Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu, biliyorsunuz. Tanıtımı şu an her yerde konuşuluyor. Pazartesi yayınlanacak ama tanıtımda birçok kez bağırması falan gündemde.. Sizce oyu düşer mi?

Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu, biliyorsunuz. Tanıtımı şu an her yerde konuşuluyor. Pazartesi yayınlanacak ama tanıtımda birçok kez bağırması falan gündemde.. Sizce oyu düşer mi?

Onun verildiği ifade edilen desteğin çoğu akp trolü veya dönmeye her an hazır baloncuk gibidir. Rizeli muharreme destek verenler, aslında hemşehrisi Rizeli Recebe destek verdiklerini farkettikleri anda çark edeceklerdir.
Hesap bilmeyenler, oylarıyla kendilerini cahilce kullandırmış olacaklar.
6. li masa neden bir arada? Bu düzen neden bitmeli? Öncelikler nelerdir? Biraz düşünmeli lazım. HDP olayı da millet ittifakının akıl fukarası olanlarını ayrıştırmak adına atılan bir yemdir. HDP, akp veya MHP ile kıyaslanınca zemzem suyuyla yıkanmış gibi temiz kalır yanlarında. Ama kime anlayacaksın gerçek olan gerçekleri?
Oy vermeyecek olanlara sorarsanız düşer. Zaten adaylığını açıkladığından beri hem oy alamaz diyip hem de oyları bölme diye zırlıyorlar😂😂😂
Yüzü, gözü, g.. ü başı ayrı oynayan oğuzhan da avcunu yalayıp kalitesiz komedi filmleri yapmaya devam edebilir. Hayır işi gönüş işi ok de, şimdiden yandaşa yavşayışlar falan ... Tanıdık iyi oldu.
Hiç bir şey olmaz Muharrem İnce'nin oyuna. Fetöcüyü de nokta atışı tespit etti, helal olsun. Ondan dolayı artabilir bile oyu.
Muharrem İnce'yi bitirmişler gibi görünüyor. Kendisi de onlara kozlar vermiş :))) kim gelirse gelsin ben bu ülkenin geleceğinde aydınlık günler göremiyorum. Ülke mi yönetiyorlar büfe mi işletiyorlar belli değil. Sokak ağzıyla konuşan siyasetçiler var. Kimsenin ülkeyi milleti düşündüğü yok hepsi kendisini düşünüyor. Bizi dibe çeken de zaten gene kendi insanımızdan başkası değil. Neymiş dış mihraklar bize izin vermiyormuş. Kendimize çelme takan bir milletiz.
Bu akşam yayınlanacak uzun versiyonunu izledikten sonra değerlendirmek gerekir. İnce hitabeti güçlü bi' isim.
o sebeple ben oyunun düşeceğini düşünmüyorum fakat Sert diline bi' çare bulmalı.
Cevap
27Cevap
düşebilir.
Secilemiyecegini bile bile neden ısrar ettiğini anlamak çokta zor olmasa gerek zaten kendisine yazık etti çok ego yapmış görüldüğü kadarıyla 100bin imzayı bile 3. Günde tammladin ona da kimin destek ettiği az çok belli zaten ama hala bol keseden konuşuyor...
Resmen adamı gömmek için ne kadar fetöcü varsa toplamış oguzhan efendi
Muharrem cesaretle çıktı komuştu. 2. Sefer çıkmasını sırf oy kaybetsin diye istediler o da tuzaga düştü
Yiyorsa kk çıkıp konuşsun
Fragmanların tam tersi, izleyen herkesinnfikrini değiştirip kendine kanalize ede.
Sen de feto ile ilgili sıkıntı var sanırım desiği avuktaın (yukarıda resmi var) fetodan tutuklanmış çıkması efsane😂😂😂
Çok saçma;mülayim sessiz yönetici mi olur Türkiyede? Diktatör birisi gerek Tayyip Erdoğan sonrası tiranı tiran temizler dikta tabirim yanlış oldu orayı da tiran diye oku
Fatih Portakal ve Nevşin'le tartışmasından belliydi agresif oluşu. Bir çok seçmeni kaybetti daha düzlüğe çıkamaz..
Buna oy vereni zaten Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesine kapatmak lazım. Patolojik hastalar oy kullanmamalı
Kesinlikle düştü erdoğan ağzıyla konuşmaya başlaması bütün saygınlığını kaybettirdi bence
Ne oldugu belirsiz tiplerle hamlet oynadı, good strike buddy!
Maskara herifin teki zaten umarım bazıları gerçek yüzünü görür.
Kesinlikle bir düşüş yaşayacaktır. Ki o fragramandan sonra bi zahmet düşsün.
Bilmiyorum da benim oyum İnce’ye dansı da vardı ya hatta
Bu ülkede bu kadar çok siyasetçi varken ülke ayağa kalkamaz.
Henüz izleyemedim, bu akşama izleyeceğim ama fragmanda hali tavrı üslubu hiç hoş değildi. Etkileyeceğini düşünüyorum.
Kemal uçar Bu herifi madara etti gerçekten de. Zamanında yalova'da öğretmenlere yaptıklarını da unutmadık.
oyu moyu yok zaten, yüzde 2. hizipçi o.. çalıştığı yer belli..
Madarayı sandıkta göreceksin sen orada bende vardım
Gerçek yüzünün başımızdakiyle aynı olduğunu götermeye başladı.. maske düşmeye başladı İNCEden
Siyasileri dinleyipde oy vermsm benim idealerim vardir
Adam öfkesine yenik düşüp 2. Tur da biraz batırmış
Evet bir cümlesi onu batırdı bence
Tam tersine artar. Fetöcü yakaladı adam :D
Çoktan düştü bile
Tamamen kendini bitiriyor
Bu kişiden siyasetci olmaz oy bölmekten başka bir işe yaramaz umarım oyu %1'e bile varmaz
Zaten alacağı oy maks yüzde 10
Oyu yoktuki düşsün 😂🤣
benim için tröl bir adam
Oy alırsa öpüp başına koysun
umarım düşer
-Sanmam.
Bence düşer
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?