Eski zamanlarda bayram tatillerini nüfus yoğunluğu bakımından rahat geçiren İstanbul, bu bayramda Bangladeş'i aratmayacak görüntülere sahne oldu. bütün haber kanalları bu başlığı atıyor ve ne yazık ki bunlar doğru

kim bilir kaç kadın ve erkek taciz edildi bunları ve diğer şeyleri düşünmek bile istemiyorum bizi bu duruma düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yurtdışında bazı metropollerde özellikle londrada konaklama ve giriş vergisi var. bunu bizde burada uygulasak. görüntü artık normalleşti ve bütün büyük kentler böyle. doğudan gelen insan sayıso o kadar fazla ki gelen gitmiyor. bir de mülteciler turistler slavlar ortadoğulusu ortaasyalısı acemi. offf. durdurun türkiyeyi yükü çok ağır
Kadıköy vıcık cıvık kaynıyor Bayram da evde yatım birde bedava akbil Bayram da. ama. İstanbul Kartını kişiselleştirme yaptırmaya yok İstanbul mobil kayıt olcan adın soyadın tc no doğum tarihi gircen kayıt sonra Kartını ekliyon kişiselleştirme oluyor. Kişiselleştirmeyen kartlar aktarlar iadeler çalışmayacak
İstanbul’a vize şart. Son 10 yıl içerisinde gelenleri de gerisin geriye göndermek lazım.
Ne duruma düştün kalabalıkta ne işin vardı. Ben asla girmem kalabalık yerlerden kaçarım.😂
Yarısı Arap, bir diğer yarısı da Suriyeli. Ortaya karışık afganda var.
Kaçağı siginmaciyi bir ton ülkeye vizeyi kaldıran sonuç bu
Esenyurt tan Florya’ya 1 saat 45 dakikada gittim. Böyle işin içine edeyim
O kadar mülteci olursa normal şehirde sürekli insan geliyor ülkeye
Para yok kimsede nereye gezsin insanlar?
Serefsiz p. cin biride beni taciz etti
Ekrem , geziyor
Tacizciler
Sarar he