hdp ye oy veren kişiyle evlenir misiniz Ben evlenmem siz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seçmen özgürdür istediği partiye istedigi adaya oy verebilir. İnsanlar tercihleri ve fikirleri nedeniyle yargılanamaz.
Evlenirim sorun olmaz. Ama Akp oy veren biriyle aynı tastan yemek bile yemem.
hdp akp ne ab bunlara oy verenlerin beyninin olduğunu düşğnmüyorum
Beynim var akpliyim.
Hoşuma gitmez ama Akp’ye vermesinden iyidir
Seni ben alcam😃
@Yamahamotocross askeri polisi şehit eden öcalanla görüşen görüşen akp’ye kurban olurum ok. Akp olmasa hdp de olmazdı. Onlar sayesinde açıldı. Sonradan hdp’nin oyu arttı diye küstüler :dddd yoksa gayet iyilerdi bikaç sene önceye kadar. Biz söylediğimizde de faşistlerrrrr diyodu Tayyip. Şimdi de Türk değil olduk iyi mi hahahaha
Hdpyi savunduğuna göre türk olman düşük ihtimal e devletten aç bak soy ağacına belki türk değilsindir
@Yamahamotocross çök ağla argümanınız bitince soy edebiyatta başlarsınız. Demek ki Tayyip de Gürcü olduğu için teröristlere o kadar ayrıcalık verdi.
İha sihalar ile pkkyı yurt içinde temizledi tayyip aynen ayrıcalık vermişmiş
@Yamahamotocross Oslo görüşmelerini babam mı yaptı knk
O zaman iha sihalar niye batıyor sizin gibilere? Madem terör sempatizanı değilsiniz niye askeri güce uçağa helikoptere iha sihaya tanka askeri operasyonlara karşısınız?
@Yamahamotocross çünkü hepsi göstermelik sırf damadının şirketine para kazandırmak için hadi naşşşş
Sen naşş göstermelikmiş yabancı medyalar bile gurur duyuyor. Kaç tane pkklı öldürüldü iha sihalar ile hiç mi kalbin yok saygın yok?
Bu kadar zoruna gidiyorsa bi yerlerine batan şeyler hiç çıkmamış o zaman öyle mi? Bak kızılelma uçağımız var ucunda uzun ince bir demir çubuk var onun gibi şeyler mi batıyor mesela senin gibilere o yüzden mi kuduruyorsunuz?
Seni ben emniyete şikayet etcem iha sihalara karşı olanın illa ki vardır pkk ile sosyal medyadan ilişkileri bakalım ne yapacaksın polis sorguya çekince
@Yamahamotocross ananın mna da şikayet et
Xananin amiyla senin xamina girsin uzun cubuklar
@Yamahamotocross argümanınız bitince ağlayarak ispiyonlama kartınızı kullanırsınız zaten hahahaha
Ss aldım cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi cimere dilekçe yazcam hem erdoğana pkklı demekten hemde pkk sempatizanı olmaktan hapis yatacaksın inşallah görüşüruz hadi naşş
@Yamahamotocross sakın üşenme erteleme 👍🏻👍🏻👍🏻
Biz ak partililer sizin sandığınız gibi mal cahil değiliz sizin gibileri şikayet ederek kurtuluyouz sizlerden işte merak etme cimere çok kez şikayette bulundum klavye delikanlılarıyla reelde görüşürüz biz hadi iyi günler nasıl yırtıp kendimi kurtarırım onu düşün bu saatten sonra
@Yamahamotocross hayaller :dddddd
Hayal mi gerçek mi kendini emniyet merkezinde bulduğunda göreceksin 20 yıldır kimin cahil mal olduğunu görüyoruz erdoğan elinize verdi doğuda iha sihalarla f16larla. Elimde bir sürü iha siha ile katledilmiş pkklı videosu sana atsam kalpten gidersin pkklı dostlarımız katledilmiş faşist devlet ya diye sjsjsjjs
@Yamahamotocross tamam kanka git şikayet et aaa ne uzattın göster bana günümü bekliyorum sus artık bildirim gelip duruyor
Ettim bile hayırlı olsun cimere başvurunu yaptım az önce bilgisayarımdan 1 hafta içinde hapishanedesin
@Yamahamotocross süper 👍🏻👍🏻👍🏻
Evet reis eline verecek ona gürcü ve pkklı demek senin işini bitirdi zaten her yıl kaç tane insan reise hakaret küfürden içeri alınıyor haberin yok. Solcularda ki beyin bu kadar demek ki sjsjsjsj.
Böyle rahat olman yani zeka seviyeni belli ediyor sen erdoğanı çok mu basit biri zannettin?
@Yamahamotocross gürcüyü tv’de kendi de demişti yalnız. Yaş küçük herhalde?
Tamam hadi demiş olsun sen direk adama pkklı değil cumhurbaşkanına hakarettir kendisine pkklı demek
@Yamahamotocross tamam aşkm
İha sihaları aşağılıyorsun bu yüzden yüksek ihtimal senin zaten pkk ile bağlantın var hem reise hakaretten hem de terör sempatizanlığından bakalım en az kaç sene hapis yatarsın artık allah bilir uzatmaya gerek yok ben senin bildiğin veya zannettiğin akplilerden değil arkası sağlam güçlü bir akpliyim sizin gibileri içeri attırmak karşı tarafın oyunu azaltmak bizim işimiz sagolun zaten bu zekayla da senin gibileri içeri alınıyor zaten iyi günler
@Yamahamotocross tamam ya kes artık ağlamayı
Bu rahatlığın nereden geliyor? Silivri soğuktur haberin olsun sen koskoca ülkenin reisine hakaret et sonra bu kadar rahat takıl ha sjsjsj senin gibilerin sonunu reis eline veriyor merak etme
Ağlamıyorum da sen ve ailen akrabaların çok ağlayacak iyi günler
https://youtu.be/gQRNI6NDmAQ
https://youtu.be/8xxRgBOr4Bg
https://youtu.be/WvuafjulW5U
https://youtu.be/bkvZiCJ0pak
Al bak bu videolar da aşağıladığın iha sihalar tarafından katledilen ermeni askerlerini ve pkklıları gösteriyor şimdi kudurup ağlayabilirsin izleye izleye bu vatanı yolda bulmadık biz senin gibilere yar etmeyiz 15 Temmuz ve karabağ savaşını unutmayın kuyruk acınız var kuyruğuna bastıklarımız
Acıttı mı bi taraflarını videolar?
Hayır tabikide
HDP PKK demektir. Ondan asla
Nerelisin aslen
İstemem benden uzak olsunlar
Büyük konusmayim ama istemem
Evlenmem