zor basarili olabilir.
Programa daha önce katılması kendisi açısından çok daha faydalı olurdu, biraz geç kalındığı düşünüyorum ama yine de özellikle kararsız kesim üzerinde olumlu etli bırakacaktır
Kendisi aslında buyuk bir gaf yapti, oy oranimi biliyorum ama Türkçü bir aday olmaliydi mutlaka dedi. Kim secilirse secilsin toplum yozlasmis artik.
Yok izlemedim. Sinan Oğan eğitimini kaliteli bulduğum bir siyasetçidir ama halkta bir karşılığı yok maalesef oy oranı olarak
Sakinliğine bakmadım ama akılcıl çözümleri olumlu geldi
Tam izledim diyemem uyuyakaldım bu akşam tekrar izlicem
Son iki bölümü izleyemedim
Oğan bölümünü izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim 😊
Muharrem İnce bölümü daha sansasyonel diye düşünüyodum fragmanlar sebebiyle ama ikisini de izleyecem önceliği Oğan bölümüne veririm
İnce bölümünün fragmanının biraz yanıltıcı olduğunu düşünüyorum, bakalım siz ne düşüneceksiniz izledikten sonra. İyi seyirler şimdiden
Abdüllatif Şener fragmanları gibi mi diyosun
Evet. Çünkü fragman sonrası ince kendi ayağına sıkmış tekrar katılarak diye düşünmüştüm lakin izleyince ilk bölümden çok da farklı olmadığını gördüm.
Bu gece başlarım izleme merak içindeyim vaktim olmamıştı izlemeye
İzledim oy vermeyi düşünüyorum
Daha izlemedim
Tavsiye ediyorum kesinlikle izlemenizi 😊
İzlicem