Atatürk görse bu posteri asanları chp başkanını vs dahil hepsini asar chpyide kapatırdı. Atatürk ilkelerinin oldugu bi parti milliyetcilik ilkesini unuttu galiba
Operasyon yaptığımız için mi isid li kadın elini kolunu sallayarak bomba patlattı o yüzden mi bir sürü kaçak sığınması suriyeli Afgan Pakistanlı ülkede cirit atıyor yaşadığım yer bir ilçe burada da tipsiz bir sürü Afgan Pakistanlı var bunlar ülkeye vize alıp mi geldi
Başka alternatif var mı? Yok tabiki beraber yürüdükleri ortada, operasyonlar durdurulacak pkk ile müzakere yapılacak ihalar sihalar satılacak vaadleri bunlar
Kendinle celisiyirsun farkında değilsin şu an RTE muhalefet değil bütün güç elinde bunları yaoabikiyirlarsa demekki zaafiye tvar nasıl bir kafa var anlamiyorim
Kardeşim yapıyorsun sinuc ne sınırlar kevgire dönmüş kaçak geçici engellemiyorsün ülke yabancı kaynıyor ev alan pasaprt alıp seninle aynı hakka sahip oluyor cidden akıl olsa bu durumda olmazsın sizin yüzünden olan bize oluyor
Sen sorgula sınırdan almasaydin bizde olmazdı Suriye'nin iç işlerine karışmaya altın hadi Suriye ok afganin Pakistanlı in burada ne işi var sende onu sorgula
İşte kişisel sevgi bu olabilir ama ülke çıkarına ayrkiri hhareket edilip sende destekliyorsan kendine ülkeyi düşünüyorum deme sende kişisel sevgini düşünüyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Özgür bir ülke olabilir
Kandilin dağları mezar olacak Kürdistan hayali kuranlara
Ne güzel sözler bunlar
Hahahahahahahahahahahsahahahahahaahahha ben bu saçmalığa gülerim. Bu soruya dq gülerim. Çünkü diğeri sütten çıkma ak kaşık.
Allahim akıl versin
Gül bakalım şimdilik sen
Aklımızı teröristlere teslim edecek kadar kafayı yemedik çok şükür
Bu ülkede benim gibi vatan evlatları olduğu sürece daha çok gülersin.
Dünkü sidikli sen ne anlarsın
Haha dünkü sidikli sizden fazla bilir her şeyi. Akıl yaşta değil başta. Sayende öğrenmiş olduk
Benim gibi vatan evlatlariymis sjfksjfjejfjejrj sen misin o
Türkiye'nin %55'i aptal sen akıllısın öylemi?
Türkiye kendi silahlarını sen doğarken yapmaya başladı örümcek kafalı sen ne gördünde kendini ne sanıyorsun
Değerli vaktimi senle harcayamam hadi hadi
29 Ekim'de Türkiye'de son teröriste kadar temizlenince konuşuruz saman kafa
Sen kime saman kafa diyorsun
Vatanı düşünüyorsan durmak yok yola devam dersin
Önce git oyunu baş komutan
Recep Tayyip Erdoğan'a ver
Sen şimdi yok ben Sinan Oğlan'a verecem dersin
Seni hicnalakdar etmez
Ben biliyorum senin ne olduğunu
Söylemene gerek yok zaten
Aferim🤘🤘
Bizim kadar olmasa da özgür sayılırlar kendilerince.
Herseye gaza gelmeyin. Hataydaki hastane temeli tiyatrosu gibi bunu da amatorce hazirlamis senin reis.
