Hem mülteci sorununu ve onun yarattığı sorunları çözebileceğiz hemde tatlı niyetine vizesiz Avrupa'ya gidebileceğiz mükemmel bir vaad bu bence umarım birileri bunu çalıp ben yaptım demez🙄

Hem mülteci sorununu ve onun yarattığı sorunları çözebileceğiz hemde tatlı niyetine vizesiz Avrupa'ya gidebileceğiz mükemmel bir vaad bu bence umarım birileri bunu çalıp ben yaptım demez🙄
Romanya pasaportum var ama kur nedeni ile para yok gidemiyorum şahsen vizeler kalksa da parası olan tatile gider ama ben ab olsam Türkiye ye vizeleri kaldırmam çünkü bunu suistimal edip kaçıp gidenler çok olur yasa dışı şekilde ayrıca ülkede kaç yabancıya pasaport verdik ab aptal mı da vizeleri kaldırsın içi boş vaat
Troller yine başlamıl buna katşılık neteyi satmış acaba diye... yemin ederin bu kitle tarihre eşi benzeri görülmemiş bir kitle kuran'da helak olmul kavimlerin bazıları en azından bunlardan daha sorgulayıcı ve bilgi seviyesi yüksekti... ulan mal herif gtünde don olmasa ve açlıktan kokan ağzın Asya'dan hissedilse o zaman bşr yer satılmamış mı oluyor? Bu kanıtı niteliğnde mi ulan ben senin beynini...
Cevap
9Cevap
Bu adam ne konuştuğunu bilmiyor daha cidden buna oy verecek olan ancak Tayyip gitsin diye verecek heralde yazık gerçekten.
yeni grlecek afganlara yer açmak lazım. türkler burada durmaz avrupaya gıder :) burada afganlara kalır
Vizesizlik vaadlerine karşılık neleri vaad ettiklerini biliyormusun ?
Detayda yazıyor hepsi
Emin ol onlar değil.
hikaye bunlar
milleti kandırmaca
Onlar da biliyor
Türkiye'de kimse kalmaz :))
Sinan Oğan ise beyin göçünü geri çevirecez vaadi veriyor.
Bana göre en iyi aday o fakat arkasında kimse yok kazanma şansı İnce'den bile düşük bence
halka güveniyoruz bir tek demişti zaten kendisi
Akşama Erdoğan miting de kullanır bunu jff Avrupa birliğine giriyoruz az kaldı der 😅😅
bende yeşil var zaten istediğim yere girip çıkıyorum
abdnin istediği herşeyi yapacağı için herşeyi veriller bu terörist destekçisine
işlem tamam desenize :) halledilir
Mükemmel olur seçilecek bence
Yavrum bir vok yapamaz bu inanmayın bunlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?