Atatürkçü müsünüz milliyetçi mi?
Atatürkçü
Milliyetçi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Atatürkçü müsünüz milliyetçi mi?
Senin ve senin gibi düşünen arkadaşlara bir şey demek istiyorum. Sizi böyle böyle ayrıştırmayı başarmışlar. Atatürkçülük zaten başlı başına bir kavramdır. Ve içerisinde milliyetçilik barındırır. Sen Atatürk ilke ve inkılaplarını biliyormusun? Eğer onu biliyorsan zaten içerisinde milliyetçiliğinde olduğunu bilirsin. Ama senin ve senin gibi zihniyetçilierin tek bildiği şey, Milliyetçi Hareket Partisinin takındığı "Milliyetçi" duygular. Sizi güzel ayrıştırmışlar. Siz bu kafada giderseniz, sizi güden çok çoban olur.
"Ne mutlu Türküm diyene" sözünü söyleyen, Türklük bilincini bu topraklarda ilk kez aşılayan adamı eleştirir, "BOP Eşbaşkanıyım", "Türk Milliyetçiliğini ayaklarımın altına aldım" diyen, devlet kurumlarında TC ibaresini kaldıran, okullarda andımızı yasaklayan, Şivan Perverle Mergi Megri söyleyen, terörist başı Öcalanın postacılığını yapıp mektuplarını okutan, terörist başının kardeşini devletin televizyonuna çıkartıp propaganda yaptıran adamın ve onun koltuk değneğinin peşine gidip, onları yerli ve milli sanır. Maalesef bu ülkede son 21 yıldır büyük bir özenle kafası neredeyse hiç çalışmayan, cahil mahluklar yetiştirildi :(
İnsancıyım. Adam olsun. Kadını , erkeği, rengi, çocuğu, kediyi köpeği ayırt etmem. Herkes iyi bir hayat yaşamaya geldi. Bu dünya canlı, korumak Gerek
Atatürk'ün milliyetçi olması dışında soruda sıkıntı yok ckxlxşzş
Cevap
7Cevap
ikiside değilim. milliyetçilik saçma. atatürk iyi bir öncü olsada her öncü gibi bazı hataları olmuştur.
Atatürkçülükün içinde de milliyetçilik vardır. 6 oktan biri milliyetçiliktir. Her ne kadar bu aralar milliyetçilik CHP yönetiminin pek sknde değilse de.
Hem Atatürkçüyüm, hem milliyetçiyim, hem dindarım, hem Osmanlıcıyım hepsini seviyorum
İkisiyim.
Atatürkçü isen zaten milliyetçi oluyorsun.
Milliyetçi olmak zaten Atatürkçü olmayı gerektirir. Atatürkçü değilsen sen milliyetçi değil muhafazakarsın demektir.
Atatürk milliyetçi değil mi?
aradaki farkı söyler misin bana?
atatürkçü olunca ne oluyor
İkisini ayrı sormanız garip
Atatürkçüyüm.
Atatürkçü
Milliyetçi aynı sey
Aynı şeyi sormuş fkckgjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?