Turgay ben diğer ülkelerde yok mu dedim? Allahın aptalı seni. Klasik Ortadoğu ülkesinde daha fazla oluyor orada olsa bile hükümetleri böyle değil evet doğru Ortadoğu ve Balkan ülkeleri gelişmedi şimdi ağla ve s…ktir git buradan yoksa ananın @mına boşalmıyım
Ülkeyi kötülerin sana mı sorucam lan sen kimsin ezik demiş. Asıl bunu kabul etmemek eziktir. Ülkede böyle problem var mı var başka ülke ile kıyaslayamazsın. Allahım çoluk çocuk dolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yaygın maalesef
Klasik Ortadoğu ülkesi burası. Her şey beklenir.
Haklısınız
avrupaya bir bak orada taciz tecavüz hiç yok sanki hele amerika ama nerde her bokta ülkeyi kötülemek için bu kadar ezik olmakta ilginç
Turgay ben diğer ülkelerde yok mu dedim? Allahın aptalı seni. Klasik Ortadoğu ülkesinde daha fazla oluyor orada olsa bile hükümetleri böyle değil evet doğru Ortadoğu ve Balkan ülkeleri gelişmedi şimdi ağla ve s…ktir git buradan yoksa ananın @mına boşalmıyım
Ülkeyi kötülerin sana mı sorucam lan sen kimsin ezik demiş. Asıl bunu kabul etmemek eziktir. Ülkede böyle problem var mı var başka ülke ile kıyaslayamazsın. Allahım çoluk çocuk dolu
Günaydın. Aslında eskiden daha sık yaşanırdı. Çok denk geldik. Şimdilerde araçlardaki kameralardan dolayı azaldı.
Ses çıkarmazlarsa taciz anında. Yaygın hale gelir tabi
Bazı şehirlerde yaygın olabilir ben en son ortaokulda maruz kalmıştım
Anladım bursa burasi
Ortalik cok karisik toplu tasimada kizlar kadinlar taciz edilme fantazisi isteyen kizlarla kadinlarla dolu surtunup dayanaiyorlar
Ahlaksızlar, şerefsizler varken her şey yaygın hale gelir bu toplumda. Pislikler
kullanmıyorum kollayin dotunuzu
Tesekkurler
Yasamayan yoktur bunu
Seninde gelmiş demekki
@Kamboçyagülü su katılmamış bacım cocuğu bunları anca klavyeden yazabilirsin fikirsiz çapulcu *
Günaydın büyük şehirlerde evert
Aynen katiliyorum
Hiç bilmiyorum ama. olabilir kanı bozuk cook.
Aynen
Hep vardı bence
Başıma hiç gelmedi diyebilirim
arkanızı cama veya kapıya dayayın bişi olmaz, ya da elbise ve don arasına 18mm sunta lam koyun nanın hiçbişi delemez 18mm suntayı:))))))))))))))
Toplu ulaşim kullanmiyorum arabam yetiyor bana
Normal karşılanıyor artık
Sana yine mi ellediler
Asalim şu olayları artık ya. Bitsinler artık
Binmediğim için bilemedim
Hep vardı cinsiyet farketmeksizin
Evet nebyazik ki
Evet tsk
Evet
Hayirrr
Binmiyorum
Ne oldu ki