Denizde balık ölse reisten bileceksiniz, adamın işi gücü yok İsviçre'ye talimat verecek
Kandilin dağlarını delik deşik deleriz
Sana güveniyorum yiğidim
Arkasına güvenen gelir buraya shahahhs
Patates soğana ülkeyi teröristlere teslim etmeyelim önce 14 Mayıs'ta gereken cevabı verelim
Arkadaki yesilli bayrak ne bayragi
Ypg yani pkk
Sora glein kk ye oy verin diyolsr chp hapiste ki pkklilari cikaricsgini soyluyo İnşallah o olmaz
Bilerek yangına körükle gitmek aptallıktır bu seçim çok önemli
dağlar seni delik delik delerimmm :D atatürk ile apo ne alaka :D
Hdp pkk chp birlik olunca böyle oluyor işte
Atatürk görse bu posteri asanları chp başkanını vs dahil hepsini asar chpyide kapatırdı. Atatürk ilkelerinin oldugu bi parti milliyetcilik ilkesini unuttu galiba
Aynen öyle keşke Atatürk olsaydı
6 tane ok hepsi teröristlerle doldu
Evet refah bir ülke
Git orada yaşa
İmkan olsa giderdim
Türkiye değil orası sığınmacı kabul etmiyor
Teröristlere beraber iç içe yaşarsın
Sen Türkiye de de yasiyorsun beraber ülkede de terörist var hataa önceki aylarda sınırdan geçip İstanbul'un ortasında bomba patlattı
Biliyorum bunların önüne geçmek için sınır ötesi operasyonlar yapılıyor, o yüzden durmak yok yola devam
Operasyonlar devam etsin ihalarla sihalarla gerekini yaparız
İsviçre özgür ülke değil
Bir terörist ülkesidir
Ne alaka iki üç PKK li bar diye isvicrenin refahi kaybolmuyor
Senin zoruna gitmezmi sokakta pkk eylemi yapılanları görünce
Operasyon yaptığımız için mi isid li kadın elini kolunu sallayarak bomba patlattı o yüzden mi bir sürü kaçak sığınması suriyeli Afgan Pakistanlı ülkede cirit atıyor yaşadığım yer bir ilçe burada da tipsiz bir sürü Afgan Pakistanlı var bunlar ülkeye vize alıp mi geldi
Sen HDP mitingine ugra ulke de de aynısı yapılıyor
Bunlara izin veriliyor ama nedense Tayyip Erdoğan'a adına eylem yapılınca hemen müdahale ediliyor
Onlara gereken yapılacak az kaldı sıra onlara geldi
Ordu emniyet hepsi elinde olan akp neden müdahale etmiyor bir düşün birisi issiizm diye eylem yapsa polis gaz sıkmayı biliyir
Neyini düşüneceğim
Ülkenin kaderi milletin elinde
Bunların hakkından Recep Tayyip Erdoğan gelir
Başka alternatif var mı?
Yok tabiki beraber yürüdükleri ortada, operasyonlar durdurulacak pkk ile müzakere yapılacak ihalar sihalar satılacak vaadleri bunlar
Kendinle celisiyirsun farkında değilsin şu an RTE muhalefet değil bütün güç elinde bunları yaoabikiyirlarsa demekki zaafiye tvar nasıl bir kafa var anlamiyorim
Özerklik gelecek 25 eyalete bölünecek
Yapılacak zaten zamanı var
Size zaten alternatif bulamadık bir tin parti var 4 aday var Sinan ogan var siz RTE ye olan sevginizi ülke çıkarı önüne koyan insanlarsinız
Önünde bir seçim var önce sen yapacaksın
He var zamanı yirmi senedir ülkeyi yöneten kişiye elli sene daha verelim duzelitri belkii
Sinan oğlan dediğin adam ne olduğu belirsiz CHP'ye daha yakın
RTE çok belirli dün düşman olan ülkeler ile bugün barışma arayışında
Ben savunma sanayide yapılan icraata ve düşmanıma bakarım elimi masaya vururum oyumu kullanırım
Rahatsız olanlar belli oyum net baş komutan Recep Tayyip Erdoğan
Kardeşim yapıyorsun sinuc ne sınırlar kevgire dönmüş kaçak geçici engellemiyorsün ülke yabancı kaynıyor ev alan pasaprt alıp seninle aynı hakka sahip oluyor cidden akıl olsa bu durumda olmazsın sizin yüzünden olan bize oluyor
Sanki bize olmuyor ben menfaatimi düşünsem önce vatan demem
Evet vatan yabancılarin cirit attığı yer oluyor ama anlayacak kapasite yok
Sığınmacıların bizim ülkede ne işi var ilk önce onu sorgula?
Acaba ulkelerinde savaş mı çıktı?
Sen sorgula sınırdan almasaydin bizde olmazdı Suriye'nin iç işlerine karışmaya altın hadi Suriye ok afganin Pakistanlı in burada ne işi var sende onu sorgula
Savaş bitti buyur yolla ama gindermeyecegim diyen bir Erdoğan var
Reis dediyse bildiği vardır
Bize eyvallah demek düşer
Buna biat denir size hakaret edildiğinde de kızmayın
Biat değil ben istiyorum
O konuşunca ben rahatlıyorum
İşte kişisel sevgi bu olabilir ama ülke çıkarına ayrkiri hhareket edilip sende destekliyorsan kendine ülkeyi düşünüyorum deme sende kişisel sevgini düşünüyorsun
Benim sevgim ülkeme yaptığı icraatlar 20 yılda İHA siha kızılelma toog gemiler hastaneler üniversitesiler yollar köprüler yaptı, daha neler neler var saymakla bitmez