"Üniter devlette başkanlık sistemi yoktur diye bir şey yok. şu an zaten dünyada bunun örneği var geçmişten buyana da var. Yani Hitler Almanyası'na baktığınızda orada da bunu görürsünüz. Daha sonra değişik ülkelerde bunun örneğini görürsünüz."
- Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Politikalar için düşmanla dahi el sıkışılır. Şark kurnazıdır Erdoğan Beğ
Evet. Dün dündür bugün bugündür; dön dön dur.
Siyaseti anlamayanlar beyinler bunu hainlik sanır.
Anlayan (!) beyinler de beyinler de kendilerinden başkasını hain, cahil sanır.
İdare bizde diğerleri konuşamaz.
👍
inşa edilse nolcak hitler almanyayı yıkıma sürükledi bizde de öyle olur
Hitler hırsına yenik düştü Erdoğan tedbirli.
Hitler zamanında da fiyatlar Almanyada yüksekti ve kriz vardı ama Hitler Almanyayi militaristleştirdi silah, askeri teçhizat olarak yükseltti. Sonra Avrupaya yayılmaya başladı.
Erdoğanda Savunma Sanayii ve TCG Anadolu, Anka, Altay Tankı İha, Siha, HürJET uçagı, Akıncı Tiha, Bayraktar TB3, Arma 2 tankı, Kızılelma uçagı ve daha niceleri yerli üretiliyor ve Türkiye silahlanıyor hep
Erdoğan Hitlerin planını uyguluyor ama daha tedbirli ve zamana yayaycak.
e tamam uygulasın hitler zamanında da halk refah içinde değildi şimdi biz de refah içinde değiliz fiyatlar her gün yükseliyor ekonomik kriz var devlet güçlü olsa nolcak halka yaramadıktan sonra
soğan olmuş 30 lira silah mı yiyecez?
İki şeyi fazla alamıyorsun diye aglıyorsan o senin iradesizliğin ve mentalite zayıflıgındır.
Hayat harp meydanıdır. Savaşırsın.
Türk devletinin idealleri senin iki şeyi alamamandan tirlyon kat daha mühimdir.
Gerekirse sadece su ekmek yerim sıkıntı yok. Türklerin Cihan mefkuresine faydam olsun ve gerçekleşsin
sana sadece yav he he diyebiliyorum benim için neyin daha mühim olduğunu ben belirlerim sana mı kalmış devlet dediğin halk içindir yoksa o devlet beş para etmez zaten madem ekmek su yersin geri kalan paranı bana ver de rahat yaşıyayım çok biliyon ya herşeyi
sen ideallerimiz için gerekirse aç kalacak olan bir kolesin. biz karar veriyoruz
köleymiş sen Amerikanın kölesi olduğunun farkında değilsin daha, devlet parasını verdiği f35 uçaklarını teslim alabildi mi? peh güçlü devletmiş kıcımın kenarı devlet
Allah kimseyi hırsızları ve yalancıları savunacak kadar sütlaç beyinli yapmasın
Saltanat geldiğinde göreceksin evlat
yaşın kadar konuş küçük civciv senin aklın anca klavye delikanlılığına yetiyor gibi
Saltanat fazilettir knk
Susma hakkımı kullanıyorum 🙄
😄😄😄😄
Erdoğan Türkiyesine hoş geldin evlat
Hayır
hayır edeceğiz inşa
Edilmez
Kadir Mısıroğlu gibi saltanat sevdalıları yıgınla doludur. Osmanlı ve Nazi Almanyası sistemini denkleştiriyor Reis.
Hıc de denk değl 😛😃
Denk demedim denkleştiriyor
Öyle de yapmıyor 😃çok da farklı söz değl
artık kemalin portreleri indirilecek ve Erdoğanın ve Osmanlı hakanlarının portreleri asılacak
😀😀😀