Saygı içinde yorum yaparak cevap isterseniz yazın sadece durumu merak ediyorum
Kemal kılıçdaroğlu
Tayyip erdoğan
Sinan oğan
Muharrem ince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saygı içinde yorum yaparak cevap isterseniz yazın sadece durumu merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Değişim şart oldu artık.
Daha önce kime vermiştin
Bir önceki seçimde m. ince'ye vermiştim.
Şu Kılıçdaroğlu diyen tayfa ona vermenin HDP ye vermek olduğunu biliyor mu acaba, evet RTE de olmamalı ama o adamda ülkeyi yönetecek kapasite olmadığı gibi HDP ye oy ne demek millet sıyırmış
Kanka onların vatan milletle alakası yok ciddiye alma max solcu ve kemalistler işte
hdp seçime ayrı giriyor, hdp kendi aldığı kadar oy alacak. bunun karşısında akpye oy verirsen hüdapar milletvekillerine oy vereceksin, hüdapar milletvekillerini kendi listesine aldı akp. akp gibi seçilecekler sonra istifa edip kendi partilerine geçecekler.
hdp zaten mecliste ablacım adamlar seçime ayrı giriyor, ayrıca hdp chp ve akp sıra sıra meclis yönetiyorlar buna izin vermez istese akp hdpyi kapatabilir
şu an hdp kapatma davası var yıllardır ama sürekli dava erteleniyor bilerek, bilerek kapatmıyor partiyi akp.
zamanında tip hdp ile birleşti hdp olarak gözüktü halk hdpye oy verdi ve tip meclise girdi
şu an hüdapar akp ile birleşti ve aynısı olacak.
normalde meclise girmesi imkansız olan parti meclise girecek
ayrıca ülke yönetmek tek adam işi değildir fatih sultan mehmetin bile danışma ekibi ve başbakanı falan vardı, biz başımıza tek adam arasak haklısın kılıçdaroğlu kötü fakat biz ekip seçiyoruz
bi yanda ben ekonomistim diyen erdoğan var, çorapçı bi ekonomist olmayan ekonomi bakanı var diğer yanda ise HARVARDDA KALKINMA EKONOMİSİ dersi vermiş adam ve bunun gibileri var bunlar yönetcekler ekonomiyi kemal yönetmicek. babala tv iyi parti millletvekili adayı videosuna bakmanı öneririm
Kilicdarogluna (ilk oyum)
Mince
E. Hiçbiri