Sırf iktidar değişikliği oldun diye CHP'ye oy verenleri saymazsak...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Muharrem inceninde dedigi gibi akpnin artiklari chp ye doldu Şu an chpde akp kuruculari gercek akpyi gecti oyum inceye
Ya ince gerçekten siyaset adami değil
Kime oy atalim pkkye teror orgutu diyemeyen barıs atayami ?
Ataturkun ilkelerini kabullenmeye. Barisami
Tip kadar boş parti yok. Mültecileri bile göndermem diyor.
Ya mülteci dediğin kisiler insannnnnnnn
Ben insan değil diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Ama insan muamelesi yapılmıyor ve artık yazık yani nasıl gitsinler
Otobüsle. Esad kötü adam mı? Tip çok seviyor ve defalarca Esad'ı ziyaret etti komünistler. Ülkelerine dönmeleri ve burada oy vermemeleri lazım. Almanya'da ki gurbetçi şoparları eleştirip gelip burada suriyeliler insan deyip algı yapmayın.
Canım siyasi görüşmeler senin komşunu ziyaret etmene benzemez bunu aklinda tut öncelikle
Aynen ondan Sol gazetesinde Esad övülüyor sürekli. Mülteci savunan partinin, şeriatçı akp'den ne farkı var? Tip=Akpdir.
Tipi herkesle esitlediler de akp ne alaka @mk
Mülteci savunan insanı ciddiye alamam kusura bakma. Akp'nin yaptığı oyunları legalleştiren, kaçakları geldiği gibi postalarız burası çadır devleti değildir diyemeyen adam Akp'den farksızdır.
Ya hi git sanki tek sorun multeciymis gibi
Tek sorun mülteci de demedim. Sen sürekli kendini kandırma ya da algı peşindesin. En önemli reddedilemez sorunlardan biri. Yolsuzluklar tek sorun mu yaaa bırak çalsınlar, çalıyorlar ama çalışıyorlar diyen aktrollden ne farkın var şimdi senin? O zaman kadınlara da İstanbul sözleşmesi tek sorun mu diyelim böyle devam etsin her şey.
Ya dostum şimdi mükemmel bir şey istiyorsan eğer o zaman siyaseti bırak yani
Her zaman derim bu ülkenin aşırı solcusundan da, sağcısından da uzak duracaksın.
O zaman Kılıçdaroğlu mu,🤣🤣
Geliiiyoooorrr gılıççççdarrrr gılıççççdaaarrroğğğluuuu
Hagsddhdhbddh
Yesil sol veya emek ittifaki olan tipe vermeyi düşünüyorum
Ben de tipin gerçekten kaliteli bir kadrosu olduğunu düşünüyorum
Evet erkan başkan tam idolum ya
Hiç birinden umudum yok
Ak partiye veririm yine kötünün iyisi
Yapmaaa...
Yapacam sende ver boş ver tipi mipi
Gerçekten şaşırıyorum insanlar bunca olaydan sonra hala nasıl verebiliyor... Hiç mi haksız iş vermeler, deprem olen onca insanın hakkına gireceğiniz aklınıza gelmiyor
Senin onca şehidin hakkına gireceğin aklına geliyormu
Hem depremde yaşanan felaketin tüm suçunu hükümete yüklemeyin
Ver daha da mülteciler sığınmacılar dolsun ülke yazık ya. Gelecekte çocuğuna milyinlarca sığınmacı olan ülke mi bırakacaksın
Çıkmaza girdiğimiz konu tama olarak bu onlar asla şehitleri önemsemiyor... Eğer öyle olsaydı TRT'ye düşman gördüğü kişiyi cikarmazdı bunu düşünmüyor musun hiç
O zaman diğerlerine verelim terörist dolsun ülke öylemi mülteciyi tercih ederim
Bak şu konu çok net şu an bu ülkeyi erdoğandan iyi kimse yönetemez
Neyse size laf anlatılmaz sizin tek derdiniz baştakini göndermek ülkenin istikbali değil Biz bilmiyormuyuz yanlışlarını bi siz akıllısınız
Sen zaten akp lisin evet anlatılmaz ülkeye terörist dolacak vs sizin on yarginiz yüzünden olan bize oluyor dene seç gör dolacak mi dolmaycak mi gorursun
Ya huuu daha ne kadar kotu olabilir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ülkenin istikbali milyonlarca sığınmacı dolması ise sana kolay gelsin
Ne ön yargısından bahsediyorsun sen gerçekler bunlar adam kendi ağzıyla diyor seloyu serbest bırakıcam diye hdpkk ile aynı masada oturuyorlar sen hala ön yargı diyosun pkk ya terör örgütü bile diyemiyorlar
Bi takmışınız suriyeli tamam bende istemiyorum suriyelileri ekonomiyi kötü etkiliyor bununda farkındayız ama sizde bi dönüp bakın savunduklarınıza hergün farklı bir yüzünü görüyoruz
Ya ben sana diyorum trtye çıkarmış adami sen bana diyorsun ki kötü yönleri olabilir sonra da kalkıp bana altili masada hdp işbirliği var diye nutuk atıyorsun yani neden onun yaptığı senin için torpulenebilir bir durumm 🤣🤣🤣🤣
Çözüm sürecinde kim oturdu haburdan kimler geçti yaşın küçük ise bilmeyebilirsin bir bak sonrasında yaşanan hendek olayları vs
Atatürk düşmanlarına mi sempati duyuyorsun PKK ya terör örgütü bile diyemiyor sorsan atatürkçüyum dersin not iyi partiliyim
Dostum inan ki siyasette kimsenin rengi siyah veya beyaz değildir... O yüzden ciddi manada kaliteli olduklarını düşündüğüm insanlara vereceğim ayni zamanda düşüncelerine yakin hissediyorum... Atatürk şu an olsaydı inan ki bir partilere umut bağlamayacaktık şu an ilerlemeyi konuşacaktık
Kasdettigim Parti'nin gorusleri bu görüşleri olan biri bana çok uzak
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır
Ataturk öldü evet fakat fikirleri ilkeleri ölmedi
Öncelikle bir partiye asla Allah'ın emriymiş mukkemmelmis ve koru korune baglanma gerektirirmiş cinsinden bakmadığımı belirterek hiç bir oluşumun asla mükemmel olmadığını da söylemek istiyorum...
Ama eğer parti vaadettiklerini gerceklestirirse ya da samimi bir şekilde bunun için calisirsa en azından o zaman Parti'nin görüşleri cok kapsayıcı ve bu koşullarda en rasyonel olani ve bana da yakin Bir görüş
İyi parti masa dağılacakken %7'ye düşen oylarını tekrardan %13.5'e yükseltti. Oyum iyi partiye ve gılışdara olacak.
Ya bence iyi parti ne bileyim tam emin değilim
Muharrem incenin babalatv deki konuşmaları müthişti ülkenim başına geçmesini gönülden istiyorum
Müthiş miiiii 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kılıçdaroğlu’na oy vericem.