Oyun kime?
Millet İttifakı
Cumhur İttifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cumhur ittifakı kazanmamalı, hatta akp barajı bile geçememeli. Ensar vakfında 44 erkek çocuğa tecavüz edilirken "bir kereden bir şey olmaz" diyenlere, Kur'an kurslarında yapılan çocuk tecavüzlerine ses etmeyenlere, abd ve israilin talimatıyla ülkeme 10 milyondan fazla suriyeli ve afgan getirenlere, Seka dan, şeker fabrikalarına, Sümerbanktan ülkenin en stratejik yerlerinden Telekom a, limanlarımıza kadar herşeyi arkasında israil sermayesi olan şirketlere peşkeş çekerek satanlara, çıkıp ortaya ortadoğuyu istikrarsızlaştırmak, ortadoğu ülkelerini bölmek, parçalamak , yok etmek ve bu sayede israilin güvenliğini ve büyümesini sağlamak hakimiyet alanını genişletmek için, israil tarafından hazırlanmış ve abd ile birlikte uyguladıkları BOP un eşbaşkanıyım diye övünenlere, depremde yüzbinlerce insanımız göçük altındayken ilk 2 gün hiç bir şey yapmadan izleyenlere, ilk 2 gün askeri sahaya hiç çıkartmayanlara, gidip deprem bölgesinde fake temel atanlara, ülkede tarımı ve hayvancılığı bitirenlere. güzelim parlamenter demokatik rejim varken, bizi, yasama-yürütme -yargı erklerini tek elde toplandığı bu ucube sisteme maruz bırakanlara, vatandaşına s*rtük, çürük gibi hakaretler edenlere, değerli emniyet amirimiz Gaffar Okkanı, Konca Kuriş'i ve daha pek çok insanımızı katleden hizbullahçılarla ittifak kuranlara ve aşağıda ki şeyleri yapanlara oy moy yok !
Çare Millet İttifakı

Cevap
2Cevap
Surileri gönderecek olan Sinan Oğan
Mecbur cumhur
Hıhım
Ne gibi neye üzüleyim
Selahattin demirtaşı özgürleştiricez diyen adama maalesef oy veremem dolar 1000 tl olsada
Dolar için para için vatan haini destekleyenlere pkk ile iş yapanlara oy veremem kimse kusura bakmasın
Takılma şu terörist destekleyicilerine onlar bin parça olsun istiyorlar vatanımız daha kendini yönetemeyen adamlar ülkeyi yönetebilir sanıyorlar yazık ilkokulda kalmışlar
Aynen öyle sanki onlar başa gelirse dolar 2 TL olucak sanıyorlar birden dolar 500'e uçar
Ben diyorum dolar 1000 tl olsa bile ben pkk destekçilerine vermem diyşrum sen hala ekonomi diyosun
Ülke yakında arabistana dönünce anlayacağız doğru kararı verebilmiş miyiz verememiş miyiz, hüdapar ile de anlaştığımıza göre bu seçimden sonra ülkede arapça zorunlu hale falan gelir ama aman ha vaz geçmeyelim ak partiden, adalet ve kalkınma partisi vihuu hayatımız kurtulacak bu ad boşa mı var, allah aşkına yapma abi ya.
Dediğin olmaz ama Çocuk katili öcalan hapisten çıkacağına ülkenin araplarla dolmasını tercih ederim
Yargının bağımsız olmasını isteyen chp selahattini ve öcalanı serbest bısrakmayı vaat ediyoe çok ilginç nasıl bı bağımsızlık bu
Pkk ile anlaşıyorsunuz siz daha ne anlatıyorsun abicim sen
Pkk ile ortak olmuşsunuz daha hala gelmiş yok arap yok şu yok bu lan pkk diyoeum pkk
Kafanmı güzel
Yaşın küçük bi boktan anladıgın yok bildiğin tek şey ekonomi 2 araba verseler vatanı satıcaksın gelmişsin birde akıl veriyosun
Sen çorumu ülke sanan sakaryamuharebesini sakaryada olduğunu zanneden kağıttan bile konusmaayan adama oy vermeye devam et daha ülkeleri bilmez kağıttan konusamaz birde bu adamdan ğlke ekonomisini düzeltmesini bekliyorlar hay sizin beyninize yahu
ince. ÇD
İsrail e
Tek yol İNCE
Alakası bile yok
Secim günü görüşürüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?