Depremden dolayı İzmire geldim arkadaş arıyorum?

Yaşadığım şeylerin gerçekten kaldırabildiğime şaşırıyorum bu kaldırabildiğim hal mi orası ayrı bir konu zor bir süreçten geçiyorum saçma girişimlerde bulundum kendime zarar verdim bunu beli çocukça bulucaksınız kendinizce evet bende bu yaşadıklarımı yaşamamış olsam ve evimde oturuyor olup bu yazıyı okusam çocukça bulurdum ama işin rengi yaşayınca değişiyormuş o zaman çok farklı durumlar ortaya çıkıyor yaşadığım şeyleri özet geçsem bile 10 sayfa A4 kağıdını alır bu 10 sayfa o kadar ağırki taşıyamıyorum depresyonun süreçlerinden mi geçiyorum bilmiyorum yaşadıklarımın acısı şimdi çıkıyor 10 gün boyunca yataktan çıkmadım sadece uyumak herşeyi unutmak istiyordum olanlar bir rüyadan ibaret olmalıydı 10 gün sonra rüyadan uyanmak için kendime zarar vermeye başladım çakmakla devam ettim günlerce şu bir haftadır düşündüğüm şeyler bazen beni bile korkutuyor sadece arkamda bırakacağım yıkımdan korkuyorum yokksa şimdiye yapmıştım ama bimiyorum şu sıralarda yorgunluğum var sadece yorğunum zihnim yorgun neler yaşadım ben ölmek istemek benim için gerçekten zor çünkü ben depremden önce çok farklı biriydim yaşadıklarım beni değiştirdi bu türden biri değildim tamam öncedende sıkıntılarım vardı ama üstesinden gelebiliyordum şimdi durum çok farklı pskoloğa gidicek param yok diye kendimi asmayı düşünüyorum kaç gündür gözüme annemle kardeşim geliyor onlar olmasa şuanda bu mesajı okumuyo olurdunuz Allahım nolur bana yardım et gerçekten Allahım şuanda karıncaya yenilicek güçteyim bu kadar bu duruma geleceğimi düşünmezdim şuanda yani nasıl desem yaşadığımız durum dahada garip babam bizi terk etti yani elim ayağım titriyor bunu söylerken ama yapmaz dediğim bir şey oldu daha fazla konuşmak beni yaralıyor nefes almakta zorluk çekiyorum devam etmek isterdim ama boğulacak gibi oluyorum ağlamaktan gözlerim morardı Allahım ben canımı almadan hayırlıysa sen al daha fazla dayanamıyorum Allahım hayırlı değilse dayanma gücü ver ayakta zor duruyorum

Depremden dolayı İzmire geldim arkadaş arıyorum?