Tamam sen sadece askeri güce bakmaya devam et o zaman işsizlikten parasızlıktan adaletsizlikten eğitimsizlikten bir gün markete gittiğinde bir kuru ekmeğin 10 lira olduğunu gör sen, karını kızını sokakta taciz etsinler ama kimse ceza almasın, kadının hakkı yerlerde sürünsün, sen muhteşem okullar bitir ama a101de kasiyer olmaya mecbur kal, cebinde para bittiğinde emekli maaşıyla geçinemeyen babandan para istemeye utan o zaman
Tek başına gezmesinler demiyorum tenha tekin olmayan yerlerde gezmeyin birde gece dışarı çıkarken yanınızda biri olsun devir kötü çünkü. Tenha yer derken ne işi varmış orada demek istemedim yanlış anlama tenha yerler tehlikeli oluyor ben bile erkek halimle öyle yerlerde dolaşmam sizde dolaşmayın başınıza bir şey gelmesin
Ya kürtlerden oy topluyoruz şu an kknin seçimden sonra selahattin demirtaşı çıkartacağının garantisi var mı bir, ikincisi hdpye destek verenler derken adamlara kürdistan özgürlüğü tanımıyoruz iki, hüdaparın maddelerini hiç okumadın heralde bir değil diye konuşuyosun bu de üç.. içinde gram atatürk saygısı olan, azıcık bile olsa seven biri varsa akpye oy vermez veremez. Atamın yaptığı anayasayı değiştirmek isteyenleri, atama hakaret edenleri, kendilerine bakmadan chpyi dinsiz ilan edenleri ve utanmasa erdoğanı peygamber ilan edecek aptalların olduğu bir partiye oy vermez
1. Ataturku hdpli kürtler sevmez zamanında hdpli milletvekili ataturke hakaret etti. 2. Chp zaten islama karşıt bir parti 3. Hdp neden chpyi destekleyecek?
1-Hdpli kürtleri bende sevmem. Atatürkü severler diye bir şey de demedim. 2-Neden islama karşıt bir parti? Ne yaptı Chp islama karşı olarak? Camide namaz kılarken fotoğrafı yok diye mi islam karşıtı? 3-Hdp biz altılı masanın içine girmek istemiyoruz. Millet ittifakına girmeyeceğiz diyor. Bizim amacımız hdpnin de mecliste bir yerinin olması, kürt sorununun açık açık mecliste konuşulabilmesi, muhalefet kazanırsa daha sonra ki ana muhalefet partisi hdp olsun diyorlar. kürtler rte ye oy vermek istemiyor kısaca. E kendi partileri de aday göstermediğine göre ve chp ile görüşme yaptıklarına göre kürtler her zamanki gibi birlik olarak chpye oy vermek istiyorlar. Çünkü onların da tek şansları chp şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kılıçdaroğlu ya da Sinan oğan
Zafer partisine oy verecem
Kkyi destekliyorum ama oylara sahip çıksak da çıkmasak da koyun sürüsü halkımız sayesinde rte kazanır yine keşke kazanmasa
Koyun sensin
Akpli misin
Evet
Belli
seninde keMAL olduğun belli
Neden akpli olduğunu aciklasana bi
Milliyetçiyim erdoğanın askeri yatırımları ülkeye çok fayda getirdi diğer alanlarda yetersiz kalsak bile
Ben askeri güce bakarım iha sihalar sayesinde mesela yurt içinde pkk bitti sayılır
Tamam sen sadece askeri güce bakmaya devam et o zaman işsizlikten parasızlıktan adaletsizlikten eğitimsizlikten bir gün markete gittiğinde bir kuru ekmeğin 10 lira olduğunu gör sen, karını kızını sokakta taciz etsinler ama kimse ceza almasın, kadının hakkı yerlerde sürünsün, sen muhteşem okullar bitir ama a101de kasiyer olmaya mecbur kal, cebinde para bittiğinde emekli maaşıyla geçinemeyen babandan para istemeye utan o zaman
Kusura bakma da hdpden destek alan birine ben oy atamam ne kadar kötü durumda olursak olalım
Karim kızımı tenha yerlerde gezdirmem gece çıkarsa da yanında ben olurum dikkat ediyorum o konuda kıskancım zaten
Tamam tek sorun karının kızının insan gibi gezip dolaşamaması ve senin kıskançlığın zaten
Hdp yandaşı asıl senin oy vereceklerindir. Hizbullahın partisine oy veriyorsun ya ne denilebilir ki sana
Tek başına gezmesinler demiyorum tenha tekin olmayan yerlerde gezmeyin birde gece dışarı çıkarken yanınızda biri olsun devir kötü çünkü. Tenha yer derken ne işi varmış orada demek istemedim yanlış anlama tenha yerler tehlikeli oluyor ben bile erkek halimle öyle yerlerde dolaşmam sizde dolaşmayın başınıza bir şey gelmesin
Hdp ile hüdapar aynı değil!!!
Ya bak abicim zaten gezmiyoruz sen de gezmiyorsun tamam orası
Ya kürtlerden oy topluyoruz şu an kknin seçimden sonra selahattin demirtaşı çıkartacağının garantisi var mı bir, ikincisi hdpye destek verenler derken adamlara kürdistan özgürlüğü tanımıyoruz iki, hüdaparın maddelerini hiç okumadın heralde bir değil diye konuşuyosun bu de üç.. içinde gram atatürk saygısı olan, azıcık bile olsa seven biri varsa akpye oy vermez veremez. Atamın yaptığı anayasayı değiştirmek isteyenleri, atama hakaret edenleri, kendilerine bakmadan chpyi dinsiz ilan edenleri ve utanmasa erdoğanı peygamber ilan edecek aptalların olduğu bir partiye oy vermez
1. Ataturku hdpli kürtler sevmez zamanında hdpli milletvekili ataturke hakaret etti.
2. Chp zaten islama karşıt bir parti
3. Hdp neden chpyi destekleyecek?
1-Hdpli kürtleri bende sevmem. Atatürkü severler diye bir şey de demedim.
2-Neden islama karşıt bir parti? Ne yaptı Chp islama karşı olarak? Camide namaz kılarken fotoğrafı yok diye mi islam karşıtı?
3-Hdp biz altılı masanın içine girmek istemiyoruz. Millet ittifakına girmeyeceğiz diyor. Bizim amacımız hdpnin de mecliste bir yerinin olması, kürt sorununun açık açık mecliste konuşulabilmesi, muhalefet kazanırsa daha sonra ki ana muhalefet partisi hdp olsun diyorlar. kürtler rte ye oy vermek istemiyor kısaca. E kendi partileri de aday göstermediğine göre ve chp ile görüşme yaptıklarına göre kürtler her zamanki gibi birlik olarak chpye oy vermek istiyorlar. Çünkü onların da tek şansları chp şu an