Olumlu yönde etkiler
Olumsuz yönde etkiler
Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle saçmalıklar peşinden koşmaya değil, ülkemizin bekasını düşünmeye ihtiyacımız var şu an. Tarım, hayvancılık, ekonomi, eğitim, adalet sistemi, yargı bağımsızlığı, dış siyasette istikrar, toplumsal barış, nüfusun demografik yapısı, güven ortamı, üretim... her alanda dibe vurduk. Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyetinin fabrika ayarlarına geri dönmesi gerekiyor. Bunun içinde Millet İttifakını desteklemeliyiz.
Çünkü, Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye verdi.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez ve daha kötüye gider
Muhtemelen bu isim, Suriyeliler belli olmasın diye çıkartılan isim değişikliğinde ki kolaylık sayesinde alınmıştır ve arkasında rte vardır. Ümit rte nin ilk truva atıdır. Oy bölmek için ne yapacaklarını şaşırdılar ve saf koyunları kandırıp oy alabilmek için böyle bir plan yaptılar. Bu kız ise siyasetle hiç bir alakası olmayan, cebine üç beş kuruş para koydukları için ortaya çıkan biridir
Ülkeyi yönetebileceğini iddia eden 60 yaşındaki adamın haline bak. Bu ülkeye yazık. Hayatımın en güzel yıllarını çalanlardan sonra sarılmak zorunda olduğumuz kişilerin maksimum IQ düzeyi bu işte.
Cevap
4Cevap
Makara için aday yapmışlar kızın siyasetle alakası yok
Olumlu yönde etkiler Zaten ben Zafer partisine oy vereceğim Ümit Özdağ çok seviyorum
Adamın çocuğu yaşındaki kızın yanında yaptığı muhabbete bak. İnsan utanır ama görünüşe göre ikisi de halinden memnun.
Sinan oğanin oyunu pek etkilemez sanmiyirum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?