Sizce bu seçimi kim kazanır
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Recep Tayyip Erdoğan
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce bu seçimi kim kazanır
Tabi ki CHP ve Kemal Kılıçdaroğluna vereceğim oyumu, çünkü Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye verdi.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez.
Bu ucube tek adam rejiminden kurtulalım, parlamenter demokrasiye geçelim, ülkemiz fabrika ayarlarına dönsün, ondan sonraki seçimde kim hangi partiye ve milletvekili adayına oy vermek istiyorsa ona oy versin ama şu an öyle bir lüksümüz yok
Baş köşeye geçer yaşarsınız sizde onlarla birlikte, ama benim yaşadıklarımı senin o dediklerinde reisde yaşayamaz. Kendini düşünen meral ablanda beni düşünmedi diğerleride, bizim elimiz mahkum oldu, devam et mahkum. Ha saygsızın tekisin, beni sa.. lak sanıyorsun, yanılıyorsun, cevap veriyorlar sana beğenmedimi kaldırıyorsun akıllısın ama ben senden hem daha akıllı hem büyüğüm. Çünkü biliyorum ne olduğunuzu ama faydanız yok. Sen hayatta hiçbir işe yaramazsın.
Meral Akşener bu halkı en çok düşünen ve çabalıyan siyasetççidir. Aday olsaydı oyumu da Meral Akşenere verirdim.
Artık benimle konuşamazsın. Ben siyaseti sevmem baştakinide sevmem, çünkü ben onların yüzünden bile halkla ailemle aram ve moralim bozuluyor, ha işte git düşün bunları şimdi. Sanma ki tayyibi seviyorum sen devam et, ve kime verirsen ver, benim elimden gelse bu ülkeden giderim. Sen cahilsin genç, çünkü beni bile tanımıyorsun ben senin siyasetçilerinden bile meşhurum, sadece aday değilim zengin değilim. Senin meralın bana bu yaştan sonra fayda sağlamaz sana sağlar, bu ülke herşeyi mahveder anlamazsın bile, kolay gelsin.
Cevap
5Cevap
Recep Tayyip Erdoğan
20 Senenin ićinde son üc yıldır ekonomi kötü olabilir lakin Erdoğan verdiği bütün vaatleri yerine getirdi.
BİRİNCİ TUR
Sinan Ogan veya Muharrem İnce
İKİNCİ TUR
Erdoğan veya boş oy
Erdoğan ve AKP şeklinde oy kullanacağım.
Kim kazanır tahmin etmek zor bence. Kazanan kıl payı kazanacak gibi.
Oy verenler 65 yas ustu herhalde oamxoemxiemxkemckd
Bende şaşırdım şu an
İkinci tur malum kişi diyenler bot herhalde başka açıklaması olamaz
kime vermeyeceğim belli :D
Reyler maarrem amcana
Muharrem İnce ya da kemal Kılınçlaroglu
İkisi çok zıt değil mi? Kılıçdaroğlu Atatürkçü vatansever birisi değil. HDP ve küçük siyasal İslamcı partilerle birlikte yürüyen birisi. Zaten kendisi Türk bile değil aslen Ermeni... Muharrem İnce gerçek bir Atatürkçü ilkeleri olan Vatansever bir adam
Bu arada Muharrem İnce Türk
@NasyonalistTürk Kılıçdaroğlu'na daha doğrusu CHP'ye hayatım boyunca oy vermedim. Ancak lütfen cahilliğime verin, Kılıçdaroğlu'nun Türk olmadığını ve aslen Ermeni olduğunu hangi belge ve kaynağa dayanarak söylüyorsunuz?
@Mustafaaslan_ank o kadar haklısın ki
Ben öyle belge göremedim kaynak gösterir misiniz
@NasyonalistTürk kaynak olarak TikTok göstermen enteresan
Onu geçtim yaaa biz hükümetin değişmesini istiyoruz hangisinin oy potansiyeli yüksekse ona veririm
TikTok var olan bilgileri derlemiş toplamış bir videoya sığdırmış kolayca izleyin anlayın diye ama sen hoşuna gitmiyorsa istersen Google'a yaz araştır elinin altında internet var
Hükümetin değişmesini Ben de istiyorum ama yerine gelecek olan şu ankinden daha beter bir zihniyete sahipse oy vermem
Siyasal İslam görmek istemiyorum o yüzden bir an önce değişmesi için
Muharrem İncenin düşünceleri fikirleri Gayet mantıklı ama kazanabilir mi Emin değilim
İşte ben de onu diyorum Kılıçdaroğlu tek başına gelmiyor yanına siyasal islamcıları almış geliyor Bütün AKP eskilerini toplamış geliyor Onu demeye çalışıyorum Üstelik emalizm ırkçılıktır diyen adamları İzmir 1 sıradan aday yapmış bu yaptığı Yani bu adayı yaptığı kişi yıllar önce fetö'cü Taraf Gazetesinde yazarlık yapan bir adam
Kılıçdaroğlu gerçekten Atatürkçü Vatansever bir adam olsaydı yanına siyasal islamcıları almazdı bunların oyu bile yok
K. K. 'nın Ermeni olduğuna dair belge var mı?
Yukarıda attım isteyen araştırsın
Anne tarafından Ermeni
@NasyonalistTürk haklısın bende farkındayım herkese gülücük atıyor maalesef keşke hiç aday olmasaydı
Her izlediğimiz videoya inansak Türkiye'de herkesi vatan haini ilan ederiz
Videoya gerek var mı sence adam kendi ağzından terörist Selahattin Demirtaş'ı çıkartacağım diyor çözüm süreci başlatacağım diyor yerel yönetimlere özerklik vereceğim diyor
Kılıçdaroğlu'nun kendi ağzından çıkan şeyler bunlar benim yorum yapmama gerek yok yani
@NasyonalistTürk TikTok'da bir bilgisayar seslendirmesi var. Videonun başında adı geçen Kemal Karabulut, Avrupa Dersim Federasyon Başkanı ve hala hayatta ve soyismi de hala Karabulut.. Ben bir alaka ve bir kanıt/belge göremedim
Burada siyaset yapmayın kardeşim
Anket Yapıyorum kim kazanıcak merak ediyorum
Peki
Bu sitede "Gündem" ve "Seçim 2023" adında 2 tane konu etiketi var. Burada siyaset yapmayın demek saçmalık. Bu site sana izin veriyor siyaset yap diye konu etiketleri hazır
Küfür etme bilgin olsun diye söyledim
Küfür degil o hakaret ikisinin ayrimini yap sonra bana bilgi ver
Hm ok
Aferin uzatma böyle hadi bak işine kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?