Babala Tv programını izledikten sonra Sinan Ogan'dan soğudum. "Ben dersimliyim dersimde katliam oldu" diyen kıza ağzının payını veremedi. Sürekli Kürt kardeşlerim edebiyatı yaptı. Ümit Özdağ eleştirilerine karşı, Ümit hocayı savunamadı. HDP ve Yeşil Sol Parti'ye karşı sert bir tavır alamadı. Bence Sinan Ogan, Kılıçdaroğlu'nun Azeri versiyonudur Ben hiç beğenmedim. Milliyetçi diye oy verecektim vazgeçtim... böyle milliyetçi olmaz!
Nasıl kızın cevabını veremedi ya, hatta çok iyi verdi. Kız, diğer Kürtler gibi duygusal yaklaşıyor ve sitem ediyor falan ama onun duygusu etkisinde kalmadan cevabını verdi, hatta kız fenalaşmış kendi duygusunu yansıtamadığı için. Ümit Özdağı savunmak zorunda değil, buna rağmen savundu, onun diğer olumlu özelliklerini bile saydı durdu, sadece Ümit Özdağın ya da benzerlerinin diline sahip değil adam, bu da onu değerli yapıyor aksine.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela diyelim Sen eğer sırtımızı pyd'ye PKK'ya YPG'ye yaslıyoruz dersen Başka Biri de çıkıp Sana dağ çıktı herhalde diye Espri yapabilir Ağlama hakkın yok işte Ümit Özdağ hdp'lilere Aynen bunu yaptı Ve sonuna kadar haklıydı
Bu arada salondaki o kız fenalaşmadı yalan söylüyor fenalaştım derken gülüyordu provokasyon amaçlı gelmişti o kız ve amacına ulaşamadığı için Salonu terk etti bu kadar basit
İşte doğru cevap verdiği provokasyona izin vermediğinden anlaşılmıyor mu. Oğuzhan özellikle bu tür olaylar olmasından kaçınıyor, çünkü bu tür programlara zarar verir. Ümit Özdağ kızın birine, katile benzemiyorsun da demiş, kızın dilinden cevap vermiş olmuş. Böyle olursa ancak ağız dalaşı olur, kavga olur, malzeme olur işte. Anlaşmazlık da bitmez, sürer gider. Sinan Oğanın cımbızla terrörü temizleyeceğiz dedi, o işte nasıl olacak ben onu merak ediyorum asıl.
O kıza PKK yüzünden şehit olan askerler sorulduğunda o kız iğrenç bir yüz ifadesiyle sırıtarak Hayat işte diye dalga geçercesine bir cevap vermişti o kepçe kulaklı kız var ya o kız insan değil o kıza Ümit hoca Yine hafif konuşmuş Ben olsam çok daha ağır konuşurdum Hatta o kıza pata küte dalardım muhtemelen
Sinan Oğan demokrasiden bahsederken ona buna niye böyle konuşuyorsun diye dalarsa kendisiyle çelişmiş olur. Adam üstüne basa basa konuşalım diyor. Sonunda biri bu tutumda istikrar edebiliyor demek ki. Nitekim insan konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşıyor. İnce var haşin davranabilen, ona da öylesin diye saldırıyorlar.
İha Siha TCG Togg hepsine eyvallah çok güzel işler... Ama Pkknın namaz kılan versiyonu (hizbullah) ile ittifak yapan ve ülkemize 10 milyondan fazla etnik döküntüyü dolduran bir adama oy veremem. Erdoğan bitti.
Farkı yok ki. Hüdapar demek Namaz kılan Hdp demektir. Hüda pardağı Tıpkı HDP gibi Sözde Kürdistan ifadesini kullanıyor Tıpkı HDP gibi bölücülük yapıyorlar
Adam daha geçen gün televizyona çıktı Türk bayrağı ifadesinden rahatsız oluyorum dedi Parti programında sürekli bölücü ifadeler yer alıyor bence değişmediler
Senin Türk bile olduğunu sanmıyorum. Türk olanın Kanına dokunur bunca olay. Ben Türküm ve bu Hüdapar benim kanıma dokunuyor. Tıpkı HDP gibi. Hdp = Hüdapar ikisi aynıdır. Aksini söyleyen art niyetlidir.!
Evet Dersim diye bir yer yok. Orası Tunceli. Dersim bölücü ayrılıkçı bir ifade. Ayrıca katliam falan olmadı İsyan edildi ve isyan bastırıldı. Kimse Atatürk'e katil diyemez Herkes Haddini Bilecek